No life, no life.

Jaa nu har jag tillgång till en dator eftersom mormor sitter och läser :) Idag va jag i Skäris en snabbis med min bror och lämnade tillbaka min ipod-laddare (för andra gången!). Och nu sitter jag här och är extremt sugen på att umgås, men ingen har tid eller lust så jag får väl sitta ensam med min iPod, vilket också går bra men :P Ikväll kanske jag åker till mammas jobb och får lite gratis fika (a). De blev alltså inget Göteborg för min del, men hade inte lust att åka egentligen, men visst de skulle varit kul att åka :) Och jag har inget liv, så jag har inte mycke mer att skriva :P
Puss <3

"Jag kan jue inte grubbla över de. Samtidigt är livet för kort!! För att leva i dåtiden, man måste leva i nuet :)<3"
"Försök att göra dsm gumman. Eftersom du inte endå inte ska tbx till han, så är de ingen idé att vandra kvar i samma känslor. Vet att de är svårt!! De tar tid, jag vet. O jag vet att du kommer klara de. Denna tid är ju jobbig. Men tänk alltid positivt, de gör livet så mycke enklare och lyckligare:)"
"Säg bara till när som helt var som helst. Jag finns här och hjälper dig."
Tack älskling, de betyder mycke för mig, och visst faan har du rätt!
Men de är svårt.. Rätt men svårt..

Ensam i mörkret

Ensam sitter jag här i mörkret. Med tårarna rinnande. Vet inte varför. De gör ont. Ont i bröstet. Kan inte andas, pga tårarna. Jag vet inte varför de blir såhär. Men jag vet, snart orkar jag inte längre.


Skrev av mig igår..

080728:
Jag är orolig, de vet du mycket väl. Men du verkar inte förstå. Den utvägen löser inte problem. Den ger bara en paus, vilket kan vara skönt ibland, men när du kommer tillbaka, kommer även problemen. Och ska du du då göra samma sak igen? Och igen? Och igen? Varför inte ta och försöka lösa, eller iaf ta tag i problemen, en gång för alla? Jag vet att de är svårt, men tänk på hur mycke bättre du mår efter! Nu, när vi pratat lite verkar du förstå vad du behöver göra, för att "lösa" de här. De är jag jätteglad över <3 Jag kommer stötta dig, från början till slut! <3<3 Jag finns hä för dig, alltid <3 Älskar dig <3<3

Jag vet. Att du har gått vidare. Att dina känlor svalnat. Eller rättare sagt inte finns där längre. Att veta de. Det är svårt. För jag står där. Med samma känslor. Lika ledsen. Lika sårad. Irriterad. Över att jag inte vet bättre. Vill inget hellre än att kunna säga: "Ja, jag är över honom nu". Att kunna säga det. Att vara helt ärligt. Att kunna säga det med ett leende på läpparna. Med ett hjärta utan den sorg som finns där, pga dig..
Varje dag, flera gånger säger jag till mig själv: "Nej. Skit i honom. Du är värd bättre." Men hur många gånger jag än säger de, så verkar jag inte fatta. Fatta att jag måste sluta. Sluta ha känslor för en idiot.

Jepp de va de.. Shit börjar nästan gråta när jag skriver..
Puss <3

Anneli är lycklig med stort L, just nu iaf..

Anneli är väldigt lycklig just nu, för vet ni? Igår firade jue vi mig här hos pappa. Fick 2 paket av dom. De första innehöll ett par svarta converse ( :D:D:D:D:D:D) Då tänkte jag: okey fick ingen ipod, men jag kommer köpa en iaf :) Men så fick jag de andra paketet... och de innehöll en IPOD :D:D:D:D Jag svär, jag grät nästan!! Fy faan va livet känns bra nu!! Utom vissa stunder.. När jag tänker för mycke på fel saker.. Men nu ska jag va positiv och lyssna på musik i min kääära iPod :)
Puss <3


Mår lite bättre, men vem bryr sig..

De gick bra igår, vi åkte inte in, för jag mådde varken bättre eller sämre, och eftersom mamma skulle jobba idag tyckte hon att de va onödigt att åka in eftersom vi bara hade fått sitta där och vänta hela natten..

Idag ska jag till Pappa :) Vi ska fira mig och sådär, så de blir kul :) Eftersom vi har haft översvämning så vet jag inte nör jag kommer ha tillgång till en dator nästa gång, så de här att mitt sista inlägg på ett tag. Sen åker vi jue till Göteborg också.. Så vi kommer inte höras på ett tag. Vi hörs, förr eller senare :)
Puss <3

Allergisk reaktion?

Vet inte vem jag ska tro riktigt längre..

Idag va jag först i stan med Conny och köpte ett par jeans, en kofta och en t-shirt. Sen åkte vi hem. Sen till Sätrabadet, efter en stund kom Sara, hennes familj, Mattis och Mohammed. Gick til dom, sen åkte mamma och jonte hem. Stannade hos Sara. Sen blev jag stucken av en geting, de svullnade upp. Efter en stund blev jag lite yr. Jag, Sara och Mattis gick hem till Sara för Mattis hade ont i öronen. Sen gick jag hem. Va (eller är) yr ch mår illa. Enligt mamma så måste man åka till akuten då.. Så om jag blir sämre kommer jag få sitta på akuten i natt..

Juste, min Sandra har äntligen kommit hem :D Pratade me henne i tele idag, faan va jag har saknat henne <3<3
Måste sluta skriva för jag mår inte så bra..
Puss <3

Svek, lögner och spel..

Allt var bara ett spel. En stor jävla lögn. Alltihopa.
Jag har aldrig känt mig så sviken som jag gör nu. Jag vill bara försvinna.

Hoppa från bron över E4:an, bara jag får försvinna. Bara ta steget ut. Känna vinden i fallet.
Skjut mig i huvudet, bara jag får slippa de här..


.

Varför ska livet va så jävla svårt att leva?

Grattis mormor på 70-årsdagen :)

Idag har jag tråkat, sen åkte jag med familjen till saltsjöbaden för att fira mormor (eller egentligen leas mamma, men brukar tala om henne som mormor) som fyllde 70 idag :) Så grattis grattis till dig :D Fick extremt mycke mat, 5 rätter, eftersom morbror (typ morbror, leas bror) älskar att laga mat. Så de va allt möjligt, bläckfisk, lufttorkad fläskfile, rimmad lax och massa annat. Och tårta på de, känns som att jag kommer vara mätt i flera dar nu.

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, de beror på vad alla andra ska göra :P Sen på söndag ska jag till pappa, och så ska vi fira mig och sådär (a) och sen stannar jag där tills vi åker till GBG, najs najs :) Ska nog sluta nu.
Puss <3

The Confessions of a Broken Heart

I wait for the postman to bring me a letter
And I wait for the good Lord to make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
Family in crisis that only grows older


Why'd you have to go
Why'd you have to go
Why'd you have to go


Daughter to father, daughter to father
I am broken but I am hoping
Daughter to father, daughter to father
I am crying, a part of me is dying and
These are, these are
The confessions of a broken heart


And I wear all your old clothes, the old polo sweater
I dream of another you, one who would never
Never leave me alone to pick up the pieces

Daddy to hold me, that's what I needed
 

So why'd you have to go
Why'd you have to go
Why'd you have to go
 

Daughter to father, daughter to father
I don't know you, but I still want to
Daughter to father, daughter to father
Tell me the truth, did you ever love me
Cause these are, these are
The confessions of a broken heart
Of a broken heart


I love you, I love you
I love you, I...
I love you!


Daughter to father, daughter to father
I don't know you but I still want to
Daughter to father, daughter to father
Tell me the truth, did you ever love me?
Did you ever love me?
These are...
The confessions of a broken heart


Ohhhh... yeah


And I wait for the postman to bring me a letter


Ensam.. Äntligen

Jepp, på 2 veckor får jag äntligen en stund, att va helt själv. Dom andra sover, och jag sitter här och lyssnar på Say Goodbye och chattade lite med Sara, men sen lämnade hon mig.. Tyck synd om mig då!! :P

När man sitter ensam, helt ensam.. Så har man lite tid att tänka. Tänka på allt, och jag menar de verkligen, ALLT. Problem som man har förträngt, problem man har för stunden, minnen, både bra och dåliga, känslor man förträngt, känslor man har nu, känslor man trodde att man hade förträngt.. Säger jue de, man tänker verkligen på allt..

Jag trodde att känslorna hade försvunnit.. Jag trodde att jag hade "glömt".. Jag trodde fel, väldigt fel.. Älskar jag dig fortfarande?

Jag tänker jue förstås på mycke mer.. Men jag kan inte skriva mer.. Kan bara inte..
Jag vill inte gråta mer.. Snälla nån, få mig att sluta!
Ta mig nånstans, där jag kan hoppa, och bara försvinna..


Du och Jag <3



Du och jag Karkki, du och jag <3
Jag saknar dig! Kom hem från Gävle snart!!
Älskar dig <3

Borta bra, men hemma är alltid bäst!

Japp, nu är jag hemma i Stockholm igen. Faan va skönt de va att komma hem! Ja, gick som sagt upp klockan 7, packad i ordning de sista och sådär. Sen stack vi från Kattis och co. vid halv 9. Sen bar de av till Christer (morbror) och fika och titta på deras hus och så där. Och dom hade väääärldens sötaste häst! Jag har aldrig varit en riktig häst-människa men hästar är fina djur, och så luktar dom så gott!! :) Men ja, när vi skulle åka mot Stockholm ringer Kattis, jag har glömt min hårddisk (klantigt, men de va faktiskt inte bara mitt fel!) Men vi va iaf tvungna att åka och hämta den. Så de blev 2 timmar extra.. Ja, kom till Stockholm halv 6. Då hade vi suttit i bilen i typ 9 timmar... Fatta hur de kändes att gå sen!! Ja, vi åkte till Donken i Hallunda (haha mitt tredje hem xD) Käkade där och sen handla lite, och sen, äntligen hem :D Fy faan va skönt de är att va hemma, hemma i kära Stockholm <3

Idag fick jag veta att de har varit översvämning i gillestugan hos pappa, så just nu håller en byggfirma på att flytta alla grejer och bryta upp golvet.. Sen måste de torkas ur med fläktar i 6-8 veckor så ja... De är jue kul, eller inte.. Sen efter de måste dom jue lägga nytt golv och bära in alla grejer.. Faaan va underbart då!!

Imorrn ska jag som sagt till Saltsjöbaden och fira mormor :) Sen på lördag kanske vi ska till pappa och fira mig :D Sen på söndag har jag inte nåt planerat, inte på måndag eller tisdag heller. På onsdag åker jag troligen till Göteborg med Pappa i några dagar (vet faktiskt inte hur länge vi kommer stanna :S) Men ja, de blir nog kul :)

Nu har jag skrivit lite, faan va skönt de är att va i Stockholm igen!!
Puss <3

Say Goodbye by Chris Brown

Jag är inte den som lyssnar på RnB direkt, men den här låten.. Den är underbar <3

Förmodligen de sista inlägget i Norrland

Ja, imorrn vid den här tiden sitter jag hemma i Stockholm :) Fy faan, bara tanken gör mig överlycklig :D Skulle träffat Sara imorrn kväll men hon kunde inte, så jag hoppas att vi kan träffas innan jag åker till GBG! Ja, den här dagen blev att plocka i ordning, bada, sen kom Kjell och Alice på middag (morbror och kusin). Sen har jag och Conny kört lite :) Men de e typ allt. Vi  ska åka vid 9 imorrn, så de blir uppstigning klockan 7. Jättekul.. Men kommer nog sova större delen av vägen hem så ja, de gör inte så mycke :) På vägen ska vi stanna hos Krister och Vendela (morbror och hans sambo) och fika, de blir mys :) Sen är de en 5-6 timmars bilresa hem.. Men som sagt, kommer sova, smsa och titta på film så de kommer nog gå ganska fort :) Sen på fredag fyller mormor år, så vi ska på middag hos morbror och fira henne och sådär, de blir najs :) Sen vet jag faktiskt inte vad som händer mer i helgen, vi kommer förmodligen fira mig lite, men jag vet inte.

Läste Saras blogg och hon är jue en sån som tror på astrologi och sånt. Jag har aldrig riktigt trott på de där, eller jag vet att Kräftor har starka känslor och är känsliga, och de tror jag på, för de e faktiskt sant. Men de e typ de enda. Men nnär jag kolla på den sidan som hon fått beskrivningar på hur vågen är, så läste jag jue såklart Kräftan och jag känner igen mig så väl i den beskrivningen :O

Goda egenskaper

Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person.

Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör.

Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill.


Mindre goda egenskaper

Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad.

Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel.

Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer.


Så tänker du

Du vill alltid känna dig omtyckt och behövd, och funderar ofta över sådant du kunnat gjort bättre. Du tvivlar ofta på dig själv och känner inte alltid att du duger.

Du finner trygghet i gamla antika saker eftersom det gamla och det förflutna känns säkert, invant och varmt. Nyskapande modernism med kreativa och mer vågade idéer, är inte riktigt din stil.


Yrken du passar inom

Eftersom du är vänlig och omtänksam som person passar du utmärkt inom vårdande yrken, exempelvis som sjuksköterska eller barnskötare.

Du är också bra på att driva igenom saker och ting, och passar därför också som egen företagare i ett mindre gemytligt företag med en sammansvetsad grupp.

Ditt sinne för antikviteter gör att du även skulle trivas inom exempelvis museiverksamhet.


Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärlek och vänskap är du väldigt mån om dina nära och kära. Du försöker alltid ställa upp och lyssna på de problem som andra har.

I kärleksförhållanden är erotiken mycket viktig för dig. Där är du mycket känslig, sensuell och fantasifull.

Du är väldigt barnkär och vill gärna ha många barn när du väl hittat din livskamrat.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra ihop med Kräftan, Oxen, Skorpionen och Fiskarna. Mindre goda förutsättningar har du med Skytten, Lejonet och Väduren.

De där om vänner tror jag visserligen inte på men, ja, de är kul att läsa, eftersom jag känner igen mig..


Sista dagen är äntligen här..

Ja, nu är de sista dagen här i Norrland. Ett år tills jag kommer åka hit igen. Faan va jag har längtat efter de här, att få åka hem. Men nu, när jag sitter här och tänker på de, så kommer jag sakna de här, lugnet *host*, alla släktingar, djuren, känslan och friheten att kunna göra som man vill. För de är så de är här uppe. Och de kommer jag sakna, extremt mycke. För jag trivs här uppe. Men jag tror att jag har längtat hem så mycke för att de hände mycke veckan innan jag åkte, och jag fick bra kontakt med flera personer, som jag knappt haft nån kontakt med innan. Och de va kul. Att sen bara lämna de, när man precis påbörjat nåt, de kändes så fel. Och de va därför jag längtade hem, tror jag iaf. Sen att jag inte har haft nån täckning kan jue spela in lite men :P Är man beroende av sin mobil så är man! Men de va skönt att komma bort. De gjorde de enklare att "glömma". Men samtidigt skapade de mer och mer tankar i huvudet. Men de här va nog bäst ändå, att komma bort. Att vara säker att jag inte kan ha nån kontakt.

Men nu vill jag ändå hem, och dit kommer jag imorrn :D Träffa folk igen, ska bli så skönt!!
Puss <3

Saknar Sandra, och Ella <3 Kom hem nu!! <3<3<3

Better than me



Så bra, och så bra video..

Saknar min Sandra <3



Sandra, kom hem snart. För jag saknar dig <3
Du har snart varit borta i 5 veckor, snälla kom hem! <3<3<3
Älskar dig <3

<3



Du är helt genialisk..

Tråk

Detta har jag hunnit med 2008

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige

[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[x] du har fått bra betyg i skolan
[x] du har varit ledsen
[/] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har kissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har haft sex
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har duschat med någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har skolkat
[ ] du har fått ig
[x] du har fått mvg
[x] du har fjäskat för en lärare
[ ] du har käftat mot en lärare
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[ ] du har varit på sjukhus


Varför gör jag de som jag absolut inte borde?

Nu sitter jag här. Med miljoner tankar som snurrar runt i huvudet.
Varför? Varför gör jag det här igen? Jag vill inte, jag får inte..
Men ändå gör jag de, varför?


2..

Då är den här dagen nästan över då. Eller ja, inte direkt men de kommer inte hända så mycke mer idag såå.. Idag va jag me Conny och Simon till Boda Borg (typ fångarna-på-fortet-aktigt). Men jag tröttnade efter typ 1 timme, då satte jag mig och drack läsk och smsade (de fanns jue täckning där!!) Conny och Simon gick fortfarande runt och försökte klara av massa rum xD Så jag satt oc h smsade och sen tröttande Conny också så vi blev hämtade och sen åkte jag och Conny ut med 4-hjulingen :D Sen hem igen, äta och sen åka iväg med 4-hjulingen och bada :) Men jag badade inte, de blåste alldeles för mycke. Sen hem igen och slöa i soffan. Ja, de va väl allt som hänt idag.

Och på Torsdag åker vi hem igen :D :D Fy faan va jag längtar!! Måste jue sitta i en bil i 6 timmar, ingen favorit direkt, men jag får jue komme hem :D Och sen på kvällen, då är jag upptagen, för då ska jag träffa Sara <3 Om fler vill träffas får ni jue hänga på :) Faaan va jag längtar :D Men de e på torsdag, imorrn är sista dagen innan vi åker, jag får utnyttja den väl, åka mycke 4-hjuling :) Faan va jag älskar de, om jag bodde på landet skulle jag faan köpa en (om jag hade så mycke pengar såklart :P) Ska nog sluta nu :)
Puss <3

The Greatest Story Ever Told

Underbar låt av Oliver James, jag lovar, jag grät första gången jag hörde den.. Som sagt, Kräftor är känsliga, och har starka känslor..

Thank you for this moment
I've gotta say how beautiful you are
Of all the hopes and dreams I could've prayed for
There you are
If I could have one dance forever
I would take you by the hand
Tonight it's you and I together
I'm so glad, I'm your man


And if I lived a thousand years
You know, I never could explain
The way I lost my heart to you
That day.
But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told
And did I tell you that I love you tonight?


I don't hear the music
When I'm looking in your eyes
But I feel the rhythm of your body
Close to mine.
Its the way we touch that sends me
Its a way we'll always be
Your kiss, your pretty smile you know I'd die for
Oh baby, you're all I need.
 

And if I lived a thousand years
You know, I never could explain
The way I lost my heart to you
That day.
But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told
And did I tell you that I love you,
Just how much I really need you
Did I tell you that I love you tonight?
(Repeat)


Ja du..

Känner mig extremt sugen på en ny kamera. Skulle jue gärna vilja ha en systemkamera som Sara, men jag skulle aldrig orka släpa me mig en sån överallt :P Så jag vill ha en ny digitalkamera, typ 10 megapixel. Men jag fick jue min förra för bara ett år sen så.. Känns dumt att säga att jag vill ha en ny.. Får väl nöja mig med min 7 megapixel :)


3..

Idag vaknade (eller väcktes) vid 12, då regnade de och åskade :S Aja, gick in, åt lite nybakat bröd till frukost och sen va de dags att åka till Kjell. Vi kollade lite på gården och sen gick vi in och fikade lite :) Sen gick han och hämtade min yngsta kusin Agnes (bara 10 månader!!) Hon är faan den sötaste ungen jag sett!! Eller ja, hon va väldigt söt iaf :) Jag fick hålla henne men då började hon gråta.. De gör hon tydligen med alla utom mamma och pappa (anna-karin och kjell). Sen gick jag, Becca och jonte me och hämtade hästara (så grymt söta, speciellt shettisen :D) När vi kom tillbaka kom morfar, men vi va tvungna att åka hem då, så han blev väldigt ledsen. Han är tydligen sjuk, och man vet inte om han kommer finnas kvar nästa sommar.. Vill inte att han ska dö :'( Men vi åkte iaf, handlade lite, jag smsade såklart, med Sara <3 Saknar Stockholm, saknar alla <3<3 Sen åkte vi hem iaf. Käkade och sen lärde Conny mig att köra 4-hjuligen :D Sen tog vi en tur, eller ja, vi åkte i typ 1 timme. Vilken känsla, att känna vinden i håret, känna farten.. Jag säger bara: Jag vill åka mer!! Sen har jag mysit lite med Sebbe i soffan <3<3 Sen har jag typ bara suttit vid datorn och inte gjort nåt speciellt. Imorrn ska vi nog åka till Boda Borg :)

Längtar inte hem lika mycke nu, även fast jag vill hem.. Men nu är de bara 3 dagar kvar :D Och som Sara säger till mig: De är jue inte 4 :D Får väl försöka va positiv nu och njuta av dom här sista dagarna. Så på torsdag åker jag hem, någon som vill ses på torsdag kväll?? :D :D
Puss <3

Gammalt, men underbart <3

Satt och läste lite i Saras blogg (har som sagt inget att göra..) och hittade det här inlägget som faktiskt fått mina tårar att rulla ner på mina kinder..
Saknar dig <3

anneli j. karlsson
Detta inlägg hade jag tänkt att skriva lite, kanske bara få ner alla mina känslor om just det här någonstans så att alla ser. Och det blir här.
Du och jag. Eller igentligen var det Du, Mattis och jag. Förut. Länge sen. Då jag såg dig som min syster. Då vi gjorde allt och berätta allt till varandra. Vi var så nära, jag lovar dig jag trodde inte det kunde bli bättre. Men vår vänskap tog slut. För någon dum anledning och vi sluta prata, helt och hållet. Jag vet inte vad som hände men vi gled ifrån varandra. Som vanligt tog jag det med ett leende, men jag saknade dig som bara den. Och så slutade vi helt, vi sa inte ens hej till varandra. Gud vet, varför allt det här hände? Känns rätt så onödigt nu när jag tänker efter vi har bara slösat ett år på att vara arga på ingenting. Eller det kanske var bäst, vi lärde oss nog en del av det här. Men ja, vi börja prata igen efter ja, du blev tillsammans med honom... vårt första samtal i trappuppgången kanske inte var de bästa, men jag sa det jag ville säga och du såg rätt så nere ut men somsagt det var en liten chok. Ja, sen efter det har vi pratat och pratat. Det känns så bra som det är nu mellan dig och mig. Och du ska veta att jag vill inte lämna dig, så som det var förr. Verkligen inte, folk säger att det är lite konstigt att vi är vänner, att just VI är vänner. Låt dom tycka det, så länge VI tycker det är lungt, är det lungt. Och Anneli jag har inte glömt dig eller slutat älska dig.. Det har alltid funnits en plats för dig i mitt hjärta och ingen skulle kunna ta just den platsen. Tro mig, du gör mig glad.. hur svårt det kanske är att tro på är det sant. Vi har trots allt en historia. Sagor har ju en bra början, lite sämre i mitten men ett lyckligt slut, kanske är det här slutet på just vår saga? På all vårt drama. 

Älskar dig Sara <3<3

Jag är onödig..

Kan inte låta bli att skriva lite, har liksom inget annat för mig.. Jag hade tänkt skriva nåt men nu glömde jag bort de, hmm.. Jag kan lägga in en video till en låt dom flesta kännder till: Takida-Curly Sue <3



Jag kommer inte på va jag skulle skriva, kommer väl på de imorrn eller nåt xD
Puss <3

4..

Ja, idag har de inte hänt så värst mycke. Smsade lite med Sara när jag va i Torpshammar med mamma. Men min telefon är dum så den stängde av sig hela tiden, ARGH! Sen har jag suttit hemma, sen skulle jag tydligen me till nån lekpark med sebbe, jonte och mamma. Så ja, jag följde me. Och tur de, för vet ni va? DÄR FINNS DE TÄCKNING :D Tror ni att jag blev glad eller?? :D :D Så jag satt och smsa med Sara och SaraA för de va de enda som svarade xD Men efter ett tag va jag tvungen att gå, eftersom de fanns miljoner mygg där, och ni som känner mig vet hur mina myggbett blir: stora som femkronor eller större. Så jag va tvungen att gå, och de gjorde jag. Sen hoppade jag in i dushen, såå skönt! Och nu sitter jag här, lyssnar på musik och kollar lite på bdb. Imorrn ska vi kanske till morbror Kjell och hans gård, de beror på hur mycke han har att göra. Annars vet jag inte. Längtar hem.. Som jag säkert sakt miljoner gånger nu.. 4 dagar kvar nu.. De låter kanske inte så mycke, men i Norrland är de en vääääldigt lång tid.. (Sara vet =P)

Alla skriker och de är barn som gråter. Jag vill inte vara här längre.. Jag funderar seriöst på att ta bussen/tåget hem, hem till Stockholm.. Faan va skönt de skulle va, att komma hem. Jag trodde aldrig att jag skulle längta hem så som jag gör nu. Jag som ville va här i 2 hela veckor.. Undrar hur mycke an tågbiljett kostar..

Aja vi hörs väl imorrn..
Puss <3

Here Without You



Dagens låt, av 3 doors down

Snart har jag täcking, för en liten stund iaf..

Snart ska mamma och jag åka till torpshammar, för att handla, och för att jag ska få täckning så jag kan smsa lite, eftersom jag längtar hem så, TACK MAMMA! Vi skulle åka till Boda Borg idag, men de blir någon annan dag. Just nu regnar det, som de har gjort ALLA andra dagar också. Det har regnat varje dag! Kul va? Skriver nog mer sen, för nu ska jag gör mig i ordning!
Puss <3


5..

Pappa ringde just, jag har aldrig blivit så glad över att höra hans röst! Faan vad jag saknar honom <3 Men ja, han, lea och mormor sjöng för mig i telefonen :) De va mysigt. Sitter och chattar lite mer Sara <3 Du har ingen aning om hur mycke jag saknar dig!! <3<3<3 Har inte gjort så mycke idag mer än att baka tårta, fika, bada.. ja de va väl allt.. Orkar inte skriva mer nu...
JAG LÄNGTAR HEM! 5 dagar kvar...
Puss <3

Hembakade tårtor är bäst!

Jaaa då va man 15 då. Känner ingen större skillnad, men de kommer väl =) Ja, jag bakade tårtor, och fick presenter :D Parfym, pengar, godis, musik och en bärbar hårddisk :D Hoppas verkligen att jag får en ipod av pappa nu, annars får jag väl köpa en själv. HOPPAS HOPPAS :D Skriver nog mer sen
Puss <3

LÄNGTAR HEM!

Har världens hemlängtan.. Jag vill hem, hem nu! Jag vill hem till pappa. Jag vill inte vara här längre.. KOM OCH HÄMTA MIG NÅGON!! Och jag saknar er, saknar alla! Saknar Sara <3 Saknar Ella, kom hem snart! <3 Saknar Sandra, kom hem! <3 Saknar Karkki <3 Saknar Pappa <3<3 Saknar Lea <3 Saknar massa andra också <3 Faan va jag vill hem! Om 6 dagar åker jag hem.. Kan inte dom dagarna gå fort?! Om inte folk redan har fattat det, JAG VILL HEM!!

Vet att det här är mitt 4:e inlägg idag men.. Har faan inget bättre att göra just nu..

Insåg en sak

Jag insåg precis en sak: Det är bara en månad kvar av mitt sommarlov! Och jag har inget att längta till direkt.. Varav hälften av de som är kvar av sommarlovet kommer jag vara bortrest.. Fick precis världens ångest..

Sista dagen genomförd då =)

Japp, hela släkten va här, alla kusiner, mostrar, morbröder och morfar :) Full fart va de, fick träffa nya kusinen Agnes, så sööt :D Och massa andra också, faan va spring de va på alla barnen alltså :D Kul va de, och imorrn blir man 15 då, japp..

Lite delade känslor faktiskt. Kul att bli äldre såklart :D Och de ä alltid kul att fylla år. Men det känns som att jag kommer få så mycke mer ansvar, lite blir bara kortare och kortare.. Jag vet att jag inte borde känns så än, men jag gör de.. Jag får njuta och leva varje dag till max, så blir de bra :D

Satt och lyssnade på när Becca spelade gitarr förut. Jag vet inte om ni upplevt de, men att bara sitta, och lyssna på gitarrspelet, hur strängarna vibrerar.. Att ett så simpelt föremål kan skapa ett så underbart ljud. Man blir så lugn, avslappnad. Och känslosam.. Jag började gråta, när hon spelade en låt.. Tror inte att hon märkte de, men tårarna rann.. Jag torkade dom så snabbt som möjligt, just för att ingen skulle fråga, fråga vad som var fel.. Jag kan inte prata med någon här uppe.. Mamma, har ingen vidare relation med henne.. Och mina syskon, nä de har aldrig funkat.. Och jag kan inte ringa någon heller, har jue som sagt ingen täckning.. Kan inte ens skicka ett sms till nån och säga att nåt är fel.. Så de får bli genom bloggen, då alla får reda på att jag inte mår som jag ska.. Och ja.. Nu har jag deppat ner alla, och skrivit lång igen. Förlåt..
Puss <3

Sista dagen som 14-åring :D

Japp, imorrn blir jag 15. Jag måste njuta av den här dagen, sista dagen som 14-åring. Och de kommer jag göra med släkten. Hela släkten härifrån kommer hit, vi ska grilla lite :) De är alltid trevligt. Sen ikväll ska vi gå på Fränsta festivalen. Men de regnar nu, så jag får se om jag går.. Men ja, kanske skriver mer ikväll eller nåt, eller så skriver jag imorrn, då jag är 15 år :D :D Vi hörs!
Puss <3

You and Me

Som sagt, de finns inte så mycke att göra här, så youtube är en sysselsättning :)
Underbar låt av Lifehouse

Thoughts..

Jag trodde att tankarna hade försvunnit, helt. Men de har dom inte. Just nu känns det som att allt påminner om dig. Om oss.. Tankar som får mig att må så dåligt som jag gjorde då. Tankar som får mig att riva upp allt, alla sår som nästan läkt.. Tankar som får mig att längta tillbaka.. Men min hjärna säger ifrån då. Och de blir kaos, krig mellan hjärta och hjärna. Dom vill gå olika vägar. Jag vet vilken jag ska gå, fortsätta den väg jag går på. Inte vända om. Inte bli så sårad igen. Hålla huvudet högt och orka fortsätta gå. De har jag gjort, fram till nu. När tankarna kom tillbaka, och får mig att tveka..

Varför lämnade jag ut mitt hjärta till dig?

INGENTING!

Ja, fortfarande kvar i Norrland. Och vad händer här då? Jo, absolut INGENTING! Jag kommer faan bli galen (eller ännu mer galen) om de inte händer nåt snart! Aja, idag hände de lite iaf, eller jaa.. Vi åkte till Birsta Sundsvall och shoppade lite. Eller ja, de andra köpte presenter till mig, eftersom jag fyller år på Lördag :D Så mamma släppte mig och Jonte på Barnens Hus och så fick vi vänta där... Sen köpte vi mat och sen åkte vi hem. Vi skulle egentligen förbi morbror Kjell också, men eftersom de va fint väder så hade han mycke att göra på gården och så.. De får bli en annan dag.. Men jaa. De vi gör här är typ att vänta på att få datorn, spela sims, busa med barnen och ja.. De är nog allt, typ :P Hade täckning idag också, när vi va och handla :D :D Deee va roligt!! :D Men ja, när man väl har täckning så svarar typ ingen.. Men va faan, klockan va typ halv 11 på morgonen, de är sommarlov, inte många är vakna.. Men ja.. Nu har jag inte skrivit nåt egentligen.. Ska nog sluta nu iaf :)
Puss <3


Little Wonders



Låten känns så rätt just nu..
Av Rob Thomas
Från "Meet the Robinsons"

No time to think..

Skrev inget igår, orkade inte, och hade inget att skriva direkt. Men ja, livet här i Norrland.. Långtråkigt, men ändå kul :) Min kusin Sebbe är söt som socker och busar hela tiden :D Men ingen, ABSOLUT INGEN är sötare än Jonte <3 Men aja ska sluta skriva om hur söta folk är men jaa... Jag längtar hem, till alla. Som ni kanske vet så har jag ingen täckning, så jag har ingen kontakt alls typ :( Och de suger, för jag saknar alla!! <3 Visst de är skönt att komma bort (ni fattar säkert) men saknar jue alla andra <3 Innan jag fått för mycke hemlängtan, jag håller på att lära mig Photoshop :D Fick en länk av Ingrid till en sida som hade filmer för bla. nybörjare så nu kan jag nästan grunderna :D De är inte ås svårt som jag trodde, men faan va proffsig man känner sig när man håller på med de :D

Vill skriva nåt riktigt djupt inlägg, men vet inte vad jag ska skriva om.. Har ingen tid att tänka för kusinerna springer runt och skriker hela tiden. Men de kanske är bra? Eller?

På lördag är jag 15, då ska de firas :D Aja, ses och hörs. Skriv på bdb!! Eftersom jag inte kan nås på mobilen..
Puss <3

Från Norrland

Japp, nu är jag här, i Norrland. Hos min moster och kusinerna. Åkte hemmifrån typ halv 8 i morse och kom fram typ 14.. Men aja, har inte gjort så mycke. Busat lite med kusinerna, men de gör jag alltid :D En glad nyhet är att, som ni märker, det finns internet :D Men en dålig nyhet.. De finns ingen täckning :'( Fy faaan... Tur att de finns internet, annars skulle jag dött för länge sen... Men aja, ska nog sluta skriva nu. Bilder kommer såklart läggas upp på bdb :) Vi hörs, typ imorrn :P
Puss <3

HJÄLP?

Finns det någon snäll person som kan hjälpa mig med min design?? Vet verkligen inte hur jag ska få till den, precis som jag vill ha den :( Sååå, finns de det? :D


Kort inlägg innan jag drar

Jaaa, idag spenderas dagen i Saltsjöbaden med mormor och familjen. Typ chilla, bada bubbelpool, käka. Jaaa, vad mer finns de att skiva? Jo, på måndag åker jag, 2 dar kvar i Sthlm.. Och om en vecka är jag 15 :D Så den 19/7 får ni bomba med sms och ringa, måste skriva de här eftersom folk inte brukar gratta mig :'( Men jag vet en som kommer göra de iaf, BÄSTA SARA <3 Men jaaa, de finns inte så mycke att skriva.. Jag är inte glad, men inte ledsen. Som Sara brukar säga till mig: "försök att inte tänka på de, han är inte värd de" Och de är faktiskt sant.. Men jag kan bara inte stänga av, inte helt iaf.. Okey ska nog sluta nu innan jag deppar ihop helt. Ha de bra (TAKIDA SPELAR PÅ GRÖNAN IDAG!!)
Puss <3

Idag är jag GLAD!! :D

Japp, idag är jag glad som tusan, och vet du varför?? :D Jo, för jag har precis jobbat den sista dagen på sommarlovet, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG, OCH FRI!! Seeen, iadg fick jag mitt lönebesked, alltså hur mycke lön jag kommer få. JAG KOMMER BLI RIIIK!! :D Den 25:e juli, då jävlar! Sen så ska jag ut med Sara och några till :) Fy faan va livet känns bra just nu :D Men de kommer väl inte kännas så länge till... Så nu ska jag inte prata om allt de dystra, för jag är glad som faan :D De måste man jue njuta av :D :D :D Om ni inte har märkt de, jag är glad :D
Puss <3

Dashboard Confessional-Screaming Infidelities


I'm missing your bed
I never sleep
Avoiding the spots where we'd have to speak,
And this bottle of beast
Is taking me home

I'm cuddling close
To blankets and sheets
But you're not alone, and you're not discreet
Make sure I know who's taking you home.

I'm reading your note over again
And there's not a word that I comprehend,
Except when you signed it
I will love you always and forever

Well as for now I'm gonna hear the saddest songs
And sit alone and wonder
How you're making out
But as for me, I wish that I was anywhere, with anyone
Making out.

I'm missing your laugh
How did it break?
And when did your eyes begin to look fake?
I hope you're as happy as you're pretending.

I'm cuddling close
To blankets and sheets
and I am alone
In my defeat I wish I knew you were safely at home

I'm missing your bed
I never sleep
Avoiding the spots where we'd have to speak,
And this bottle of beast is taking me home.

Well as for now I'm gonna hear the saddest songs
And sit alone and wonder
How you're making out
but as for me, I wish that I was anywhere, with anyone
Making out.

Your hair, it's everywhere.
Screaming infidelities
And taking its wear.
(x4)

En liten uppdatering kommer här :)

Hur är de idag då? Joo.. Har jobbat hela dan.. Inte mått bra alls. Tårarna brände innanför ögonlocken flera tillfällen, och ibland va jag tvungen att gå in på toan och släppa spärren och gråta.. Ibland blev jag arg istället, för att jag inte orkade va ledsen mer. Så fort pappa eller björn gick förbi klistrade man på leendet, för att dom inte skulle fråga. Ja, de är alltså hur jag har mått idag..

Nu smsar jag med Sara <3 De får mig alltid på bättre humör :)

På måndag åker jag. Äntligen. Då åker jag till Norrland. Till släkten en bit untanför Sundsvall. Bort från allt, alla. Att bara få koppla bort allt en stund, de måste man ibland. Och de är precis vad jag tänker göra där uppe. Jag kommer jue sakna folk, men där uppe är de inte som hos Mattis, DET FINNS TÄCKNING :D Så ni får smsa och ringa som faan, för de finns inte mycke att göra där uppe direkt :P Men som sagt, skönt att komma bort :)
Puss <3

Imorrn är det sista dagen på jobbet :D:D:D:D:D AAAAHH tror jag dör av glädje!! :D:D

Skrev lite igår..

Jag ska säga sanningen:
Jag mår skit. Verkligen inte bra. De göt ont. Överallt. Fysiskt och psykiskt. De blir fysiskt för att den psykiska smärtan bubblar över. Det finns inte mer plats med mer psykisk smärta. Då blir resten fysisk. Pappa frågar hur jag mår, bara bra. Lea frågar, jag mår bra. Vänner frågar, de är lugnt. Sara frågar, inte alls bra.. Henne är den enda jag kan säga sanningen till.När alla frågar ljuger jag.. För att slippa för myck frågor.. För mycke "stackars Anneli".. Jag orkar inte med de. Sara, hon gör inte så. Hon finns bara där <3 Tack Siii, älskar dig!! <3

Varför kan du inte bara slå mig? De gör inte lika ont. De kommer göra ont i dagar, men de här.. Snälla skjut mig.

De är svårt att släppa taget, men ibland måste man..

Orkar inte skriva så mycke..

Sist jag skrev.. ja.. Då hade de hänt saker.. Och nu har de hänt mer. Nu är de slut. För gott. De är så skönt att äntligen ha möjligheten att släppa taget. Kan verkligen inte uttrycka mig så bra i ord.. Men ni som vet, ni vet <3 Orkar inte skriva så mycke mer heller.. Men de är skönt att veta att så många tycker att jag gjorde rätt, tack för stödet allihopa <3<3
Puss <3

Dagen då allt skulle lösa sig..

Japp då va de dags för ett inlägg igen. Dagen började väl hyfsat, inget speciellt hände så.. Men ja, städade och sen stack jag till Hallunda för att träffa Sara <3 Sen träffade vi Mohammed, Redda, Daniel och Patrik. Vi satt väl där ett tag. Sen stack vi till Donken som alltid med hennes kusin. Satt där ett tag också. Sen väntade vi på Ella. Daniel hällde vatten på mig, så jag va jue lagom glad.. Sen stack vi nånstans i Hallunda. Jag va inte så glad, kramades lite med Sara <3 Sen pratade jag ite med Ella, fick lite stöd och så (tack, ni är verkligen bäst<3) Sen så ja, då skulle Ella hem så vi började gå mot t-banan. Då gick Patrik och Redda. Alla andra åkte hem. Vi sa hej då till eftersom hon åker til Polen imorrn och är borta i 5 veckor!! Faan va jag kommer sakna dig!! Varför måste du försvinna nu?? =/ Men nu ska jag inte va allt för ego, ha så kul älskling!! <3 Grät, även fast jag inte fick av Sara. Det gick inte att stoppa, de bara kom.. Sen på t-banan torkade jag tårarna, hatar att gråta framför folk jag inte känner.. Nu sitter jag hemma och Sara och lyssnar på hennes ipod, försöker att inte tänka så mycke.. Ska väl snacka lite sen också.. Men jaa.. Ska nog sluta skriva för att inte gråta igen..

Ge mig en anledning till att fortsätta leva...

Roman på G här, du kommer inte orka läsa

Euhm...hej? Jag vet jag har inte skrivit på ett tag. Jag har inte riktigt haft tid med de. Ska vi ta allt från början då?
Måndag:
Hade inget att göra så jag bussluffade till Skarpnäck, missade bussen tillbaka, tog en annan buss till Gullmars och tog sen tvärbanan därifrån till Liljeholmen och sen hem till Vårberg. Japp de va min dag de..
Tisdag:
Träffade Sara, Ella, Betty, Freja, Mohammed och Daniel i Sätra. Sen gick vi mot Skäris och satte oss på en bänk och bara satt vid Saras hus. Sen ville vi se på film. Då skulle vi tydligen hem till mig för jag har skönast soffa (yeah!) så vi gick till Sara och hämtade film och sen till mig. Vi hann inte se klart eftersom jag va tvungen att sova, eftersom jag jobbar. Så dom gick, de är så tråkigt att man måste avstå från så mycke för att man måste jobba =/ Men iaf de va typ min tisdag..
Onsdag:
Grillning vid Sätrabadet, som sen blev Sätra BP. De va jag, Ella, Sara, Freja, Michelle, Alex, Mohammed, Betty och Daniel. Sen kom Redda också. Ja, vi hade väl trevligt där, även om vi inte gjorde så mycke. Sen va jag tvungen och gå tidigt av samma anledning som igår.. Jobbet.. De blev jue inte den bästa kvällen sen men.. Ja, de va de..
Torsdag:
Sätrabadet med Sara, hennes familj, Mohammed och sen kom även Karkki (FAAAN VA JAG HAR SAKNAT DIG GUMMAN!! <3) Men ja, vi hade mysigt där, chillade bara. Sen gick alla så då gick jag också, va ändå tvungen att gå men ja.. Pratade med Ella i telefon på vägen hem, hon skaffat sig en IPOD!! Jag vill också!! :'(
Fredag:
Middag hos Ivo och Christina (min "morbror" och hans fru). De va mysigt :) Sen skulle vi åka hem, men pappa fick larm från jobbet så vi fick åka dit :( Sen åkte vi hem iaf, och jag så 3 BUSSAR!! Men sen när jag kom hem försökte jag ringa Patrik men han svarade inte... Sen gick jag ner och satte mig hos pappa. Men jag mådde inte bättre så jag sa Gonatt och gick upp till mitt rum igen. Smsade med Sara (Taack Si<3) och sen så, ja, grät jag lite, men mådde inte bättre.. Sen ringde jag Patrik igen och då svarade han :) Men eftersom min mobil är helt cp och stänger av sig ibland så bröts samtalet. Ringde upp igen, och sen bröts de igen pga mobilen. Men då ringde jag inte tillbaka för pappa skulle sova så ja.. Smsade lite då, eller iaf jag.. Smsade med Sara igen<3 Och ja..sen somnade jag.

Idag ska jag städa, sen ska jag träffa Sara :) Sen ska jag sova hos henne också :D Jag behöver nog de, för att tänka på annat..

Som jag skrev i ett annat inlägg, jag kanske ler, men jag är faan inte glad. Mår inge bra. Dom flesta vet varför.. De är jue inte så att jag står och skriker ut de, men dom som frågat har fått ett svar. Eller så har jag bara känt att jag velat berätta för dom, för jag orkar inte hålla allt inom mig hela tiden, de går inte. Varje kväll.. Varje kväll mår jag dåligt. När jag är själv hinner jag verkligen tänka på de. När jag är ute med vänner hinner jag inte riktigt tänka efter. Jag tänker men inte lika mycke. Och jag vill inte vara den som förstör stämningen bland alla för att jag mår skit.. så jag försöker koppla bort de ett tag, men jag lyckas inte som bra som jag önskar..

Under den här veckan har jag verkligen lärt mig att uppskatta vännerna. För när andra inte finns där, finn dom alltid <3 Dom får en att tänka på annat ett tag, och bara leva livet. Dom får en att må bättre genom sitt stöd.

De finns en person jag verkligen vill tacka, det är Sara Velasquez. Vår vänskap har inte varit den bästa i alla år. Du sårade mig djupt då, så jag orkade inte försökta ta upp kontakten när du ville de. Men sen blev de så tillslut, för jag märkte vilken underbar person du har blivit. Nu känner jag att vår vänskap är bättre än nånsin och vi umgås jue nästan varje dag :D Det är något jag verkligen uppskattat <3 Men mest av allt ditt stöd, TAAAACK SI!! <3  Många kanske tycker att det är konstigt att vi pratar om de, men du ger mig de bästa stödet, för du förstår mig och kan tänka dig in i min situation. Du är den enda som VERKLIGEN förstår mig. Alla andra ger också stöd när jag pratar med dom om de, men inte som du.. Jag kommer aldrig släppa dig igen <3 Älskar dig Si <3

Nu ropar pappa att de är frukost så måste sluta nu, vi hörs!
Puss <3


RSS 2.0