Nu håller jag på att tappa byxorna!

Idag är det lördag, väldigt trevlig dag blev det :) Var väldigt trött hela dan. Vid fem gick jag till Brunna och mötte Patrik. Vi skulle hem till honom och se på film. Titanic blev det, jävligt bra film alltså :) Fick lite käk också, och det är jue alltid gott :P När filmen va slut satt vi bara och myste en stund, sen upptäckte vi att klockan va mycke så jag va tvungen att gå. Han brukar följa mig till Brunna, men nu var han väldigt snäll och följde mig enda hem :D Vi pratade om allt möjligt, kul som faan va de xD Sen stog vi utanför min port ett tag och de va några ungar som kastade korv på ett fönster xD De va väldigt underhållande kan jag säga :P Haha, så vi stog och hade väldigt roligt och garvade åt barnen xD Sen va jag tvungen att gå upp. Jag va väldigt sen, men hade ringt mamma innan och sa att jag skulle bli sen så, de va lugnt ;) Nu sitter jag och försöker att inte kolla på Ondskan, den är så hemsk! Aja, orkar inte skriva mer nu.
Puss <3

So Close - Jon Mclaughlin

Förlåt att jag bombar med videos men ni måste bara höra den här låten, också från Enchanted


That´s How You Know - Enchanted

Är det bara jag som blir hur glad som helst av den här låten? :D



(A Capella, Giselle)
How does she know you love her?
How does she know she's yours?
(Marlon Saunders - Calypso Singer)
How does she know that you love her?
(Giselle)
How do you show her you love her?
(Together)
How does she know that you really
really
Truly love her?
How does she know that you love her?
How do you show her you love her?
How does she know that you really really truly love her?
(Giselle)
It's not enough to take the one you love for granted
You must remind her or she'll be inclined to say
"How do I know he loves me?
How do I know he's mine?"

Well does he leave a little note to tell you you are on his mind?
Send you yellow flowers when the sky is grey?
He'll find a new way to show you a little bit every day
That's how you know
That's how you know he's your love

(Calypso Singer)
You got to show her you need her
Don't treat her like a mind reader
Each little something to lead her to believe you love her

(Giselle)
Everybody wants to live happily ever after
Everybody wants to know their true love is true
How do you know he loves you?
How do you know he's yours?

Well does he take you out dancing just so he can hold you close?
Dedicate a song with words meant just for you?
He'll find his own way to tell you with the little things he'll do
That's how you know
That's how you know he's your love
He's your love

That's how you he loves you
That's how you know it's true

Because he'll wear your favorite color just so he can match your eyes
Plan a private picnic by the fire's glow
His heart will be yours forever
Something everyday will show
That's how you know (x5)
That's how you know he's your love
That's how you know
That's how you know he's your love

(Calypso Singer)
That's how she know that you love her
That's how you show her you love her (That's how you know)

(Everyone)
You've got to show her you need her
Don't treat her like a mind reader
How do you know that you love her (That's how you know)
That's how you know that you love her (He's your love)
It's not enough to take the one you love for granted

Tinky Winky!!! xD

Idag är det fredag och ÄNTLIGEN HELG!!! Skolan va väl okey, fick nåt gjort iaf. Redovisade lite engelska för en gång skull xD Flummigaste utvärderingen, höll på att dö av garv faan xD Men hela utvärderingen satt jag och skakade, och jag vet inte varför :S Frös inte, skakade bara. Kunde knappt skriva. Sen va de lunch, satt ute me Patrik, de va mys. Sen gick jag och gjorde klart min bokanalys. Sen va jag i skolan me Patrik. Helt plötsligt så va jag hur ledsen som helst, och visste inte varför. Satt och skakade då också, eller ja, har skakat typ hela dan.. Det var så hemskt att se Patrik bli ledsen för att jag va de, men jag skulle väl reagerat likadant om de va tvärtom. Sen gick vi nåt varv i skolan och sen mådde jag bra igen :S Pratade me lite folk och så. Sen bad Sara mig att bita henne i armen, konstigt men ja :P Sen skulle hon bita mig och faan va ont de gjorde! Märkena är fortfarande kvar :O Sen tvingade Levent ut oss ur skolan så jag och Patrik åkte till Heron för att gå på bio. Vi såg What Happens in Vegas, med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Den va kul :) Riktigt trevligt va de :D Sen satt vi utanför och flummade lite, trevligt de me. Sen skulle vi åka hem, men hoppade av vid IKEA :P Vi gick runt lite där och tog en fika. Patrik köpte ett gosedjur till mig, så gulligt av honom (tycker jag iaf). Sen åkte vi hem iaf. När jag kom hem hittade jag min fina tumring som jag inte använt på länge plus lite armband :D Har inte gjort så mycke mer ikväll. Dagen var helt underbart rolig :D Har inte några direkta planer för imorrn, mer än att träffa Patrik ;)
Puss <3

Så jävla skön på slutet alltså xD


Hey Boy - Blog 27


Kaos :S

Dagen började väl inte på bästa sätt, mamma kom hem och gav mig en utskällning i 20 minuter, och under tiden fick jag inte fram ett ord. Sen bestämde sig mitt öga för att rinna, så det kändes som att grät, men bara på ena ögat. Gjorde typ ingenting på förmiddan, satt bara och tänkte på de ena och de andra. Lunch, tacos, men jag va inte ens hungrig. Förmodligen pga alla tankar som snurrade runt i mitt huvud. Möte inför vandringen va de på eftermiddan. Sen gick vi upp och jag snackade lite med SaraA, jag behövde verkligen snacka av mig lite. Sen kom Patrik typ halv 14 eller nåt xD Så vi satt och snackade lite med honom. Sen va de idrott med Mohammed och Alex. De va ganska kul, även om jag kände mig hur löjlig som helst när jag stog där och slog i luften xD Sen skulle vi ha spets, men Erik, som ska SLUTA!! :'(, hade dragit. Så, det blev inget. Satt me Patrik i Skäris. Och då va jag inte lycklig direkt, jag var jätteorolig för vad mamma skulle säga när jag kom hem om igår, ännu mer utskällning. Sen svimmade Sara som satt bredvid med Redda och Suraj. Dom tog hand om henne och jag och Patrik följde med. Sen kom Alex och Mohammed och tog hand om henne. Jag va tvungen att gå och Patrik följde med. Och han är faan den mest omtänksamma person jag någonsin träffat! Han såg att jag va ledsen, och jag förklarade jue att jag va orolig för vad mamma skulle säga. Vad gör han? Han erjuder sig att följa med :D De ville jag jue självklart att han skulle :D Vi kom hem, hälsade på mamma, och satte oss i mitt rum en stund. Sen skulle jag käka och han skulle gå så vi sa hej då och så. Självklart hade jag utegångsförbud idag så jag har suttit hemma och tråkat hela kvällen :/ Faan va jag ville ut hela tiden, när jag inte får! Aja, ska nog sluta skriva snart men först:

VARFÖR SKA ALLA BRA LÄRARE SLUTA I KSAB?! VLADIMIR, ERIK, ZORAN ÄR DE ENDA SOM JAG VET JUST NU. jAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD! VI BYTER LÄRARE OFTARE ÄN MAN BYTER STRUMPOR (okey, rejäl överdrift men ni fattar!!) JAG BÖRJAR SERIÖST FUNDERA PÅ ATT BYTA SKOLA NU...

Puss <3

Och allt slutade i katastrof...

Tänkte skriva lite om igår kväll. Mådde som sagt inte så bra. Patrik ringde senare och sa att han va tvungen att träffa mig. Han cyklade hit, kl. 23. Vem gör de egentligen? xD Iaf, han kom hit. Jag gick ut, och träffade honom vid min port. 20 minuter senare skriker conny från balkongen. Jag kollar på mobilen, 5 missade samtal. Pappa höll på att åka ut och leta efter mig. Mamma stog på jobbet och hade ingen aning om vart jag va. Jag fick ganska grov utskällning av både mamma och pappa. Vi sa hej då och han cyklade hem. När jag kom hem va Conny på mig också. Det var de minsta jag behövde just då. Fick tröst av Patrik via sms, sen kunde jag sova. De va de som hände igår alltså xD
Puss <3

Fortsätt springa tills tårarna försvinner..

Idag är det onsdag. Började med att jag försov mig så jag hade en halvtimme på mig att käka och göra mig i ordning. Sen höll jag på att missa bussen. Första lektionen va 2 timmars föreläsning me 2 konsumentvägledare, trråkigt...satt och typ klottrade lite och så :P Sen va de lunch, bläää. Åt ingenting. Sen hittade jag och Karkki leksak på donken, sånna där grejer man brukar klappa me på ishockey me. Vi hade skitkul, så barnsliga som vi e :P Satt me Patrik en stund sen skulle vi på samling och sen engelska. Vi gick och sjöng för Mats som fyllde 29 år. Sen satt vi bara och snackade hela lektionen. Sen satt jag och snackade lite me SaraA, sen me Ella, sen tillbaka till SaraA och Patrik och sen SaraA och Sara. Sara satt och skakade, sen gick hon iväg, sen svimmade hon. Faan va rädd jag blir när de där händer! Vi tog hand om henne och så sen va de dags att gå hem. Stack hem till Ella för vi skulle plugga, även om de inte va de vi gjorde :P Hade lite kul och Ella gjorde ett armband till mig, tack :* Sen åkte jag hem, satt och pratade lite med mamma om skolan.

Hennes blick. Hennes blick när hon hörde hur jag låg till i alla ämnena. Den blicken, de tonfallet hennes röst hamnar i. Jag hatar det. Man ser och hör hur besviken hon blir. Hennes ord säger inte så mycket, men hennes blick, den säger allt. Jag var tvungen att gå ut. Ut. Spelar ingen roll var. Bara ut. Och ut gick jag. Jag gick till Brunna. Bästa stället att tänka på. Jag satte mig där. Jag frös. Men jag brydde mig inte. Jag kunde inte gå hem. Inte förren mamma åkt. Jag frös mer. Och ännu mer. Tillslut klarade jag inte mer. Jag började gå hem. Jag sprang. Jag sprang tills jag tappade andan. Bara för att inte tänka på det. Jag sprang. För att sluta gråta. Jag fick ont. Ont i både fötter och knän. Men jag brydde mig inte. Jag kände nästan inte smärtan. Ville bara sluta gråta. Jag kom hem. Ingen gråt kvar. Mamma hade åkt. Pratade kort med Patrik, men sa ingenting. Och nu sitter jag här. Känner att tårarna brinner innanför ögonlocken, men jag kan inte gråta. Får inte. Nu känns det som om jag har skrivit en hel roman. Hoppsan...Igår va jag så lycklig. Men nu...Jag måste sluta nu.
Puss <3

Kelly Clarkson - A Moment Like This

What if I told you it was all meant to be
Would you believe me, would you agree
It's almost that feeling, we've met before
So tell me that you don't think I'm crazy
When I tell you, love has come here and now

For a moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe its happening to me
Some people wait a lifetime for a moment like this

Everything changes but beauty remains
Something so tender, I can't explain
Well I may be dreaming, but till I awake
Can't we make this dream last forever

And I'll cherish all the love we share

A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe its happening to me
Some people wait a lifetime for a moment like this

Could this be the greatest love of all
I wanna know that you will catch me when I fall
So let me tell you this
Some people wait a lifetime
For a moment like this

Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime for a moment like this

Oh, like this
Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime for a moment like this

Oh, like this

Åh dummer!

Idag va de då hemstudiedag, men de blev inte mycke studier inte. Satt hemma och tråkade hela dan, sen gick jag och tittade när pojkarna spelade fotboll. Sen la jag och patrik oss och sov på gräset, och somnade faktiskt. Iaf jag :P Sen vaknade vi och jag hade verkligen ont ÖVERALLT! Min rygg va lite svullen från igår innan men nu hade jag ont i typ hela kroppen, men de gick över. Sen gick vi och käka och sen ut igen. Mamma dampade lite på mig för att jag kom typ 40 minuter senare än va jag skulle men ja. Jag kom hem iaf, men en skadad fot. Gjorde illa den precis utanför huset typ, faan va klantig jag är alltså :P Imorrn är de skola, bläää. Har inte varit i skolan på över en vecka nu. Faan va skönt de ska bli med sommarlov alltså!! Jag är stressad som faan men jag kan faan inte vara lyckligare än vad jag är nu :D Tack alla som gör mig lycklig! (Ni som vill ta åt er, gör de!! Ni vet nog själva om ni gör mig lycklig :D )
Puss <3


Jag orkar faan inte mer...

Jag känner att jag måste skriva av mig lite. Jag är stressad, stressad som faan. Över betygen. Jag vet att ja kommer sänka mig i typ alla ämnen. Vilket suger. Men jag har knappt jobbat den här terminen. Har inte orkat. De har hänt alldeles för mycket för att jag skulle kunna koncentrera mig på skolan. Om jag sänker mig i ämnena, visst det är tråkigt men...jag kommer troligen inte få fortsätta med spetsengelskan. För jag ligger på för låga steg. Och för att jag inte kan engelska. Jag kommer inte klara det. Vi har deadline på fredag och jag har 6 steg att göra och 8 steg att redovisa. Idag är det tisdag. Förstår ni grejen? Jag kommer inte orka fortsätta. Jag kommer få massor med skit från pappa, lea och mamma men jag orkar inte. Jag vet att jag inte klarar det, varför då sätta ännu mer stress över att jag känner mig tvungen att klara det? Jag får hellre ett bra betyg som jag verkligen känner att jag har jobbat och lärt mig någonting på, än att stressa igenom stegen där jag inte lär mig någonting och kanske inte ens klarar det. Jag får nog snacka med mamma om det idag. Men jag bävar för vad pappa kommer säga. Han kommer jue verkligen inte bli glad. Han kommer tycka att jag är en lat liten bortskämd skitunge som inte bryr sig om mina betyg, men det gör jag jue. Jag får väl ta den smällen som kommer då, hellre det än att vara sönderstressad ett helt år. Eller vad tycker ni?

Sen är jag stressad över min spanska. Just nu funderar jag på att sluta men jag vet att jag kommer att ångra det senare. Eftersom det är bra att läsa ett till språk, sen kommer jag inte få välja bort ett betyg om jag tar bort spanskan. Men just nu, känns allting så hopplöst i skolväg. Det känns inte som att jag lär mig någonting. Jag går på lektionerna, gör mina uppgifter, men jag lär mig ingenting. Och det gör mig otroligt frustrerad. Då känns det så meningslöst att lägga tid på att göra uppgifterna. Men jag kan inte bara strunta i de eftersom jag och Sandra pluggar ihop. Och det gör mig ännu mer stressad. Om jag inte gör det jag ska får jag sota för det men nu drabbas Sandra också och det blir så jobbigt...

Nu blev de ett väldigt långt inlägg här :O Beröm till er som orkade läsa <3
Puss <3

Gröööönan!!

Idag va de Grönan med skolan, så jäkla kul!!! Innan åkte jag till Sandra för att plugga lite men de gick inte så bra så jag provade att platta mitt hår för första gången i mitt liv!! Åh jag älskar de, så jag funderar på att köpa en. Några förslag på nån bra och hyfsat billig?? Sen käkade vi glass och kollade på utsikten över Stockholm, så jävla fint! Sen stack vi och mötte skolan i Skäris och sen till Grönan. Vi kom väl dit typ 4 eller nåt, sen va de bara att börja åka :D Åh fy faan, ni skulle sett Zoran åka Jetline, de va faan roligare att se och höra hans reaktioner än själva åkturen xD Åh de hände så jävla mycke den här dan så de e faan inte sant! Sista timmen va jue helt otrolig, faan va vi röjde alltså xD Alla på Grönan vet vilka Kunskapsskolan i Skärholmen e mu iaf :P Sen skulle vi åka hem, höll på att somna på både bussen och t-banan, så trött va jag. Nu sitter jag här med ont i fötterna, knät, halsen efter allt skrikande och lite huvudvärk. Men de får man ta om man fått en sån här underbar dag på Grönan. TACK ALLA!! <3<3<3 Imorrn är vi lediga, tackar faan för de, annars skulle jag och förmodligen många andra vara gaanska döda xD Vi har egentligen hemstudiedag för att göra hkk-efterarbete men jag råkade glömma de i Claudias väska så jag får väl göra de på onsdag typ. Om jag orkar pluggar jag imorrn, men jag får se. Jag måste jue definitivt men...kanske hittar på nåt annat xD Nu ska jag nog surfa lite på nätet och sen ska jag nog sova. Godnatt allihopa, och tack alla för en helt underbar dag och kväll!! <3<3<3
Puss <3

Så jävla klockren!! xD


Faan va smart du e Anneli!

Idag är det söndag, veckans typ tråkigaste dag. Men jag gjorde iaf lie nytta: Jag städade mitt rum, ordetligt! De tog typ 4 timmar...Sen lämnade vi Jonte hos Sven och sen har jag inte gjort så mycke mer. Jag har börjat på uppdraget, som måste göras klart idag. De går inge vidare men kommer ändå bara få VG så jag bryr mig inte... Imorrn ska jag till Sandra och plugga lite svenska..tråkigt men de måste göras. Planen som vi gjorde har inte alls gått nå vidare för min del. Jag kommer faan få IG i spanska och sänka mig i resten av ämnena.. Jag kan bara föreställa mig föräldrarnas blickar när dom ser betygen... Faan, ingen vacker syn alltså.. Snart är de över, skolan. För de här läsåret bara men iaf. Slut på all press, allt jobbigt. Jag har bara 5 dagar kvar som jag måste vara i skolan. 16 dagar kvar innan skolavslutningen, helger inräknade. Faan va skön de kommer bli! Jag längtar som faan!

Imorrn är det då dags för grönan. Skolan bjuder på allt, inträde, åkband, mat. Så jävla najs. Jag har jue då inte vart på grönan på 3 år så jag kommer väl se ut som ett litet barn i en godisbutik xD

Sen vill jag göra nåt med mitt hår, för jag är så trött på de som de e nu. Hur vet jag inte, vill bara ändra de på nåt sätt. Kom gärna med förslag :) Aja, nu ska jag inte tråka ut er alldeles för mycke :P
Puss <3


Om de e nån som vill veta:

Ryssland vann...whatever..

Ingen vidare bloggare här inte!

Ja, man kan verkligen inte kalla mig någon bloggare eftersom jag är så seg på att uppdatera, men jag ska försöka bättra mig! Igår hade vi orientering, de gick väl bra. Började kl.11 och sen gick vi till "skogen" bakom Kungens Kurva. Vi fick springa två och två så jag sprang me Patrik. Vi kom tillbaka efter 2 timmar, men vi hittade alla kontroller :P Sen va han tvungen att springa ut och leta efter Redda och Suraj, så jag satt och väntade med Claudia. Sen kom dom tillbaka och vi gick hem. Fick skjuts hem av mamma, very najs ;) Senare på kvällen smsade Ella och bad mig komma över. Kvällen blev kul och vi käkade som faan xD Idag gjorde vi ingenting, mer än sov xD Sen åkte jag hem och käkade och tråkade ett tag och sen stack jag ner till Brunna och träffade Patrik. Sen blev de kallt så jag gick skakande hem, så jävla kallt va de! Nu har jag typ bara tittat på ESC, men typ alla låtar suger och jag bryr mig inte speciellt...

Imorrn är de mors dag, vilket jag helt hade glömt bort :O Sen på måndag är de GRÖNAN!!! Fy faan va kul de kommer bli!! De va typ 2 år sen jag va där sist... Faan vilka sugigt inlägg de blir här nu då men...aja..
Puss <33

Back from London!

Nu är jag tillbaka från London, eller ja, jag kom hem igår men orkade inte skriva då. Så jag gör de nu:
Tisdag kom vi dit. Samling kl.03.50. Buss till Skavsta flygplats. Faan va nervös jag va, eftersom jag inte har flygit förut. Tro mig, jag kramade sönder Karkkis hand xD Sen flög vi iaf. Vi kom dit och sen åkte vi tåg och tunnelbana till vårt hotell, som var skitkasst. Sen åt vi och kollade på staden, typ Big Ben osv. Sen shoppade vi lite och sen åt vi igen.
Onsdag så skulle vi till skolorna och hälsa på. De va ganska kul. Sen åkte vi till Hampton Court, de va inte så kul eftersom alla blev så osociala. Sen shoppade vi lite till och åt. Senare på kvällen så gick vi ut med lite folk. De va skitkul!!! Vi kom hem typ vid 1 på natten xD Men under kvällen fick jag världens hemlängtan, världens ångest. De va jättejobbigt, men Karkki tröstade mig lite. Men ville ändå hem, men hade inte ångest. Tack sötnos :)
Torsdag så var de dags att åka hem. Packa och sen iväg till flygplatsen. Flygresan hem sög, men sen va vi äntligen i Sverige :D
En väldigt kort sammanfattning, bilder från resan finns på bla. min bilddagbok: http://nalleli100.bilddagboken.se
Puss <3

Du! Hej!

Jag vet inte vad jag ska känna, jag ska åka till London men jag är inte ens glad. De e jobbigt för jag vet hur många som skulle vilja byta med mig. Idag har jag varit i skolan, va skitpigg även fast jag bara hade sovit i 4 timmar, men jag va bara övertrött xD Efter skolan redovisade jag matte med Sandra. Den redovisningen blev jue speciell, eftersom Vladimir sa att han älskar mig :O Men han driver jue bara men ändå :P Sen åkte jag hem med Patrik för vi skulle kolla på film. De blev jag som kollade på filmen och Patrik sov xD De va mysigt ändå :P Sen visade han mig VÄRLDENS FINASTE UTSIKT!! Sen började de regna så vi gick. Nu har jag inte gjort så mycke. De känns som att jag har hundra saker att göra inför resan men jag vet inte vad... Jag är inte ens trött... Skriver när jag kommer tillbaka
Puss <3


Jag är starkare än du..

Ja, då sitter jag här igen. Eller ja, jag har suttit här hela tiden sen de förra inlägget men ja, ni fattar ;)
För en stund sen kände jag mig grymt sårad, utan direkt anledning (ni som vet, ni vet). De gjorde så ont, men Patrik fick mig att må bättre. Nu har jag insett de som folk länge försökt få mig att inse: Jag bryr mig alldeles för mycke om vad folk säger och skriver. Nu har jag insett att jag faktiskt inte måste lyssna eller läsa, för de har jag alltid känt förut. Men nu vet jag, jag behöver inte de, jag blir bara mer sårad. I de här fallet är det för att jag ska bli sårad. Men nu vet jag att jag inte behöver bry mig, för jag är starkare än så. De insåg jag idag, med hjälp av dig Patrik. Tack!
Ja, jag har redan blivit bättre på att skriva djupare :P Låter jue som värsta talet faan xD
När jag sitter här funderar jag på vad faan jag ska göra med mitt hår. Jag e så jävla trött på de, och dessutom börjar de bli dags att klippa de. Jag funderar på att klippa de kortare och tona det brunt, men är inte säker. Förslag någon?
Klockan är snart halv 12, jag ska vara uppe till typ 2, så jag blir tillräckligt trött så jag kan sova vid typ 18 imorrn, för att kunna gå upp 2.30 på tisdag morgon när jag ska till London. Så ja, nu kollar jag på nån skitdålig film och lyssnar på musik. Har ganska tråkigt, vet inte vad jag ska göra =/  Jag kommer nog på nåt snart men vad ska jag göra nu? Aja, jag fixar väl till lite bilder eller nåt :P Fuck! Jag har en hemtenta att lämna in imorrn, och jag har inte ens börjat :O Helvete!! Aja jag får väl börja nu...
Puss <3

Björn äger jue mest xD


I miss You..

Mår faktiskt inte så jättebra just nu. Jag vet inte riktigt varför men jag gör bara de.. På tisdag åker jag till London, de kommer jue bli skitkul, men ser inte direkt fram emot de. De är liksom bara en resa, inget att se fram emot. Ni som inte ska åka tänker jue säkert inte så men jaa.. Vill åka men de skulle inte göra så jättemycke om jag stannade hemma, nästan så känns de.. Jag ska jue självklart åka men ja, så känns de. Men jag ska ha kul i London, inte tänka på annat..
Idag har jag inte gjort så mycke, typ städat och kommit hit till mamma. Nu sitter jag och gör typ ingenting, lyssnar på musik och chattar lite me karkki men inge mer. Har rätt tråkigt...Ska vara uppe länge idag för att jag ska kunna somna tidigt imorrn. Så jag kommer förmodligen skriva nåt senare, kanske något djupare...eller nåt :P Aja, hörs sen ;)
Puss <3

Shulululu xD

Idag är det Lördag. Vaknade vid 8 och kunde inte somna om =/ Käkade frukost med Sandra och sen hämtade hennes pappa henne. Käkade frukost för andra gången med pappa, conny och lea. Sen satt vi bara och degade. Sen åkte vi och växlade pengar till mig :D Sen skulle vi köpa blommor och jag höll på att frysa ihjäl!! Innan de hände jue de en pinsam sak men jaa..Sen åkte vi och shoppade lite mer. Sen kom vi äntligen hem!! Nu på kvällen har jag jue inte gjort mycke. Min plan för den här dagen var att plugga, har jag gjort de?? NEEEJ!! Och jag har världens skuldkänslor för de :S Hatar att vara stressad!! Nu har jag väldigt tråkigt, de händer absolut ingenting =/ Och männiksor omkring mig mår dåligt men jag vet faan inte vad jag ska göra för att dom ska må bättre :S Ni ska veta att jag finns här för er, ALLTID!! <33 Allt är så upp och ner just nu så jag vet ite vilket håll som är rätt. Jag har ont mitt knä och jag vill faan kapa av de för att slippa alla problem! Men ja, att uppsöka en sjukgymnast kanske är mindre dramatiskt..men de blir faan aldrig av! Jag är så jävla trött på att ha ont hela tiden! Aja, nu har jag avreagerat mig lite..Men har fortfarande grymt tråkigt! Får väl sätta mig och smsa nån för jag orkar inte sitta här längre...
Puss <33

7 dagar i skolan kvar..

Idag är det äntligen fredag! Har inte pluggat nånting idag, för har verkligen inte orkat, för att jag är stressad över att jag har så jävla mycke plugg, vilket gör att jag måste plugga ännu mer men jag orkar inte och så blir det en ond cirkel... Jippi för mig..not.. På eftermiddan så satt vi och snackade lite me zoran och hade lite skoj :P Sen satck jag och Patrik hem till mig och kollade på film. Den stackarn va så trött att han somnade när filmen va slut, men de gjorde inget :) Sen skulle jag gå och möta Sandra men hon är seg så fick sitta och vänta på henne i en kvart. Sen käkade vi och nu sitter vi här, eller jag sitter vid datorn och hon smsar :P
Åh nu är de inte långt kvar till jag ska till London! Faan jag ska äntligen få flyga! :D Fy faan va roligt de ska bli!
Känner att jag måste skriva av mig. Har ni känt att ni verkligen stör er på någon eller vad någon gör, och ändå bryr ni er så himla mycke att de till slut blir jobbigt? Så känner jag just nu men ja...vad kan jag säga? Ni som förstår förstår. Nu skrev jag inte av mig så jättemycke men :P
De konstiga är att även fast jag är hur stressad som helst och stör mig på människor, så är jag väldigt glad :) Aja, nu ska jag inte låta Sandra sitta ensam för länge xD
Puss <3 

Då tar vi en Dagens då ;)

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit :
Yep
Köpt någonting : Glass xD
Varit sjuk: Småförkyld
Sjungit : Alltid xD
Sagt "Jag Älskar Dig": Nee
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Jadå
Träffat någon ny : Naaaj
Saknat någon : Som faaan <3
Kramat någon : Kaaarkki
Ätit : Självklart ;)

"Tryck 2, tryck 2!" xD

Idag är jag glad! :D Det va länge sen jag var såhär glad. Trött är jag, men glad :) Orkar inte skriva så mycke mer. Förlåt att jag inte är så bra på de här med bloggandet!
Puss <3


Cause even when I dream of you, the sweetest dream would never do..

Gårdagen var väl okey. Jag och Sandra gjorde klart svenskan och lite kurs. Sen gick vi och köpte glass och myste i solen :) Kvällen var inte den bästa..många tårar spilldes.. Idag var de städning som gällde. Sen stack jag och träffade Patrik, de va så länge sen sist. 4 timmar senare är jag hemma igen. Middag me pappa och nu sitter jag här. Lyssnar på I Don´t Wanna Miss a Thing och halvglor lite på TV. Imorrn är de hemstudier som gäller för mig. Har hundra saker att göra! Fotoprojektet ska lämnas till Zoran på onsdag och jag har inte ens börjat fota, jag har inte ens någon idé om vad jag vill göra! Stress, stress, stress! Åh hatar att vara stressad! Och ont i ryggen har jag också =/ Faan... Aja, helgen började okey, var helt fruktansvärd i mitten och ganska bra nu på slutet. Mina ögon svider så jag ska nig sluta skriva nu.
Puss <3


Amazed vs I don´t wanna miss a thing

Har "hittat" två helt underbara låtar! Den första är Amazed av Lonestar com jag nämde i det tidigare inlägget. Den andra är I Don´t Wanna Miss a Thing med Aerosmith. Jag säger bara, lyssna och njut!


Amazed-Lonestar


I Don´t Wanna Miss a Thing-Aerosmith

Everytime our eyes meet, this feeling inside me, is almost more than I can take...

Jaa, jag vet att jag är seeg på att blogga men har verkligen inte haft ork eller lust att skriva nåt.. I torsdags va de skola. Gjorde inte så mycke, hade liksom ingen lust. Massa lektioner på eftermiddan och sen idrott. Cricket blev de, de va faktiskt ganska kul men krångligt :S Sen stack jag och Sandra och käkade och sen va de bara och sätta sig på Biblan och plugga. Kom hem vid halv 19 typ. La mig bara i sängen, orkade inte göra nåt annat. Har verkligen varit trött hela veckan. Sen efter typ en timme märkte pappa att jag va hemma... Ja, gjorde inte så mycke mer den dagen... Igår då? Ja, då va de fredag. Satt bara och snackade istället för att plugga.. Sen va de lunch och sen tillbaka till skolan för att redovisa lite matte. De gick jättedåligt... Kunde inte ens första frågan som va en ganska enkel ekvation (de fick jag reda på sen, men när jag satt där...Shit!) Ska komplettera på torsdag, hoppas de går bättre då. Måste plugga lite matte i helgen med andra ord.. Sen stack jag hem. Skitfint väder men ändå satt jag bara inne... Hade verkligen inga planer alls för kvällen, för jag orkade inte plugga och ja.. De blev hemmakväll med pappa och lea. Satt mest och smsade med sandra och patrik men ändå.. Idag bli de plugg med Sandra. Vaknade tidigt, helt av mig själv, men är verkligen jättetrött! De e väl för all stress och alla tankar som inte kan sluta snurra runt i huvudet.. Nu sitter jag och nästan gråter och lyssnar på Amazed. Vet liksom inte varför, jag bara gör de. De e jue en helt underbar låt <3 Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än:
Jag saknar dig...
Puss <3

Empty room

Jag vet att jag inte är någon vidare bloggare men men....
Idag hade jag hemstudiedag större delen av dagen, najs najs. Satt då och läste. Sen va de utställning i skolan med alla slöjdarbeten. Sen stack vi hem och nu sitter jag här. Dagen har väl inte varit så jättebra...de har liksom kännts tomt. Plus all stress för plugget! 16 steg ska redovisas + seminarium, uppsats, fotoprojekt, hemkunskap, teknikrapport och musiken!!! Fattar inte hur jag ska klara detta alltså...har jue stöd från sandra som har samma press men....jaa...orkar inte sitta här mer nu, för jag måste göra matte....ekvationer och algebra, here I come!
Puss <33

Tillbax igen xD

Jag är verkligen ingen bra bloggare, visst jag hara varit borta i 3 dar men, nu skriver jag iaf. Jag har alltså varit i Gamleby med hela skolan. Kul va de jue som vanligt. Sljöden gick inte så bra, hkk gick väl sådär...men jag är glad ändå :) Firade valborg genom att gå ner till vårberg som vanligt, träffade karkki, gick och mötte ella, sen mötte vi sara & co. Sen stack dom och jag var kvar me karkki och nina. Sen skulle jag gå hem, men dyngsura fötter, eftersom det är hål på undersidan mina skor =/ Kom hem iaf, gjorde inte så mycke mer den kvällen. Igår va de en ganska slapp dag. Hemma, stack till ella, hem igen, käka middag, träffa patrik, hem igen. Ja, de e väl min torsdag i korthet. Idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska hitta på, men nåt blir de ;) Frågan är då bara vad. Nu ska jag lämna datorn och lyssna på lite musik :)
Puss <33

RSS 2.0