Flying solo

Jag funderar på att ta en bloggpaus. Stänga av ett tag och göra om den lite. Som en nystart. Skulle verkigen behöva det just nu. Orkar inte med nåt. Och sen driva en blogg.. Nej jag tror jag ska ta en paus. Om man ändå kunde ta en paus från livet också..

Hos Ella

Helgen har spenderats med Ella och många andra :) Och idag ska vi ut igen :D Haha jag vet att jag är fett seg på att blogga men det känns liksom som att jag inte har tid, det finns så mycket annat attt göra. Och eftersom jag inte får ha datorn så sent på kvällarna får jag ingen tid när jag kommer hem heller. Men det är nog inte så många som läser bloggen så de gör nog inte så mycket att jag inte bloggar haha. Aja, nu ska jag typ kolla bloggar och sen börja fixa mig så vi kan dra ut sen :) Hare gött, för de har jag. Tror jag iaf..

Jag lever.

Tro det eller ej men jag lever faktiskt. Gamleby va helt underbart, älskar er nior <3
Just nu är jag skitsjuk så jag har ingen ork att skriva eller så. Lägger bara in en bild på några av niorna <3




Jag, Ella, Redda, Nico, Isa, Suraj och Kamuran.

Jag är fett efter!

Jaa jag känner mig fett efter, har inte suttit vid datorn förren i tisdags! Har bara inte haft tid. Jaa i onsdags så va jag hos Karkki, sov även där eftersom vi skulle till Kungsberget dagen efter :) Vi hade allmänt trevligt och packade och sådär :) Och dom är jue så snälla så jag fick låna utrustning och kläder och allt, thank you! <3 Sen som sagt åkte vi till Kungsberget på torsdagen :) SÅ JÄVLA UNDERBART! Jag älskar det verkligen, jag ångrar att jag inte har gjort det oftare! :O Men jag ogillar att ångra saker så jag säger såhär i stället: Jag ska åka oftare i framtiden! Aja sen när vi kom tillbaka fick jag mat hos Karkki, ni är för snälla mot mig! <3 Sen när jag kom hem va jag helt slut så jag gick och la mig nästan direkt, eller nåt sånt x) Sen fredag: KAOSDAG! Fast den slutade ganska bra :) De gick ganska bra i skolan och sådär, sen kom några gamla elever och letade efter Ella. Det slutade bra iaf och sen umgicks folk från skolan i centrum. Sen gick jag, Ella, Bella och Patrik till Abdra Kadabra och hjälpte honom att städa och sen lekte vi lite hahaha x) Seriöst, det blev mycket skratt. Sen stog vi och snacka med Marcus en stund efter han hade slutat, skittrevlig :) Sen hem och titta tv med family. Och idag har jag inte gjort ett skit! Eller jag har tvättat men det är allt. Skulle städat med jag orkade bara inte (a) ska göra det imorrn istället och sen packa inför GAMLEBY!! Det kommer bli så grymt kul! Speciellt nu när niorna är ännu tajtare! Men det är sorgligt, det är sista gången i Gamleby.. ;'( Kommer sakna det, kommer sakna stämmningen.. Men faan nu ska jag va glad, för det är ändå Gamleby! Nu ska jag nog plugga lite spanska eftersom jag måste redovisa massor efter lovet. See you! :D

Tänkvärt: Vad är Vänskap?

Blev lite inspirerad av Maloue (a)
Vad är egentligen äkta vänskap? En äkta vän. Vad är det? Enligt mig finns det väldigt få av dom. En vän som inte vänder dig ryggen, som ställer upp, är ärliga etc. Allt man vill att en vän ska vara.

Sen hittar man vänner, som är jätteroliga att umgås med, som man har hur kul som helst med. Men man kan inte anförtro sig någonting åt dom. Man har inget förtroende. Men ska man behålla dom vännerna ändå? Man har jue ändå så roligt med dom! Men ska man släppa taget? Ja, om man blir sårad av det. För det finns vissa människor som roar sig på andras bekostnad. Jag har varit med om det, och tro mig, det är inte kul.

Sen finns det vänner som verkar helt underbara. De ställer upp för dig, lyssnar, är jättetrevliga osv. Men sen vänder dom dig ryggen. Du blir lämnad ensam. Dom kanske inte orkar bry sig längre. Du kanske inte var det dom önskade sig? Men ändå är man inte heller här säker på om man ska släppa taget. Kanske konsekvenserna är värre?

Jag har ganska ofta velat bråka, eller inte bråka men säga vad jag tycker och i de här fallen är jag säker på att det skulle blivit bråk om jag gjort det. Men jag vågar inte. För jag vet inte vad konsekvenserna skulle bli. Relationen kanske skulle bli bättre, om jag hade vågat chansa. Men jag vågar inte. För om jag bråkar, vad händer sen? När jag inte vet vad som händer blir jag rädd. Och då har jag oftast stannat kvar, inte släppt taget, även om jag fick lida av det.

Men jag önskar att jag hade gjort annorlunda. För om vederbörande skulle lyssna, ta hänsyn till vad jag hade att säga hade relationen blivit bättre. Hade hon (jag har flest tjejkompisar) inte lyssnat, velat börja bråka, vad ska jag med henne till då? Då är hon ingen vän för mig. Sen är det även så att vissa personer kan man inte vara kompisar med och då får det bli så. Men trivs man verkligen med en person men man är missnöjd med nåt kan det vara värt att ta upp iaf, eller hur?

Men hur ska man hitta de äkta vännerna, dom man trivs med, som trivs med dig? Det är inte så lätt. Man måste testa sig fram. Man måste gå på några "minor", kanske bli sårad för att man ska hitta guldkornen i vardagen. Jag har börjat inse vilka val jag har egentligen. Jag kan faktiskt välja mina vänner.

Wow vad långt jag har skrivit nu, men det är det nog värt, för det här är värt att tänka på.
Peace and love <3

Can't have you

åh va jobbigt det var att komma tillbaka till skolan! Sov inte så skitbra i natt så det var väldigt svårt att ta sig ur den varma sängen i morse.. Men jag kom iväg till skolan iaf och eftersom vi ska till Gamleby nästa vecka så va det förberedelser hela dan. Ganska soft för man jobbar typ ingenting då x) Sen va de lite NP i svenska visserligen på eftermiddan men. Det är inte lika jobbigt som att sitta och plugga eftersom det var muntligt. Visst jag hatar att prata inför grupp men jag känner inte att jag har någon konkurrens (stavning?) i min grupp så det är rätt chill x) Sen satt jag med Robin på PH och pratade gamla minnen från KSAB, väldigt trevligt :) Sen var klockan tre och jag fick gå hem :D Sen när jag kom hem har jag vilat för jag har ont som faan i huvudet och är allmänt seg, sådär som man brukar va innan man blir sjuk! Vill inte bli sjuk, kan inte bli sjuk! Det är skidor på torsdag och Gamleby nästa vecka, nej jag får inte bli sjuk! Nu ska jag nog titta lite tv och sådär, bara chilla :) See you! <3


Hurtful

Jahapp, idag va man ledig då (a) Träffade Karkki :D:D <3 Vi gick till Skäris, kollade skor och jackor och käkade :) Sen träffade vi hennes pappa och handlade och sen fick Karkki glasögon :) Eller ja, hon får dom om typ 10 dar men x) Du kommer bli jättesnygg :) <3 Sen va det dans! Inte lika kul idag eftersom några jobbiga idioter tog massa uppmärksamhet hela tiden.. Och nästa vecka är det jue inget eftersom jag är i Gamleby då.. *cry* Men det är kul iaf, jag kommer nog satsa på det här.. För det är så jävla kul. Och jag känner att jag blir bättre, och jag vill bli ännu bättre! Love love love..
Imorrn är det skola -,- Jag skriver mer imorrn.

RSS 2.0