Pallar faan inte mer, fattar du inte de?

Jag pallar inte skriva, inte så mycke iaf. Igår va jag ute med Sara, Mattis, Mohammed, Camilo och Daniel. VI käkade, åkte till Hallunda (som vanligt) och sen mot kvällen åkte vi hem. Idag ska jag till mamma och fira Conny, mormor åker hem. De är allt jag orkar skriva. Mår dåligt, på många sätt.

Vänskap?

Vänskap anses som det finaste bandet mellan många personer i världen.

En vän är en människa i vars sällskap man vågar vara sig själv i.
Wikipedia


Det är de vänner du kan ringa klockan fyra på morgonen som betyder något.
Marlene Dietrich

A friend is one that knows you as you are, understands where you have been,
accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.
William Shakespeare


Svårigheten är inte att dö för en vän, utan att hitta en vän som är värd att dö för.
Homer J. Simpson

Friends show their love - in times of trouble, not in happiness
Euripides


Vänskap - Bara jag ser ordet i tryck så blir hjärtat varmt.
Augustine Bell

Vänskap dubblerar glädjen och halverar sorgen.
Svenskt ordspråk

Tidigt en lördagsmorgon..

Mådde inte så bra igår kväll så jag gick och la mig vid 23, och vaknade innan 9 idag... Iaf, jag mår inte så mycke bättre idag, vet inte riktigt vad som händer men. Började läsa lite om gymnasium och så, och shit va nervös jag blev. Jag har ingen aning om vad jag vill bli, det enda jag vet är att jag ska läsa Natur, och de är jue inte få skolor som har de.. Aja, de löser sig nog.. Magen kurrar men jag vill inte äta, mår för dåligt.. hmm.. jag måste nog äta ändå för att höra magen kurra dödar mig! Ha en bra dag :)
Puss <3

Ni som inte pallar skryt, läs inte nu!

Dagen har varit jobbig, men på slutet va den faan bäst :D Vaknade, kunde inte prata pga min hals. De blev bättre efter ett tag men. Mådde skit typ hela dan, eftersom jag är sjuk. Men sen, sen.. Vi skulle få reda på resultaten på matten. Vladimir säger:
"Jag är besviken Anneli...Du fick bäst resultat. Du är den enda som fick VG, du är en sån elev alla lärare vill ha" osv.. Jag svär jag trodde att skulle börja gråta! Ni fattar inte hur jävla glad jag blev!! :D:D:D Sen när jag gick ut så log jag så mycke att Redda ba: "Grattis Anneli, du fick bra betyg va?" Jag lovar, om alla inte hade suttit där skulle jag hoppat runt och skrikigt, så glad va jag :D Iaf, sen gick jag runt lite med Ella i Skäris och sen åkte jag hem. Idag kommer lite släkt på avslutningsmiddag för min mormor åker hem till Tjeckien igen på söndag. Och imorrn blir det städning och träffa Sara <3 Sen på söndag ska vi åka till mamma och fira conny, så hela min helg är planerad :P Ska sluta skriva nu. Hoppas alla haft en bra dag :)
Puss <3


Nu är ni fulla va? xD

Hej alla pigga och glada, eller nåt :P
Vaknade en halvtimme senare än vad jag skulle, hoppade in i duschen slängde på mig kläder smikade mig och sådär för att gå och möta Sara innan skolan :) Gud va skönt de va att igår kunna säga till henne: Ses imorrn. Ah, underbart :D Iaf, vi kom till skolan och sådär, jag köpte lite käk innan. Sen gick Sara för hon skulle till skolan. Jag skulle med klassen nånstans, vi hade ingen aning vart vi skulle, eller vad vi skulle göra men.. Vi skulle leka, inte så jättekul tänkte jag, men de blev faktiskt rätt kul när man började lära känna alla, eller ja, några iaf. Vi slutade vid typ ett, gick hem me Ella, Redda, Robin, Camilo och Rebecca. De va verkligen kul, att bara gå där, lyssna på musik och ha allmänt kul :D Hoppas de blir såhär i Gamleby också :D Aja, sen gick jag och shoppade lite med Ella, lite smink och sådär :) Sen skulle hon hem, jag stannade kvar lite till men sen gick jag hem.
Har inte skrivit så mycke i veckan, men de är för att jag har varit ute med vänner och sådär :) Och svenne, polack och chilenar/rumän (snott från sara :P) funkar verkligen skitbra, vi har så kul :D Sara och Ella, mina älsklingar, faan va ni är underbara <3<3 Älskar er så mycke <3<3 Ska nog sluta skirva nu :P Hoppas att alla haft en bra dag, för de har jag :D
Puss <3 

Kommer du ihåg? De gör jag..

"Säker du är
både i kropp och själ.
Än har inte hoppet svikit.
Än har inte lyckan vänt.
Mörkret kommer smygande.
Som ett par ögon i mörkret,
finns jag där.
För att rädda dig,
när nöden bär."

Det var vi som brann i natten
Du och jag som sprang mot allt
Det var vi som stod för skratten
Det var vi mot rubb och stubb

"Du betyder allt för mig, om du skulle försvinna så skulle jag inte veta vad jag skulle
ta mig till, skulle vara helt vilse.. Och när du skadar sig själv skadar du mig också!!!
Vill vara att du ska veta att jag älskar dig hur idiotisk jagän skulle vara så glöm inte de <3"




Är det fortfarande så?

Varför är alltid måndagar så jobbiga..

Det är måndag. Har mått skit hela dan, och de blev värre och värre med illamående på eftermiddagen.. Jag vill bara försvinna.. Men de gjorde jag inte. Iaf, kom till skolan, satt och låtsades plugga med Ella, fast vi gjorde faktiskt lite nytta, men ändå. Sen snackade jag med Admir om engelskan. Hade gjort ganska bra prov, fick VG, ska göra steg 24 och om jag gör de så han är nöjd, så flyttar han upp mig till 30 :D Men tror inte att de kommer bli så eftersom jag typ suger på att snacka engelska, och ska göra de både skriftligt och muntligt. Plus att de ska va klart nästa vecka.. Vågar inte hoppas på nånting men, ska kämpa :) Sen så satt jag med Ella på eftermiddan. Seen, snackade ja med Sofie och Sandra, jag svär jag satt och skakade.. Aja de gick bra iaf, gick från skolan 1,5 timme senare med Ella. Sen har jag suttit hemme och sen här. De känns bra nu, men har grymt ont i ryggen och huvudet. Och jag måste komma ihåg att ladda min iPod idag! :O Aja, ska typ sluta nu. Vi hörs, hoppas att alla fått en bra dag :)
Puss <3

Nu känns de bra, vi får aldrig bli såhär igen, snälla <3

Om du orkar, orkar jag.

Vaknade rätt tidigt idag, vid 9 och gick och duschade. Sen har jag suttit här och bara slappat typ.. Ska typ äta och sen dra till Skäris tror jag. Aja, ska väl ta nåt att käka nu ;)
Puss <3

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

I'm here alone didn't wanna leave
My heart won't move it's incomplete
Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air x4

I walked I ran I jumped I flew
Right off the ground to float to you
Theres no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care

But how do you expect me
To live alone with just me

Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air x4

En dag med familjen är också skönt ibland

Va som sagt på bio med familjen idag. De va trevligt, vi käkade innan :) Aja vi såg Mamma Mia. Den va grymt bra, jag grät flera gånger.. Imorrn vet jag inte vad jag hittar på. Och på måndag är de skola igen.. Jaa, vad mer ska jag säga? Hoppas att alla haft en bra dag :)
Puss <3

Syster, älskade syster <3

När jag läste ditt inlägg så grät jag. Inte av sorg.. Jag visste inte att jag betydde så mycket för dig! Jag känner att jag håller på att förlora dig, vilket jag inte gillar.. Vill absolut inte förlora dig! Kommer du ihåg dom tiderna de va du och jag, genom allt? När vi sa att vi skulle vara vänner livet ut, vänner till döden? Inte jag, och därför känns det extra i hjärtat när de blir såhär.. Att vi är så lika, de är nästan läskigt. Men du förstår mig bättre än någon någonsin gjort. Allt vi gått igenom, alla dom gånger ingen funnits där för mig, utom du. Innan du kom, visste jag inte vad äkta vänskap var. Du får mig att känna mig hel <3 Mister jag dig, så mister jag en del av mig själv. Jag älskar dig, mer än nåt annat i världen <3
Syster, livet ut visst? <3<3

Sandra L Larsson, Anneli J Karlsson älskar dig!
Glöm aldrig det..

Jag vill ha dig tillbaka, ditt gamla jag..

De förra inlägget, glöm de. Jag är faan inte lycklig. Jag va de ett tag iaf, men nu, tillbaka dit jag va hela sommarn, ledsen, osäker, men stöd från vännerna Tack <3
Igår va de matteprov hela dan, dom två första gick rätt bra, bättre än jag väntat mig, men de sista på eftermiddan gick faan inte bra. Svarade inte på alla frågor och dom frågorna jag svarade på vet jag inte om jag svarade rätt på.. När jag och Ella va klara fick vi gå, och utanför porten står Sara <3<3 och Michelle, alltid trevligt att träffa dom. Sen gick jag och Ella runt och letade efter skor och tjocktröjor till mig. Hittade inga skor :( Men 2 tröjor blev de :) Sen hade jag skitont i fötterna och de va dags att gå hem tyckte jag. Så ja de gjorde vi. Va helt slut när jag kom hem! Åt middag med familjen och kollade på Casanova, men orkade inte se hela. Somnade med mobilen i handen, men vaknade efter ett tag och sa gonatt till folk och sådär, sen sov jag. Faan va skönt de är att sova, speciellt när man inte mår så jättebra.. Vaknade vid 7, hade drömt en mardröm..Efter ett tag lyckades jag att somna om igen, vaknade vid 9 och gick upp och satte mig med pappa och conny i soffan och bara slappade till vi skulle äta lite frukost. Sen har jag inte gjort så mycke mer, ska städa idag (faan va jag inte vill just nu..vill krypa upp i nåns famn och gråta..) sen ska vi på bio allihopa, och käka ute. De blir väl kul. Sitter och lyssnar på musik och kollar på OS med Conny, ska väl ta och börja städa snart, men jag orkar inte.. Men jaa.. Vi hörs, hoppas alla får en bra dag :)
Puss <3

Tack för att ni finns där för mig, Sara och Ella <3 Skulle aldrig klara de utan er!  Jag älskar er!


Ni fattar inte

Livet känns så underbart just nu :D Känner mig så lycklig, vilket jag inte gjort på länge. De känns som att skolan kommer gå helt underbart bra de här året, jag är över dig, Nicke är helt underbar och dagen kan vara hur jobbig som helst och så kommer man hem och han är överlycklig bara av att se en och ligga i ens famn, jag trivs hos pappa bättre än någonsin, jag uppskattar mina vänner mer än vanligt, jag skattar mer än jag gjort på flera veckor.. Allt känns så bra att jag har svårt att inte le.. Tack alla som fått mig att bli så lycklig som jag är nu <3 Tack Ella som får mig att skratta och gör skolan lite roligare att gå till <3 Tack Sara som gett mig så mycket stöd att jag klarat av allt <3 Tack alla <3<3<3 Ni fattar inte hur lycklig jag är nu :D

Kom på en sak..

Jag kom på en sak: Imorrn har jag NP i matte hela dan :O Helvetes jävla skit! Vill inte, vill inte! Är rätt bra på matte, men på prov så brukar allt skita sig. Faan va jag inte vill!

Han är jue så sexig! Jag typ döööör xD

Jag är helt slut! Och jag har redan hunnit gå i nästan en vecka i skolan! :O De känns verkligen inte så, men iaf. Sist jag skrev va de tisdag va? Igår hade vi NP i svenska hela dan, läsförståelse på förmiddan och uppsats på eftermiddan. De va verkligen inte svårt, och de kändes som att de gick bra :) Sen träffade jag och Ella Betty, vi gick och hämtade mina biljetter till Jason :D Sen gick vi runt lite i tråkiga skärid bara. Sen när jag och Ella ska gå på T-banan he, vem sitter inte där om inte Sara! :D Blev så jävla glad :D:D:D:D Hon började gråta, älskling <3<3 De va så jävla skönt att se henne, de är så tomt utan henne <3 Vi stannade tills nästa T-bana kom och snackade me henne. Sen kom jag hem, myste lite med Nicke, satt vid datorn, pratade lite med Pappa och sådär :) Gjorde inget speciellt direkt. Idag hade vi NP i engelska, de gick mindre bra, svarade inte på alla frågor på hörförståelsen, och hann inte svara på alla på läsförståelsen. Är så jävla rädd att han flyttar ner mig i steg.. Visst då får jag reda på att jag inte kan, vilket jur lönar sig i längden, men de skulle vara ett så stor bakslag för mig.. Men iaf, jag har haft kul på proven iaf, jag och Ella sitter vid samma bord och garvar typ hela tiden, åt Redda som gör roliga miner, åt CD-spelaren som hackar, åt Almasa som hickar högt, ja de finns massor att skratta åt :D Har inte skrattar såhär mycke som jag gjort dom här dagarna på länge :D Skolan gjorde att jag kände mig lycklig (låter konstigt men de är sant..) Iaf, Sara kom till skolan idag, för hon hade svimmat i skolan och dom hade ring ambulans och hon fick åka till sjukhuset och allt.. Men hon kom iaf, skönt som bara den <3<3<3 Saknar att ha dig i KSAB <3<3 Vi typ tråkade, för ingen lärare  kom och tog hand om oss xD Sen efter skolan drog i till Donken, träffade Alex och Mohammed, de är jue alltid trevligt :) Sen åkte jag till Masmo med Ella, Sara och några till och hade lite trevligt där :) Sen åkte jag och Sara hem, och de är alltid lika motvilligt att säga Hej Då, för man vet jue aldrig när man träffar henne igen <3 Nu sitter jag hät och ska snart käka, sen ska jag nog duscha, eller bara sitta och prata med Pappa, älskar verkligen de, att bara sitta och prata :) Nu ska jag sluta för jag har skrivit en del, och pappa kom hem :)

Puss <3


Skolan har börjat, den gjorde att allt blev bra..

Nu har skolan börjat. Japp. Första skoldagen va HEEEMSK!! Mådde illa typ hela dan, kände mig yr och skakade.. Iaf, VLADIMIR ÄR KVAR :D Ni fattar int ehur glad jag är! :D Typ den enda bra läraren som är kvar från förra året. Fick massa nya lärare. Fick reda på att vi ska göra nationella proven imorrn, på torsdag och fredag :O På låtsas, för att vi ska upptäcka att de inte alls är farligt., och att vi ska ta reda på vad vi ska träna på inför dom riktiga. De är egentligen skitbra att vi får den här chansen, men de känns så sjukt!! Aja, de får man leva med.
Idag gick de bättre, va glad typ hela dan, utom några gånger.. Dom som vet, dom vet . Men annars gick de bra :) Nu känns de faktiskt som att allt kommer lösa sig tillslut. Nu ska jag typ gå och prata lite med pappa som kom hem :)
Puss <3

Isslottet? Neej! Friidrotten!

Sitter här och tråkar och väntar på att Connys nedladdningar ska bli klara så vi kan åka till pappa nångång (a) Idag fyller nämligen Conny år, han blir fjooooortis xD (fjårtis är han redan såå :P) Men vi ska iaf fira honom hos pappa, lite släkt kommer och sådär :) De blir trevligt, sista dan på lovet..
Vill verkligen inte börja skolan, vill inte! Jag vet inte ens vilka lärare vi kommer ha.. Men jaa.. De finns inte så mycke att göra men.. Vill inte.. Aja, orkar inte skriva mer nu, vi hörs
Puss <3


-

Orkar inte skriva, är trött och vill verkligen inte börja skolan. SKkriver mer imorrn..
Puss <3

En hemmakväll idag.. igen..

Känner mig bara lite dissad.. Ingen frågar om jag vill hänga me nånstans, så får man sitta här hemma och tråka. Idag kanske jag inte kunde, men hellre tillfågad och vara tvungen att säga nej, än att sen få reda på vart alla andra varit medan man satt hemma.. Men vad ska man göra? De finns inte så mycke att göra nu..

Dagens låt, definitivt



Har ni inte sett Moulin Rouge än, borde ni ta och göra de!
Låten är från filmen, och är definitivt dagens låt, kanske veckans till och med..

"I will love you until my dying day"

Jag gick upp rätt tidigt idag för jag skulle till Skäris med bror. Iaf, åkte till Skäris, hittade de jag skull eha och åkte hem. Sen har jag inte gjort så mycke mer. Imorrn måste jag upp rätt tidigt för att passa Jonte. Så jag ska typ börja göra mig i ordning och försöka gå och lägga mig inom en timme typ, måste jue bli van tills skolan börjar (vill verkligen inte :S). Hoppas ni haft en bra dag :)
Puss <3

Slappdag med kära Ella <3

Igår sov jag som sagt hos Ella :) Satt och gjorde i ordning all hennes musik (a) och sen skulle jag sova, då vaknade hon xD Sen satt vi och snackade om hur de kommer va i skolan.. Sen så somnade vi. Vi vaknade vid ett (ehm jaa :P) Käkade frukost och kollade på Moulin Rouge, Step Up och Raise Your Voice. Alla va bra, men bäst va MR och RYV. Jag svär jag grät på MR.. Iaf, sen skulle jag hem och passa Jonte. Sen har jag bara suttit hemma, fixat musik på min iPod och sådär :) Imorrn ska jag till Skäris med Conny, kanske med Sandra om hon orkar. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag kommer väl på nåt :P
Puss <3

Från Ella

Idag va jag hemma hela dan typ, tills jag stack till Ella <3<3 Saknat henne som faan ska ni veta! Iaf, vi har kollat på lite bilder och sånt, nu sitter vi och typ tråkar (a) Typ världens kortaste inlägg men ändå :P
Puss <3

Wordplay



Typ dagens låt, av min nya favorit, Jason Mraz <3

-

Jag känner att jag måste skriva det nånstans, och här är de väl de bästa stället, eller nåt..
Jag är så trött på att känna, när jag är med folk, att jag inte hör hemma bland dom. Och de är alltid så, ibland är det mer, ibland är det mindre. Och ofta är de saker som är  "nä men det är inget" eller "de är bara en grej mellan oss" eller "det är bara vi som vet". Jag accepterar att jag inte kan få veta allt, men när det alltid är folk som viskar, och när man frågar vad det är så är det bara mellan dom.. Då står man där, man vet inte vad det handlar om, utan att känna att man hör hemma nånstans..

En hemmakväll blev de då då..

"Jag vill inte vänta
Jag vill ha dig nu
Jag vill ha din mjuka hand i min,
när mörkret sliter min itu"

Idag kom jag upp senare än jag hade tänkt mig, men de va så skönt att sova! Iaf, skulle träffat Karkki, men hon hade inte tid idag. Så jag smsade Sara och frågade om jag kunde komma till henne på 08, men hon va me massa som jag inte kände, men hon skulle höra av sig när jag kunde komma. Men nu när klockan är mycke, och hon fortfarande är med dom, så orkar jag inte. Så jag får vara hemma ikväll.. Men ja, de kanske är bra, att va hemma nån kväll. Imorrn ska jag träffa Ella, och sova hos henne också :)
Så imorrn kommer jag inte vara hemma, bara så ni vet.
Puss <3

.

Nu är hon hemma, äntligen <3

 

En väldigt..ehm..speciell dag

Idag firade vi lilla Christina som fyller 18 idag (eller rättare sagt igår om man kollar på klockan) GRATTIS IGEN :D <3 Iaf, mötte lite människor i Skäris för att sen åka vidare till Hallunda. Mötte Christina och käkade på Donken och sådär.. Sen fick Michelle för sig att gå till Suraj och sjunga utanför hans hus för att han inte ville gå ut. Och ja.. Iaf, sen åkte vi till Sätra och satt där. Sen ringde dom til Richard och fick honom att komma till Skäris. Va där em stund, och sen va jag tvungen att dra hem så de gjorde jag. Gjorde käk och satte mig och kollade på Satc. Sen har jag inte gjort så mycke mer. Nu börjar jag faktiskt bli trött (:O) och hade tänkt att typ titta på nån film och sen sova. Imorrn ska jag träffa Karkki :) Och i natt kommer Ella hem :D:D
Puss <3


Grattis Grattis!

Grattis lilla Christina som nu har blivit 18 år!!
Grattis Grattis Grattis! Hoppas att din dag blir underbar! <3<3<3

Ville bara att du skulle veta..

Jag är besviken, för de du gjorde. Men varför? Du hade sagt att du skulle göra de, jag hade inte försökt att hindra dig, men jag hoppades väl på att du skulle agera bättre än du gjorde nu.. Och att få smset, de gjorde ont. De gjorde verkligen ont, och du borde förstå varför. Det är ditt liv, dina val, men valen kan få andra att må dåligt. Jag kan inte be dig att sluta med det, men du vet vad jag tycker om de.. Och du borde förstå varför jag reagerar såhär.. De gör jag när andra gör likadant. Men, har jag rätt att bli besviken? Jag vet inte, men jag blev de. Ville bara att du skulle veta..
Du vet nog vem du är, hoppas jag..


Nu har Bertil varit här igen, dax att ringa Anticimex!

I  natt var jag som sagt med mamma på jobbet, de va väl, jaa kul? Långtråkigt, men kul :) De va lite roliga människor, jobbiga människor, fulla människor (börjar bli trött på att skriva människor xD) Men jaa, dom har en råtta där, som dom till och med har döpt :O som jag stog och väntade på. Men Bertil ville inte visa sig, han snodde bara bullbitarna vi la ut.. Iaf, kom hem vid 7 i morse, men kunde inte sova, men efter ett tag somnade jag :) Skulle gått upp vid två, men min mobil vägrade väcka mig så jag vanade av mig själv vid tre, med 15 sms!! :O Satte mig vid datorn, tog en dusch och nu sitter jag här och tråkar och tittar lite halvt på OS. Idag kommer ÄLSKADE ELLA HEM :D Ni fattar inte hur mycket jag har saknat henne <3<3<3 Vi har såå mycke att prata om!! Aja, idag kommer Jonte hit också, älskade bror :) <3
Puss <3


Oh, lite choklad till fröken?

Nu sitter jag och tittar på sommarkrysset och ska snart iväg till jobbet med mamma ;) Eh, ja hon jobbar natt. Har inget annat att göra så varför inte ^^ Jaaa, idag åkte jag inte och hälsade på katten, orkade inte :P Men luffade på t-banan med Sandra på kvällen, hon hade lite att berätta ^^ Sen åkte jag hem, och ja, nu sitter jag här. Skriver imorrn nångång ;)
Puss <3

Imorrn kommer älskade Ella hem!! :D:D:D:D

Wordplay

Idag sov jag inte lika länge som igår (a), fast jag ställde alarm så jag skulle vakna vid 12, men de gills ändå :P Iaf, har inte gjort så mycke idag, och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag kanske åker till pappa och hälsar på kattungen :D Sen senare på kvällen kanske jag träffar Sandra. Jaa de är mina typ planer xD Men jaa, nu ska jag nog ringa och fråga Pappa om vi får komma dit :) Hoppas att alla får en bra dag :)
Puss <3

080808 Stockholms dag :)

Vaknade vid 3 (ehm..jaa :$) och sen åkte jag för att möta Sara och Michelle i stan. Dom visste inte va dom va nånstans, så jag fick stå ensam på plattan i typ en timme.. jättekul.. Sen träffade jag dom och Daniel i Kungsan. Vi gick runt lite i stan, fikade på Fåfängan, och käkade glass vid vattnet i Gamla stan :) Tog lite roliga bilder xD Sen va jag tvungen att åka hem. Smsade lite på vägen hem. När jag kom hem va ingen hemma YES! :D Mamma och Conny är på jobbet, och Björn hos Becca :D De är så skönt att vara helt ensam hemma. Men hinner tänka, tänka klart, tänka färdigt, vilket jag vill göra nu.. Skriver mer imorrn, eller nåt.. Hoppas att alla haft en bra dag :)
Puss <3


Hopplös..

Jag gör de jag inte borde.. vet int ens varför jag gör de.. Jag borde inte, de vet jag mycket väl, vet att jag bara mår dilgt av det.. Men ändå gör jag de.. Jag är hopplös.. Smärtan i bröstet kommer tillbaka.. Varför gör jag de här?

Nu rinner tårarna, Har precis tittat klart på Pocahontas.. Faan va fin den filmen är..
"No matter what happens, I'll always be with you. Forever"

Just let it out..

Kollade precis på Satc (sex and the city) och faan va bra de vi idag :O Jag svär, jag grät på slutet av andra ansnittet! Men jaa, de va bra iaf :) Tack Sara som fick mig att börja titta på de :) Iaf, idag har jag inte gjort ett skit, har bara suttit vid datorn och tittat på tv.. Joo jag fixade med min iPod också (no life, no life!!!) Imorrn hoppas jag att nån vill hitta på nåt :) De är så tråkigt att bara sitta hemma. Iaf, ska nog duscha nu, eller fixa lite till med iPod, vet inte :P Aja vi hörs, hoppas att alla haft en bra dag :)
Puss <3

Anneli är korkad just nu

Jag tog bort alla bilder på bloggen, men insåg inte att dom skulle försvinna från inläggen också... fuck.. så jag kommer väl färsöka återställa så gott de går, men dom gamla inläggen kommer inte ha bilderna, för jag kommer inte ihåg vilka bilder jag hade.. fuck fuck fuck..

Jepp vaknade precis..

Jaaa har typ sovit 12 timmar i natt, inte bar med tanke på att jag blir väldigt trött om jag sover för länge (låter konstigt men de e så). Jaa, har inga planer alls idag, skulle träffat Karkki, men eftersom hon är sjuk så blev de inget. Krya på dig gumman <3<3 I övrigt har jag ingen aning om va jag ska göra. Och skitväder e de ocksåå.. Jaja, vi lever ändå i Sverige ;) Ska nog gå och fixa lite frukost och sen kanske kolla på nån film, typ nån gammal Disney, för dom är faktiskt bra, och dom påminner mig om när jag va liten, då man aldrig hade problem.. Men vi hörs nog senare :) Hoppas att alla mår bra och får en bra dag :D
Puss <3

Tråk på "morgonen"

Hur beroende av din mobil är du?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
( ) du har mer än 300 kontakter i din telefonbok
(/) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
(x) du skickar över 100 sms om dagen
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner/drömkillen
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
(x) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen
(x) har suttit o skickat sms på lektioner
(x) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute o tror att den är stulen
(x) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet
eller nånstans i sängen när du vaknat
(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms o hittat 
ett oläsligt sms när du vaknat
( ) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
(/) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden"
(x) du skriverner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil
( ) din mobil ringer oavbrutet

Jag vill också ha en Ivar..


-

Orkar inte..

Där tårarna inte känns när dom lämnar ögonvrån..

Klumpen i magen, den vill inte försvinna.. Hur mycket jag än försöker att sluta tänka på allt, så gör de ont ändå. Men just nu känns allt i mitt liv upp och ner, så de finns inte så mycket att tänka på som gör att klumpen kanske försvinner, för ett tag. Just nu är allt jag vill, att mitt liv ska bli normalt, och roligt att leva..

Ehm.. jaa.. Jag har mått bättre kan man säga.. Jag orkar inte ens försöka förklara..

Ska nog ta en lång, varm dusch nu.. Där allt kan spolas bort, eller de känn så iaf. Där känns inte tårarna..

..

Har du känt att någon som betyder väldigt mycket för dig inte känner att du betyder lika mycket för dom?
Om inte, var glad för det!


Klockan är nu 12.11

Igår va jag med Sara, Matilda, Michelle, Theres och Lisa på en Kinarestaurang, för att fira lite att Michelle hade fyllt år :) Sen stack vi hem till Sara, och dit kom också Anna och Isabelle. Sjöng singstar och lite annat trevligt. Mådde egentligen inte så jättebra, men skulle mått sämre om jag gått hem, men de gick över efter ett tag.. Sen efter ett tag gick alla. Jag skulle jue som sagt sova här, men de blev inte så mycke sömn :P Vi va vakna till nästan 7.00, höll på att fixa lite med musik och bilder och sådär,  och sen så tyckte vi att de va dags att sova.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vår kattunge kommer idag :D:D:D Men eftersom vi måste bo hos mamma första tiden så vet jag inte när jag får träffa vår söta lilla Anikej :) <3 Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så de är bäst jag slutar.
Puss <3


Leona Lewis-Here I Am..

This is a crazy world
These can be lonely times
It's hard to know who's on your side
Most of the time

Who can you really trust
Who do you really know
Is there anybody out there
Who can make you feel less alone
Some times you just can't make it on your own

If you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on
I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am, hmmm

If you have broken dreams
Just lay them all on me
I'll be the one who understands
So take my hand

If you reach emptyness
You know I'll do my best
To fill you up with all the love
That I can show someone
I promise you you'll never walk alone

Well if you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on
I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am, oooo

Everybody needs somebody who
Keep a heart and soul in two

Well if you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on
I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am, Here I am

Låten är helt underbar, texten ännu mer underbar <3<3

Blixtrar och Dunder :D

Jaa då va de kväll då :) De har precis regnat, bäldigt mycke, och de har till och med åskat och blixtrat :D:D Jag älsra de, när man sitter inne alltså. Är man ute är de inte lika mysigt :P Men jaa, idag har jag alltså städat, inte min favoritsyssla men jag klarar mig :) Imorrn ska jag, Sara, Mattis och Michelle till stan och käka, för att fira Michelle lite :) Sen ska vi hem till Sara och va där :) Och supersnälla Sara låter mig sova över där, så jag inte behöver gå hem halv 22.. TACK TACK TACK! <3<3<3 Resten av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men de löser sig ;) Kanske skriver imorrn hos Sara, får se om jag får tid eller orkar ;)
PussPussPuss!

Städa städa varje helg!

Nu har jag städat mitt rum i typ 3 timmar, men nu är de äntligen klart :D Och de är så fiiiint :D Men de kommer väl se likadant ut i kväll.. conny sover jue i mitt rum, och han är bäst på att stöka till så... Och han behövde inte ens städa idag!! Nu ska jag bara städa badrummet också, men de tar typ bara en halv timme, max en timme om jag är långsam :P Aja skriver sen :)
PussPussPuss! <3

Vad är ångest?

Smärta i bröstet, svårt att andas, hjärtat slår fortare och fortare, pulsen blir starkare och starkare tills man hör den i öronen även fast man har musik på, och då ställer man jue sig frågan? Vad är de som händer? :S Är det ångest? Låt oss ta reda på de:

Wikipedia:
Ångest är ett sinnestillstånd som karaktäriseras av rädsla eller oro, som ger kroppsliga uttryck. Detta kan vara en upplevd känsla av spänning eller tryck mot bröstkorgen, onormala hjärtslag, smärta i bröstet eller andfåddhet. I vissa fall beror ångesten på förändringar i hjärnan. I andra fall hör den ihop med andra medicinska problem eller psykisk sjukdom.

Sjukvårdsupplisningen:

När man upplever något som otäckt eller jobbigt kan man reagera med ångest. Hjärtat börjar slå fortare och musklerna drar ihop sig. Man kan känna sig ängslig och orolig, svettas, må illa och få svårt att andas. Ångest är naturliga reaktioner från kroppen, och något som finns hos alla mer eller mindre intensivt. Det är ofarligt, men kan kännas skrämmande.

Vårdguiden:
Symtomen vid ångest rymmer ett brett spektrum av känslor, alltifrån ängslan och oro till fruktan och panik. Ofta tillkommer kroppsliga symtom som andnöd, hjärtklappning, svettning, yrsel, illamående och muskelspänning. I förlängningen leder det till koncentrationssvårigheter, lättväckt ilska och sömnproblem.

Sååå, har jag precis fått en ångestattack?


Varmt rekomenderad!

Är de en film jag vill rekomendera så är de verkligen Indiana Jones, som visas på bio just nu. Den va helt underbart bra!! :D Och Harrison Ford (alltså han som spelar Indiana Jones) är 70 bast och gör alla sina stunts själv!! :D
Är de någon film ni verkligen måste se är de den här :D
     

Bio med Family idag :)

Yes, idag får jag någo att göra :) Ska på bio med Family. Pappa ville se Mamma Mia, men jag Lea och mormor "röstade ner" honom, så de blev Indiana Jones :D Pappa blev glad ändå men jaa :P Vi kommer nog gå och se Mamma Mia någon annan dag :) Jaaa de va typ allt jag hade att säga xD
PussPussPuss! <3

Savage Garden-Crash n' Burn

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
It's hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door and you feel like you can't take anymore


Let me be the one you call
If you jump i'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone


When you feel all alone
And a loyal friend is hard to find
You're caught in a one way street
With the monsters in your head
When hopes and dreams are far away and
You feel like you can't face the day


Let me be the one you call
If you jump i'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone


'Cause there has always been heartache and pain
And when it's over you'll breathe again
You'll breathe again


When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please
To tame your wild wild heart


(chorus X4...until fade)


.

Du vet kanske inte hur mycke det betydde för mig. De fick mig att få lite mer kraft, ork att försöka. Precis som jag inte hade innan. Jag ville bara säga, tack <3
Älskar dig<3
Li <3 Si


Du fick mig att må dåligt, både då och nu..

Lea fixade internet på den bärbara datorn så de är den jag sitter vid just nu :)

Sov inge vidare i natt.. Vaknade flera gånger av att jag grät.. De är hemskt. Men jaa, sen gick jag upp och satte mig med ipoden framför tv och väntade på att nån skulle upptäcka att jag gått upp. De gjorde pappa efter ett tag och vi satt och kollade på tv en stund. Har inte gjort så mycke idag, eftersom inge har tid att umgås och här hemma är alla upptagna med att tänka på vårt trasiga avlopp..kul.. Appro på de, pappa har stängt av vattnet här hemma så jag får inte använda något som helst vatten, till typ imorrn... JIPPI... Men ja, de är väl bättre att han får de fixat... Nu har jag typ suttit oxh snott bilder från Sara (a) men hon har faktiskt sagt att jag får de :P Så jag ska sitta och lägga in dom på låtarna på min ipod, även om dom inte kommer räcka till alla (a) Fy faan va jag älskar mig iPod!! :D
Puss <3<3

Du får mig att må dåligt, även om jag försöker släppa taget..

RSS 2.0