Seasons fly.

Faan va dålig jag är att skriva på rätt dag haha! Va i Ellas nya hus igår, mycket fint, mycket fint. Sen kom Toffe, Patrik, Suraj, Mohammed, Daniel och Isa och det va bara så himla skönt att träffa lite "gammalt" folk!! Så jag gick där ifrån med ett stort leende på läpparna :)

Idag va det en ganska chill dag. Började 9.30 med spanskalektion som vi inte ens jobbade på haha. Slutade 14.20 och jag stack direkt till gymmet, kolla alla maskiner men körde mest kondition. Så de va naaajs! Har gjort min kemiläxa nu: poppa popcorn. Det gick inte så bra men aja! :) Imorrn har jag bara 2 lektioner, var av en är mentorstimme där vi ska få vara datorer! :D Lovely. Jaa jag har inte mycket mer att skriva nu. Puss! ♥

Gårdagen.

Oj jag kom på att jag inte hade bloggat nåt igår! Nu får vi ta en liten resumé:
Mys med Jonte i soffan på förmiddan. Sen framåt två åkte vi till Sven och tvättade och firade Malin som fyllt 17år, Grattis Grattis! Vi åt mat och tårta och bullar och allt. Sen fick jag skjuts till Nellie. Vi skulle ha tjejkväll ett par stycken i klassen. Skitkul blev det! Det kändes som att man känt dom skitlänge, men vi har inte ens känt varandra i 2 veckor! Det är helt sjukt.. Men det är jue kul :) Pappa och Lea kom och hämta mig strax efter 12 så det blev inte så jättesent, ganska skönt faktiskt, jag v ganska trött.

Idag ska jag nog träffa Ella. Kolla på hennes hus och sådär. Kanske träffa lite grabbar från gamla klassen sen också, men vi får se :) Nu ska jag nog gå och duscha, eller bara sitta i soffan. See ya ♥

Äntligen fredag!

Bästa dan på hela veckan typ :D Först matte på morgonen som va ganska kul, även om vi inte börjat jobba direkt. Vi jobbar bara i grupper och har sammarbetsövningar typ, fast man lär jue känna klassen iaf :) Sen hade vi NO med Peter :D Bästa läraren på hela skolan, jag lovar! Åt lunch med hannah, sarah och josefin i en park, mysigt och ganska underhållande haha :) Sen blev vi lite sena till fortsättningen av NO-lektionen. Haha sen hade världens roligaste engelska lektion. Eftersom vår lärare är så dålig har typ ingen respekt för honom så alla gör lite vad dom vill haha. Efter skolan träffade jag Ella! Det va verkligen skitlängesen ♥ Hämtade grejer hos pappa och sen stack jag till mamma. Nu blir det fredagsmys med Jonte och Mami. Skriver kanske senare ikväll! ♥

Ditry Little Secret.

Jaaa dagen blev inte så jobbig ändå! Slutade typ tio i ett? Skulle slutat 16.30 men vår musiklärare va inte där så hah :) Det har inte hänt så mycket under dagen egentligen. Vi hade lektion med Peter, alltid kul. Och vår engelskalärare är bara så jobbig! Han är tråkig, han kan inte engelska och han är seeeg. Som tur är har jag bara honom 2 ggr i veckan :) Jaa, vad ska man skriva nu? I don't know haha.

Hiss och Diss!



Subways mackor! Har ni aldrig ätit på Subway ännu måste ni verkligen göra det! Jag åt där första gången idag och jag lovar, det kommer bli fler gånger. Så enkelt, men så jäkla gott! Och det känns ändå liiiite nyttigt.



Förskylning! Jag skriver om det som stör mig allra mest nu, förskylning! Jag hatar att vara sjuk. Man mår dåligt, man känner sig ganska ofräsch, man orkar ingenting. Jaa, helt enkelt en jäkla rådiss!


Prosit!

Jag hann inte blogga nåt igår eftersom jag va på dans!
Jaa, dagen igår va väl okej. Gjorde typ ingenting på lektionerna. Sen på eftermiddan kom vi till gymmet! Väldigt fräscht och flashigt så det ska bli kul att börja träna där! Och de som jobbar där verkar verkligen seriösa och tycker att det är kul med träning. Sen slutade vi en timme innan jag trodde att vi skulle sluta så jag satte mig utanför Stadsbiblioteket (först gick jag dit från Norrtull!) och skrev lite i min fina kalender som jag köpte i söndags. Sen åkte jag lite tub för att fördriva tiden och sen mötte jag Caz vid Rådhuset och så gick vi till The Voice. Lektionen va kul som vanligt, Jonas är bara så bäst haha. Vi kunde inte riktigt koreografin och han ba "Jag skrattar inte åt er för att ni är dåliga utan jag skrattar för att ni är så gulliga när ni gör fel!" Det ska verkligen bli kul att dansa där varje veckan med honom! Och sen fyllde han faktiskt 27 år igår, Grattis Grattis :) När jag kom hem käkade jag lovely tortellini (stavning) fylld med parmaskinka och gorgonzola-sås på det! Typ min favorit just nu! Sen dusch och mys i soffan med Lea :)<3 "John Tucker Must Die" och popcorn gjorde oss sällskap haha.

Så ska vi ta idag då? Började ganska tidigt. Som tur va så är jag lite smart (joo jag är det ibland också förstår ni) och jag duschade jue igår kväll efter dansen så det är jue onödigt att duscha på morgonen igen! Så jag fick sova i en hanvtimme extra (haha kul för er att veta va?) Fick lite böcker i skolan ock sådär. Sen kommer vi till det tråkiga. Jag är typ sjuk. Ont i halsen och allmänt hängig. Jag skulle jue dansat House idag men det skulle bara göra saken värre så jag ringde och sjukanmälde mig och åkte hem och la mig i sängen och somna ett tag. Skönt!

Imorrn blir det en lång dag, really. Börjar 8.20 med Biologi/Kemi/lab (kommer inte ihåg haha) och sen engelska, kort lunch och sen musik i typ 4 timmar. Visst det är skitkul och man får liksom göra någon praktiskt, men gud va trött jag kommer va på tuben hem imorrn! Nu har jag bara en sak kvar att säga:

Jag saknar KSAB, min gamla klass..

Anneli Avocado.

Den första riktiga skoldagen va verkligen inte nån norlam dag. Vi skulle leka på varje lektion. Jag ville nästan liksom ha nåt att göra. Jag lovar, jag pluggar hellre! Men nej, vi ska leka som 6åringar.. Fast jag har lärt mig alla namn nu (eftersom vi för det mesta lekte namnlekar, men jag kunde dom iof redan efter första leken..). Satt ute och åt med några från klassen, fast maten va vidrig! Hade köpt en sallad med kyckling och fetaost. Jag kan säga att jag åt bara kycklingen och fetaosten, för salladen gick inte att äta! Den va besk och bara jätteäcklig! Ska aldrig äta där mer! Så min dag har varit, jaa sådär.. Ska bara softa ikväll för jag är ganska trött, har liksom inte vant mig än.. Så imorrn blir det en lååång dag.. Börjar kvart i nio, alltså måste jag gå hemifrån typ kvart i åtta. Sen tror jag att vi har idrott på eftermiddan, sen en timme efter det är det street med Jonas! Skitkul såklart men shit va trött jag kommer va på tunnelbanan hem sen! Hur har er första/första dagar i skolan varit? ♥

Ps. i en av lekarna skulle man säga sitt namn och sen en sak som började på samma bokstav som i namnet, alltså Anneli Avocado, därav rubriken. Hoppas jag inte kommer förknippas med avocado närmaste veckorna bara.. Jag tyckte avocado lät bättre än apa.



Crappy bild, I know.. Men såhär såg jag ut idag:
Jeans Cheap Monday
Linne H&M
Munkis H&M (killavdelningen)

Breakfast time!

Godmorgon!
Gick upp ganska tidigt och duschade, sen har jag suttit här och lekt i PS och försökt att förstå mig på html-koder.. Det löser sig nångång! :) Idag måste jag åka och köpa block till skolan eftersom vi börjar med lektionerna i morgon. Sen måste jag köpa en almanacka också! Jag är jue så van att ha loggboken, men nu går jag i gymnasiet och får fixa en själv hihi.

Såg Slumgod Millionaire igår. Den är riktigt bra, för den visar liksom världen på ett riktigt sätt, inte á la Hollywood. Om ni vill se en bra film, se den! Nu ska jag upp och käka frukost. See ya ♥

Och detta inläggs syfte är?

Nu har jag suttit i många timmar och lekt i PS. Gjorde ganska många nya headrar (kan man säga så ens haha) som kanske en dag dyker upp på bloggen, who knows? Nu blev det ett sånt där inlägg där jag inte vet riktigt vad jag ska skriva så det här får bli typ allt hahah :) puss och kram alla sköna människor där ute! ♥

Anneli hissar och dissar!

Tänkte börja med ett nytt inslag här på bloggen, nämligen att jag hissar och dissar! Jag vet inte hur ofta det kommer bli men jag prövar ett tag så får jag se :)


Skolan börjar=höst! Sommaren är härlig men gud så varm den kan vara ibland! Jag gillar hösten bättre. Då får man värma sig i  massa koftor, halsdukar, mössor och andra mysiga plagg man kan tänkas ha till hösten! Det ger en jue att skäl att utöka garderoben lite, right? ;) Så jag säger bara Jippie till att hösten snart är här!



Skolan börjar=gå upp tidigt på mornarna! Eftersom jag nu går i skola i stan behöver jag längre tid till att komma till skolan. Och eftersom jag är väldigt seg på mornarna så behöver jag tid, och jag vill inte stressa. Det resulterar i att vissa dagar måste jag gå upp innan kl. 6! Inte så kul.. Men för att se det positivt, då får jag enklare att sova på kvällarna när jag är så trött ;)


Så, jag kanske kommer på bättre ämnen att skriva på jue mer jag hissar och dissar, men vad tycker ni då? :)
Ska leka i PS nu hahaha! Juste, är det någon som vet hur man gör typ stjärnor? Jag hittade det en gång men hittar det inte nu! ♥

The rain.

Jag sov nästan 12 timmar i natt. Jag fattar inte hur man kan vara så trött! Visst jag gick upp tidigt men ändå.. Iaf, gick upp och gosade massor med Nicke! Nu ska jag sitta lite i PS för jag håller på med nånting som ni kommer få ta del av snart.. hihi. Och dagens planer då? Städa. Lika bra att göra det medans det ändå regnar. Fast jag tycker ändå att det mysigaste att göra hemma när det regnar är att lägga sig i soffan och titta på en bra film! Vad brukar ni göra när det regnar? :)



En av Nickes favoritplatser att sova på♥

Why did I let it get to me?

Jag har aldrig varit någon modeslav eller vad man ska säga och alltid följt modet. Jag har det jag tycker är snyggt, är bekvämt och som jag trivs i. Oftast jeans, sneakers, linne/t-shirt och stor munkis. Det är typ min stil, oftast. Men.. När jag ser andra tjejer, som klär sig mer "mode". Det känns liksom som att folk jämför mig med dom. Att dom ser på dom och ba wow snyggt! Och sen tittar dom på mig och ba eh, okej? Dom är skitsnygga, men det är inte jag. Det känns lite så. Jag skulle inte vilja vara klädd så, för det är liksom lätt att fixa. Men det är inte jag. Så jag brukar inte bry mig. Jag brukar släppa det efter typ 5 min när jag tänker på hur bekväm jag är i mina egna kläder.

Men idag såg jag några gamla klasskompisar i stan som jag gick med 6års-5an. Jag kände såklart igen dom, men dom hade ändå förändrats. Dom hade liksom den där stilen. Men den här gången var det inte som vanligt, jag kunde inte släppa det. För det var som att dom hade "blivit bättre än mig". Förstår ni hur jag menar? Jag pratade inte med dom eller nåt så det är inte personligheten eller nåt. Och när en av dom kollade på mig kändes det som att hon tänkte "men har hon inte gjort nåt mer, ser hon ut sådär?". Det kändes inte som att dom tyckte att jag va ful men.. Shit det är så svårt att förklara! Och jag släppte det inte!

Men sen blev jag arg på mig själv. För att jag tänkte så, att jag lät det påverka mig så otroligt mycket! För det är inte utseendet som räknas! Dom kanske är likadana som då, samma personligheter. Dom kanske har blivit värre, att dom blivit bitchiga osv. Vad vet jag? Jag trivs i det jag har på mig, jag behöver inte styla mig för att folk ska bli nöjda. It's all about me! (på den punkten alltså)

Gud vilket ryck jag fick! Långt inlägg blev det också! Jag tänkte föra in lite mer av mina egna tankar och så här på bloggen. Liksom djupare tankar, inte bara om jag tycker bäst om svart eller gult. Men jag får se hur det blir med den idén.. Haha♥

Sleepy.

Faan va trött man kan vara då! Fast det är väl inte så konstigt. Gick upp typ kl.6 för jag skulle duscha och sådär. Kom iväg för tidigt, men det är bättre än att komma sent! Eftersom jag inte visste om jag skulle hitta till stället vi skulle mötas vid ville jag vara ute i god tid! Jag gick extremt långsamt från St. Eriksplan och när jag kom fram blev det rätt lagom så :) Hela skolan skulle jue vara i Hagaparken och "lära känna varandra". På förmiddan va de skittråkigt, alla höll sig med sina kompisar och jag och en tjej som gick i min klass stog tsm. Men sen efter lunch så försvann typ hälften så det va bara ettor kvar. Sen hittade vi en tvåa och en trea också och då blev det kul. Då blev det bättre stämning och allt! :) Nu ska jag starta en tvättmaskin och sen käka mellis, är så himla hungrig!♥

My plan.

Jag fick nåt jag-ska-vara-duktig-ryck nu i eftermiddags och kom fram lite mål, förutom skolan, som jag ska klara av den här terminen!



Jag vet inte om det syns så mycket, haha javet jag är sämst på PS, but anyway..

Prio 1, som jag måste jobba mest med.. : Bättre hållning! Pappa har tjatat länge men nu inser jag själv också att min hållning suger. Såå, det måste jag verkligen jobba med!

Sen ett ganska enkelt mål som jag börjat med redan nu, minst en frukt om dagen! Dels behöver jag vitaminerna och sådär och sen får jag upp ämnesomsättningen om jag äter mellanmål. Dessutom behöver jag inte äta så stora mål typ vid lunch och middag.

Min stora (mat)last är nog att jag verkligen älskar läsk. Coca cola är typ det godaste finns att dricka! Men, jag ska inte dricka så mycket läsk! Jag kommer sikta på att bara dricka läsk på helger och speciella tillfällen, typ födelsedagar osv.

Sen för att få enklare att dansa måste jag jobba upp konditionen! Jag ska försöka att springa minst en gång i veckan, antingen ute eller på gymmet. Jag måste, annars kommer dansen aldrig gå bra!

I samma kategori som ovan, träning. Jag måste få mer muskler. Mest benen, magen, ryggen. Eller egentligen hela kroppen. Men jag ska inte bara pumpa upp musklerna utan jobba upp både starka och uthålliga muskler! Och det kommer jag såklart försöka göra på gymmet. När man får gymkort från skolan så ska man jue såklart utnyttja det!

Well, det är mina mål för den här terminen. Man får jue hoppas att det går bra! Haha lite ironiskt.. Har precis skrivit det här och nu ska jag äta bulle mohaha! Men man måste jue njuta lite, det är jue inte banting jag ska börja med!
Bye for now. ♥

Lost.

Andra dagen kändes grymt bra! Vi hade typ speeddating haha för att vi skulle lära känns varandra, fast vi hann inte prata med alla. Sen skulle vi hitta alla lunchställen och då gick vi många ihop, klassen verkar kännas skitbra, trevliga människor och inga grupper än. Alla är trevliga mot alla och killar och tjejer är liksom inte delade som det kan vara annars. Det blir nog bra senare på terminen. Imorrn ska vi ha aktivitetsdag med hela skolan i Hagaparken. Så jag ska hitta till Norrtull imorrn, för det är där vi ska mötas.. Great! Kommer säkert gå vilse haha. Nu är jag helt slut, don't know why but. Ska kolla Vänner nu, see ya♥

Move along.

Första dagen på gymnasiet kändes skitbra! Jag har valt rätt, verkligen! Även fast vi inte liksom gjort mycket, bara gått igenom lite grejer så känner jag att det är rätt. Det kommer bli tufft men det hade jag räknat med. Fast faan va skönt det är att äntligen börja, hade skitsvårt att sova igår för att jag va så nervös!

Idag kommer myyycket folk. Eller ja, farfar och Katharina kommer, det är liksom typ våra enda gäster, sen kommer Björn och Becca också. Och bror och den andra (det känns liiiite omoget att kalla dom elaka saker, jag närmar mig bara deras nivå då). Farfar och Katharina kommer säkert vara jättenyfikna på gymnasiet hihi. Det va så kul när jag kom hem, Lea va så nyfiken så jag trodde att hon skulle dö av nyfikenhet eller nåt hahaha. Fast det är jue kul att folk är intresserade iaf :) Nu ska jag slappa i soffan och kolla Top Model! ♥

August the 18th.

Gick upp ganska tidigt, men hade ingen lust att skriva nåt då. Så, dagens planer: Slappa hela dan och absolut inte göra nånting! Många tänker ah jag måste göra nåt, skolan börjar snart! Men jag är lite tvärt om.. För egentligen, man kan alltid träffa folk, göra saker efter skolan. Right? Men ligga hemma en hel dag och inte göra nånting, det går inte ;) Ni måste erkänna att jag har rätt, även om ni kanske inte tänker så haha. Har redan kollat på film och ska tönta mig med The Sims snart mohahaha!

Så.. Imorrn är dagen då allvaret börjar. Eller jaa, imorrn kommer vi bara gå i skolan 2 timmar och typ delas in i klasser och sånt där, but anyway. Då har man börjat på allvaret (så kan man kanske inte säga, men ni fattar kanske hur jag menar?). Fast det ska bli jäkligt kul, som jag skrivit i varje inlägg senaste veckan haha. Men kom igen, jag börjar gymnasiet ffs! Fast det är imorrn så nu ska jag njuta av ledigheten! ♥


Me and cuz summer 09.
Look at this photograph. Everytime I do it makes me laugh.

The number 44.

Oh natten va kul! Fast sista timmen va så jäääävla jobbig. Hade ont i knäna, fötterna och höfterna och va så trött! Fast natten va kul, David kom inte. Han kommer säkert komma i natt bara för de.. Haha men Viktor va där mycket. Så de va kul. Gick upp för typ en timme sen, för att inte sova bort hela dan och sen inte kunna sova sen ikväll, jag kan inte vända på dygnet direkt eftersom jag börjar på onsdag! Shit va nervös jag är.. Få träffa alla lärare, elever. Lära känns skolan. Så mycket nytt! För faan det är gymnasiet som gäller nu!

Ska sitta och tönta mig med sims nu för jag orkar inte mycket annat haha. ♥


Beat It.

Dagen har varit rätt soft. Har inte hänt mycket direkt. Firade Conny. Eller nej juste, han och hans flickvän vill jue inte ha sina namn på min blogg så ja vad ska vi kalla honom? Hmm.. Nån som har nåt förslag? Än så länge kanske jag ska kalla dom bror och den andra. Passar det er bättre eller? :) Iaf, har inte kunnat sova så jag har bara vilat i soffan. Ska me mamma till jobbet inatt. Förhoppningsvis kommer David förbi, fast bara för att jag är där kommer han säkert inte komma haha.

Wow, nu är den faan inte långt kvar till skolan börjar. Fett sjukt.. ♥

You're a bitch!

Jaa, idag har det inte hänt speciellt mycket. Har kollat friidrott med mamma hela dan, efter ett tag blev det jääääkligt tråkigt. Men iaf, kollade på Center Stage - Turn It Up.. Igen :D Men den är så jääkla bra! Sen mer friidrott.. Jaa, typ allt. Sitter och tittar på Mean Girls, also a great movie. Ska försöka va uppe lite längre så jag sover längre imorrn så jag orkar va med mamma på jobbet på söndag natt! Kul "avslutning" på sommarlovet, eller kan bli iaf :) Sen ska vi fira Conny imorrn också. Och ja, det blir jue tårta iaf.

Börjar gymnasiet på onsdag. Faan va läskigt. Det betyder jue att jag faktiskt kommit någonstans i livet. Att jag inte är så liten längre. Shit. Har aldrig tänkt så förut. Men det ska bli kul. Jag är nog en av få som tycker att det ska bli kul att börja skolan! Men det som ska bli bäst med hela grejen är att jag får starta om på nytt. Glömma alla idioter, all skit. För jag förtjänar väl nåt bättre? Eller inte. Vad har jag gjort för att förtjäna bättre? Men nu kanske jag får börja om, så jag kan göra saker som gör att jag förtjänar bättre. Men det ska bli kul att börja gymnasiet iaf! Längtar till onsdag faktiskt!

Oj, det blev lite flumm här på slutet men, jag blir så när jag börjar bli trött och bara skriver haha. ♥


Gröna Lund.

Dagen igår va väldigt trevlig :) Åkte massor med Jonte, det märktes verkligen att han tyckte att de va kul. Det regnade lite då och då så jag blev helt blöt om vaderna, men typ bara där :o Det kändes skitskumt.. Sen kom Conny och Karkki. Och ja, behöver jag säga mer? Jag blir så jävla sur på Conny. Okej om han inte bryr sig om vad jag tycker, men när Jonte säger att han tycker det är jobbigt, och så fortsätter han bara för att jävlas.. Jonte fyller 6 år, Conny ska fylla 15.. Liksom. Kom igen.

Aja, vill inte att han ska förstöra det här inlägget med hans idioti så ska jag prata om dagens planer! Ska tvätta, städa, packa för jag ska åka till mamma och sen åka till mamma. Yep, vilken ehm, intressant dag. Haha. Måste kolla katterna nu. See ya♥

August the 13th. (i brist på rubrik)

Jepp igår blev det the sims3 heeeela dan. Jag menar verkligen hela dan. Fast det är så himla kul :D Aja, ska sluta tönta mig nu.

Idag blir det grönan med family, ska bli kul :) Jaa, mamma kommer och hämtar mig snart så jag ska nog börja avsluta snart, eller nåt. Faan vet inte vad jag ska skriva längre. Hatar när inläggen blir så jävla korta! Aja, see ya.. ♥



My crazy brother. Ska bli kul att träffa honom igen!! ♥

August the 12th.

Det blev inget inlägg igår kväll. Tiffen hade gjort illa benet så jag fick vara kattvakt medan Lea hämtade grejer på jobbet. So that's why.
Lilla älsklingen ♥



Aja, åkte in till skolan igår iaf. Gick  rätt mycket. Först är det drygt en kilometer (första delen är bara uppförsbackar..) från bussen, sen gick jag runt skolan och tillbaka typ, fast tog gröna tuben från fridhemsplan. Käka på BK vid Sergels Torg. Sen gick jag lite på Drottninggatan fram till Lea ringde och då åkte jag hem. Passade katter hela kvällen, hjälpte till att laga mat. Jaa det var min dag! Och idag har jag inte planerat nånting! Det känns skitsjukt! Förra veckan gjorde jag nåt liksom morgon till kväll. Nu har jag typ inget att göra! Men jag tror jag vet vad jag kommer kunna fördriva tiden med.. The Sims3! :D Haha tönt jag är xD

Slow Ride.

Det blev att jag stannade här hos mamma över natten. Och idag ska jag åka in till skolan och kolla resväg osv. Sen om Lea är på jobbet ska jag dit och hälsa på :) ♥ Fast just nu är hos hos veterinären.. Shit va orolig jag blir när katterna är där.. Aja, det blev ett väldigt kort inlägg. Ska gå och göra mig i ordning och sen sticka! Det känns tomt att inte lägga in en bild eller nåt.. Så jag lägger in en låt! Med underbara Adam Lambert.. Ooooch.. Allison Iraheta! Dom passar grymt bra ihop, dom liksom kompletterar varandra. Lovely!


Boom Boom Pow.

Nu har det laddats upp :D
Jag är den där mörka figuren till höger om tjejen i vitt linne (Cassandra). Hon är längst fram till vänster ;)




You know what you want but how long can you wait?

Såå nu har jag precis kommit in efter att ha hängt tvätten ute. Faan va varmt det är! Med tanke på att det knappt är nån sol.. Liksom, det ser inte ut att va så varmt. Iaf, håller på att ladda upp ett videoklipp på facebook men det går så jääävla segt! Men jag vill inte lägga upp på youtube, för på facebook kan man ändå kontrollera vem som ser klippet. Anyway, det är ett klipp från after camp. 13 min kvar.. Faan va lack jag kommer bli om den hänger sig.. Gud vilket dåligt inlägg det här blev!

Idag ska jag på middag hos mamma. Sven och Marcus kommer och sådär så de blir väl kul. För att det inte ska bli så tråkigt inlägg lägger jag in (hahaha fett kul de va att skriva) en låt!



With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You'll make it through the pain
Weather the hurricanes
To get to that one thing
Just when you think the road is going no where
Just when you almost gave up all your dreams
They take you by the hand and show you that you can
There are no boundaries
There are no boundaries


No Boundaries.

Igår åkte vi till Ivo för han fyllde år (egentligen idag men vi firade honom igår), så GRATTIS! Det blev god mat och trevligt som vanligt ;) Lite bilder:

          
Äkta rysk stroganov och "lingonpaj" (röda vinbär blev det istället) med kolasås (hemgjord alltså!) Yummie!♥

Idag åkte jag och pappa och vindsurfa :) Pappa har jue köpt egna grejer nu så, de e najs. De gick åt helvete för mig för brädan va mycke smalare än den förra jag surfade på och seglet va mycke större, bommen satt för högt och jaa, det gick alltså dåligt! Gav upp efter typ 10 min kändes det som, det kanske va en halvtimme. Fast de va kul ändå. Har precis ätit tacos, MUMS! ♥ Laddar även upp lite bilder från dagen:



Packa bilen..



Fixa segel osv..



Surfat klart!

Ziggidiaaaah!


Jag innan jag skulle gå igår.

Well, nu är summer camp 09 slut :( House med Suzy gick ganska bra, men jag hade skitont på typ sidan av smalbenet så jag va tvungen att sätta mig.. Men sen när vi skulle utveckla koreografin va jag liksom tvungen att va med. Fats de gick ganska bra :) Sen hade vi galnaste lektionen ever! Street med Jonas, man kan inte va allvarlig en sekund typ! Fast man lär så ändå så de är najs. Hahaha han körde musik från datorn sen han ba åh mina låtar är nedladdade (från pirate bay)! Kan vi lyssna? Sen en tjej på skoj: men Jonas, det är faktiskt olagligt att ladda ner! Jonas: Nej med de är lugnt, jag har VIP-kort! Den killen är sjuk, men faan va kul och peppad man blir på hans lektioner! Aja, sen träffade vi pappa, Lea och Petra för dom skulle kolla på After Camp (typ en uppvisning som föräldrar och så fick kolla på) After Camp va så jävla härligt! Alla va bara glada och tyckte de va roligt att dansa. De flesta koreografier hade man inte övat på för lärarna hittade på nya hela tiden haha. Jag glömde bort mig flera gånger och allt, men det gjorde inget, alla hade bara kul! Faan va glad jag är att jag ska börja där, wooohoo! :D Sen skulle vi käka nånstans, men klockan va typ halv 22 så typ inga hade öppet. Men en pizzeria hade öppet så vi tog våra pizzorn och satte oss i en park och käka (pizzerian skulle stäcka 22 så vi skulle inte hinna käka där). Mysigt värre måste jag bara säga. Sen skjutsade vi hem Caz och Petra och sen åkte vi hem. Det är tråkigt att det liksom är över, men ändå skönt att slippa träningsvärk ett tag!
Lite bilder från igår:


Alla lärare: Mario, Akira, Daniel, Dawid, Suzy, Jonas. Sen va några inte me: Valdés, Viktor och Isse.


LA Style/New Style. Skitduktiga!


Hiphop nivå 2. Faan va duktiga alla är!



When I saw you two it hit me like a heart attack.

Även gårdagen på summer camp va kul. Och som vanligt har jag ont (hahah men träningsvärk är jue bara bra att man har, det visar jue att man äntligen gjort lite nytta!). Sen är det så att jag kommer få gå båda kurserna i höst! Fy faan va kul de kommer bli! Så jaa, det blir som sagt house och street för moi, najs najs!

Har haft den här låten i huvudet sen streetlektionen igår, det är den vi koreografi till. Jävligt bra, tycker jag iaf:


Kunde inte lägga in den riktiga videon -,-

Paaaaaaain!

Dagen igår va kuul (ofc). Hade house med Suzi, fett grym lärare hon är! Fast faan va man fick ont i låren efter alla övningar. Seeen efter klassen gick vi och käka på Donken igen. När vi kom tillbaka hade alla gått och kört lasergame. Fast mig gjorde de inget för jag va så jävla trött ändå, och ont typ överallt? Fast de va film och sådär så idag va de inte lika segt. Sen hade vi street med Mario. De gick ganska bra, men jag har svårt att hänga med i hans tempo. Hade jag dansat i typ 1 år eller mer skulle han nog va skitbra lärare. Fast de gick bra ändå, hängde med efter ett tag :)

Ska nog gå upp och äta nu och packa i ordning, ska till Skäris och köpa bättre väska för jag f¨r så himla ont i axeln av att bära den andra. Dessutom är det bra om jag har en egen och inte lånar pappas hela tiden ;) Well, it's time to go! ♥

Vill bara säga att jag nog aldrig haft så mycket träningsvärk på ställen jag inte visste att man kunde ha träningsvärk på! Och såklart massa träningsvärk på vanliga ställen också, typ lår, vader, rumpa haha.

Day 3 is comin' up!

Vaknade för ett tag sen. HEEELT DÖD i hela kroppen! Har skitont i ryggen (don't know why) och skitont i knät efter att ta slagit i det 1000 gånger på street koreografin. Iaf, dagen igår va också kul! House blir bara mer och mer tilltalande, det är så kuuul. Sen gick vi och käka på älskade donken, Najs med stort N! Sen va det skiiitsegt mellan innan street skulle börja. Men på slutet va de fett kul för Jonas skulle utmana Daniel i ett fightingspel, och båda va fett inne i spelet hahah. Jonas skrek som faan och Daniel satt bara. Hahaha men sen blev det tråkigt igen innan nästa. Vi bytte till den lättare varianten och den va sååå mycket bättre! Man kunde koreografin ganska snabbt och sen kunde man liksom jobba på att den skulle se snygg ut också, typ stäcka ut armarna osv. Fast som sagt, knät fick betala, är skitöm precis under knäskålen för man går ner på det i det första steget i koreografin. Men aja, det får man lida med! Idag ska vi iaf spela laserdoom emellan lektionerna så de blir nog najs. Eller jag vet inte, jag har aldrig spelat de! :o Fast man behöver inte sitta och vänta iaf. Nu ska jag gå och käka för jag ska dra om typ en timme. See ya! ♥

The Voice.

Gårdagen va skiiitkul! Vi kom dit astidigt så dagen började typ med att vi fick vänta -,- Men sen hade vi house med Isse, de va verkligen skitkul! Men väldigt svettigt! Sen va det lunch och jag käkade älskade messaluna från 7eleven :) Sen va vi väldigt uttråkade mellan typ 14-18.. Fast vi spela lite guitarhero ibland också, och snackade med Jonas. Fett skön kille haha! Seeen hade vi äntligen vår lektion. Street med Mario. Säger bara en sak, den lektionen va faan inte lätt. Jag ska nog byta idag, tror att Caz ska göra det också. Jag har jue ite dansat så länge och på lektionen gjorde jag inte koreografin rätt en enda gång fail. Så idag ska vi byta till den lättare lektionen, det blir nog roligare. Nu ska jag nog gå upp och käka och göra mig i ordning för jag ska till Skäris en snabbis innan jag drar till stan. See ya ♥

Today is the day..

Oh, idag gäller det.. Är faktiskt lite nervös! Vaknade flera gånger i natt och trodde att jag hade försovit mig haha, jag brukar göra så när jag ska iväg på grejer ;) Jag fattar inte att det här händer (typ). Åh jag ät så laddad att jag inte vet vad jag ska skriva.. Jag borde nog sluta iaf och äta och fixa. Hörs senare, puss!♥


I know you want me ;) driiiiiiiver!

It's what you make of what you got.

Imorrn hände inte så mycket. Mormor kom hit och Lea skulle fixa lite grejer till henne. Sen kom Ivo och Christina också för dom skulle hämta mormor men stannade på en fika. Seen lagade jag mat till pappa :) Jag har märkt att när jag hjälper till att laga mat känner jag mig inte lika hungrig, det är väl för att jag vet ungefär hur länge det tar för maten att bli klar eller nåt. Det hände inte mycket mer under kvällen mer än att jag och Lea kollade på två nya filmer, dansfilmer igen hihi. Först blev det You Got Served:



Den va faktiskt helt okej. Stroyn va bra, dansscenerna va coola men ibland jobbigt filmade. Men överhuvudtaget gillade jag den!

Sen såg vi Stomp The Yard:



Den typ sög. Dansscenerna va skitjobbiga att kolla på, och det är jue en dansfilm, det är huvudgrejen! Dom typ mixade farten, ibland va det dubbetl så fort, sen va det slow motion och sen fort, sen vanligt. Man blev helt knäpp av att titta på det! Sen va storyn ganska.. hmm.. mesig? Jag fattar inte det där med stepping, det kanske är därför. Asså jag tycker det är coolt med folk som steppar, men det här va nåt annat. Nåt som påminde lite om typ militärer. Konstig va den, och dålig!

Idag händer inte mycket, ska städa. Nu ska jag nog gå upp och äta frukort för det här jag inte gjort än!
Och sen imorrn.. Då börjar The Voice Streetdance School Summer Camp! Åh jag har längtat typ hela sommarn efter det här. Hoppas det blir kul, det tror jag också. Nu ska jag käka, see you soon :) ♥



No day but today.

Kvällen igår va najs :) Åkte till Petra och Caz och käka tacos och kollade på klipp från American Idol på Adam Lambert. HAn är faktiskt skitbra! Sen käkade vi wannabe fruktsallad med bär och annat gott, mums! Sen såg vi RENT. Den är faktiskt bra, men lite rörig. Men jag gillade den iaf ;) Idag kommer mormor hit. Det blir väl skoj. Ska sluta skriva nu, puss!♥


RSS 2.0