Tell me something I don't know.

Igår lite senare på dagen åkte jag till Ella och vi åkte till Skäris för hon skulle köpa cigg. Träffade Moha och Suraj, trevligt trevligt. Sen träffade vi Tinka, sen åkte vi hem. Sen skulle vi kolla hur långt det var mellan norsborgs t-bana och ett hus haha de va kul, vi gick typ lite vilse xD Sen åkte vi hem igen. Men vi orkade inte sitta inne så vi gick till utsikten och snacka och hade trevligt. Senare gick vi hem, började kolla på dirty dancing 2. Sen ville jag se ettan också. Efter det såg vi Step up, eller jaa jag tittade, Ella somna xD Sen tittade jag på Honey också, bara dansfilmer alltså :D Guuuud saknar dansen..

Och appropå dansen.. Jag måste nog börja röra på mig lite för att jag inte ska tycka att det är allt för jobbigt på summer camp. Så imorrn, då ska jag springa. Jag ska. För jag behöver det. Ca 3 km blir det :)

Iaf jag sov typ en timme kanske? Ella behövde städa och jag kände mig inte så trött egentligen. Sen gick vi och bada och där mötte vi Linn och fler. Sen efter några timmar gick vi hem och käka, sen somnade båda i soffan framför tvn hahah xD Så nu är jag typ skittrött, men jag vill inte sova än. Dels för att då vaknar jag inte allt för tidigt imorrn, och sen är det So You Think You Can Dance nu :)

Juste en sak till.. Jag kom in på Mikael Elias :D Det va på gränsen, men jag kom in :)

It's gettin' hot in here.

Dagarna har gått åt att slappa, fixa bilder i Photoshop och och lite annat.
Igår installerade pappa äntligen Photoshop CS2 :D Jag är så jävla glad! Visst jag är inte så duktig än men nu kan jag iaf öva :) Sen kom farfar och skulle fira Lea, vi satt i gillestugan för att det va så jävla varmt ute haha (a) Det blev tårta och lite fota (jaa jag ska börja ladda upp bilder här..). Sen blev det inte så mycket mer typ haha.
Vaknade hyfsat tidigt idag och väntar på att få reda på resultatet på intagningen.. Fast pappa och Lea är typ mer intresserade än jag hahaha xD
Nu ska jag nog sätta mig i gillestugan och redigera lite, det är trots allt svalast där nere hihi.
Ha de bra i sommarvärmen! <3

Life on Mars.

Jag vet att jag inte är någon stjärna på uppdateringar just nu, men va faan, har man semester så har man :D
Igår va jag på O'learys med Lea och Pappa. Vi skulle se Micke (Caz pappa) spela. Fast där va också Petra, Caz, Ragnhild (Caz farmor), Anneli (Mickes tjej). Jaa, och de va jue match mellan Sverige och England. Alla va galna! Haha och jag, pappa och Lea är jue helt ointresserade av fotboll så de va skitkul för oss att titta på alla galningar hihi. Sen efter typ en timme kom maten in, gryyyyymt god burgare haha. 180 grammare, skitstor! Men jag åt allt iaf :P  Sen blev de förlängning och grejer, Sverige förlora på straffarna.. Sen började dom spela, de va ganska bra :) Inte min musikstil direkt men. Sen kom de nån liten gubbe som dom senare började kalla cowoy man xD Han hade me sig dragspel och mitt i låtarna kom han upp och spelade me hahahah. Och faan va konstiga människor de fanns där.. Aja sen åkte vi hem, pratade lite med Issabelleh. Faan va skönt att prata lite med henne, så skönt att höra hennes röst.. Saknar dig <3

Idag är det inte vilken dag som helst, det är my dear "mother's" birthday :D Grattis Lea <3
Det innebär att lite släkt kommer hit, Ivo och Christina. Och Ivo ska laga mat :D Det är aldrig fel. Det blir nog trevligt :)
Imorrn kommer farfar och Katharina och firar, de blir kul eftersom jag inte träffat dom på länge. Aja, nu ska jag nog gå och byta om och sen titta på Pippi! :)
Ha det gött ;) <3

Helleeew

Äntligen hemma :D:D
Har som sagt varit i Göteborg med familjen, de va fett kuuul. Jag kan faan tänka mig att flytta dit :D
Orkar inte skriva nå mer, det får bli imorrn. Vi hörs <3

All for love.

Idag har jag fotat lite med kameran, very nice ;) Sen åkte jag till pappa och väntade på att Lea skulle bli klar. Vi åkte och hämtade Petra och Caz och vi åkte in till stan och käka på en tapasresturang. Maten va god men vi fick sitta fett länge och vänta innan dom frågade om vi ville betala. Och ingen frågade om vi ville ha något mer. Skitdålig service alltså! Sen blev det att vi åkte hem till dom och kollade Step Up 2, grym film :) Sen så blev det McFly också, som vanligt ;)

Imorrn ska jag fixa inför resan på måndag. Jag kanske hinner med att träffa Ella, Robin och Iza också. Hoppas det!
Nu vet jag vad som står högst upp på önskelistan: En ny dator! Den här är fett seg och stänger av sig själv ibland.. :S Men jag kommer nog inte få en ny så jag hoppas att den här håller lite bättre!
Nu är jag trött så jag ska gå och sussa. Puss ♥

I want you to want me.

Vad är svensk sommar utan regn?
Åkte med mamma, Sven och Jonte till Hågelby på dagen och kollade midsommarfirandet. Najs najs :) Sen skjutsade mamma mig till pappa där jag fixade i ordning lite innan vi åkte till Ivo och Christina :) Det va trevligt, lite stojjigt men okej. Sen började jag och pappa prata foto med Ivo, det va fett intressant! Jag fick fota med hans systemkamera och han förklarade lite grejer. Sen kom det bästa! Jag fick låna Ivo's digitala kompakt som han inte använder!! Den är typ sjukt bra och tar typ lika bra bilder som hans system :D:D:D "Se den som din egen, du får låna den i obestämd framtid" Tror ni att jag blev glad eller? :D:D Sen pratade vi lite photoshop, och han gav mig värsta boken som de, haha. Och det är inte ens allt som man kan göra med photoshop. Lea kanske kan fixa det.. :D Men nu, jag har en kamera, vad ska jag önska mig nu? :O haha I-landsproblem.. Aja, nu ska jag fota lite och kolla hur kameran funkar. See you guys later! :D <3


I'm Mr. Lonley.

Nää men titta, ett till inlägg ;)
Wow, jag känner mig verkligen som en no-lifer som gör massa inlägg per dag nu men det är väl så man lyckas bäst att driva en blogg, göra många inlägg per dag. Eller är jag helt fel ute?
Anyway, visste inte vad jag skulle göra förut, så jag satte mig och tittade på Dirty Dancing 2. Jag älskar den! Gillar dansfilmer överhuvudtaget men den här är verkligen to-die-for. Storyn är bra, dansen är grym, känslorna är äkta. Helt perfekt alltså. Men det får mig också att känns hur ensam jag är. Visst, jag har familj och lite vänner, men that's it. Ingen kärlek på det sättet. I början tyckte jag bara att det va bra att inte gå runt och va kär, man får hjärtat krossat ändå. Men nu börjar det bli lite tråkigt och jobbigt. Man ser alla andra par som är glada och lyckliga att dom har varandra. Sen där går jag. Ensam. Man kan inte leva ett liv utan kärlek. Inte jag iaf. Jag klarar mig länge, men inte för länge..
För att sluta deppa ihop ska jag nu sluta skriva. Nu har ni lite till att läsa iaf. Puss puss <3

Stay the night.

So what's happening?
Anneli har börjat Twittra :) Follow me: http://twitter.com/Nalleli100
Okej, vad har hänt idag? Jag har bara slappat och spelat The Sims (a) Sen kom Sven, Malin och hennes pojkvän som kallas Fox på middag, det va trevligt :)
Conny följde me Ericssons på landet så jag är ensam hemma, woho! Eller ja, mamma och jonte är jue här men dom sover nu :P Ska nog sätta mig och spela The Sims nu hihi.
Imorrn ska jag på middag hos Ivo med pappa och Lea, det ska bli riktigt trevligt! :D
Får se om jag skriver mer sen, hej så länge! :) <3

LÄÄS!

Alla svenska McFly fans se hit.

Vi vill verkligen att McFly ska komma hit och ha konsert/er, här är ett försök att få dom att inse att dom har masor av fans här;
Lördagen den 20 JUNI klockan 20.00 loggar vi alla in på twitter och skriver (bombar) till mcflyharry, tommcfly, dannymcfly, dougiemcfly och mcflymusic och berättar hur mycket vi vill ha dom här.
SWEDEN NEEDS McFly !! och så skapar vi en Trending Topics #SWEDEN NEEDS McFLY.
Så skriv upp LÖRDAGEN DEN 20 JUNI KLOCKAN 20.00 PÅ TWITTER, sätt mobilen på ringning... vad som helst.
TYCKER DU ATT DET HÄR ÄR EN BRA IDÉ OCH VILL ATT McFLY SKA KOMMA HIT, KOPIERA DÅ DETTA OCH KLISTRA IN VAR SOM HELST OCH HUR SOM HELST.. BARA FÅ SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT ATT SE DETTA MEDDELANDE.

För det vill man jue :)

Empty room.

Tjaaaa!
Ofta jag är uppe såhär tidigt! :O Men nu är jag det iaf :)
Idag ska jag till mamma, jag åker väl dit snart. Eller jaa, när jag har ätit och sådär :)
Jahapp, vad ska ni göra idag då?
Juste, varför kommenterar ingen?! Haha Anneli, du har nog ett svar på det: Ingen läser! Men hur ska jag veta om någon läser om den inte kommenterar? Anneli inse fakta bara, ingen läser.

Oh herregud jag pratar med mig själv! :O För att motverka det kan ni jue slänga in en kommentar? :)
Tack på förhand, tjingeling! ;)

Shoot me.

Shouu alla vakna människor ;)
Anneli sitter och är irriterad på datorn för den är fett cp och skitseeeeg! -,- Anneli mår fett illa och har skitont i huvudet efter dagen på Grönan.
Det va riktigt kul, fram tills jag började må dåligt. Då ville jag bara hem, orkade inte prata eller nånting. När jag väl kom hem va jag helt borta. Nu har jag börjat "vakna" fast jag är skiiittrött så jag ska väl gå och sova snart :)

Imorrn ska jag till min mami, vet inte vad som händer under dagen. Om vi inte gör något ska jag sitta och spela the sims har jag bestämt! Har inte spelat på ett tag nu.. :) Haha tönt jag är! Haha anyway, nu ska jag nog gå och sussa, för Anneli är fett trött!
Hihi jag har en extra uppsättning täcken och kuddar efter natten med Ella (faan va kul de låter :P) och dom ska jag inte plocka bort, så mysigt! :D
Puss på rumpan! <3

Just like the old times.

Lalala kul dag idag :)
Kom till stan lite sent med Kattis, Ella och Tinka hehe. De tog lite tid att fixa i ordning mig (a)
Vi kom iväg iaf, och allt fixade sig :D Sen åkte vi till skolan (?!) men det va kul att va dääär. Sen gick jag och Ella till Donken, old times :) Och appro på old times, gissa vilken låt som kom på Donken? I'm yours.. Haha.
Sen åkte vi hem till Ella för att hon skulle käka kräm haha. Sen va de meningen att vi skulle ut igen men de blev typ inte så x) Men vi åkte iaf hem till mig och Ella ska sova här :) Hon har ont och vi ska dela säng hihi mysigt! :D

Imorrn ska vi till Grönan med Kattis, och det ska bli najs väder imorrn. Woho! :D
Ha de gött! ;) <3

I'm HAPPY again!

Faan va bra det går att blogga på sommarlovet nu då, wohoo! :D
Yes, idag ska jag iväg med Ella och TInka, ev. Kattis om hon får :) Senare ikväll ska Ella kolla på hus så då kanske jag och Kattis drar till Grönan! Älskar Grönan! :D Väldigt mycket kanske idag men men. Nu ska jag gå ner och käka frukost, hänga tvätt och fixa i ordning mig!
Och en sak till: HEJ SOLEN! :D Älskar solen!! :D
Sen en sak till, jag kommer nog få jobba i sommar! :D Yeah, cash till mig :)
En ytterliggare sak till: Jag fyller år om 33 dagar :D
Shit va glad jag är idag!
Tudeluuuuu! ;) <3


Fuck what I said.

Dagen har varit riktigt kul :)
Åkte till Ella vid 12 och pratade en stund på balkongen, sen blev det film och käk :D Älskar att äta, seriöst! (Hej jag är tjockis!) Sen fixa vi oss lite, bara för att vi hade tråkigt haha. Sen käk igen.. Sen ut och slänga alla flaskor från i lördags hehe. Sen mötte vi Tinka och åkte till Hallunda och träffa Suraj, Dani, Mohammed och Adnan :) Sen tog vi bussen hem och käka igen (haha jävlar!) och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och smsar med Kattis som är hemma från Finland igen :) Sötunge! <3

Imorrn ska jag till skolan (?!?!?!?!?!) med Ella för dom har glömt att skriva in hennes betyg i polska. Sen ska jag följa med henne för hon ska pierca tungan :O Haha sen vet jag inte vad som händer :)

Se inte upp till mig! Jag är inte stark, jag är bara jävligt duktig på att dölja alla mina brister. Ser ni upp till mig kommer ni bli skadade för livet. Se inte upp till mig. Även jag tar jävligt dåliga beslut! Som nu.. Faan. Visste att det här skulle hända förr eller senare.

I hate this part right here.

Godmorgon alla glada! Och godmorgon på alla er andra också ;)
Idag är det lika dåligt väder, eller nej, det regnar iaf inte (än..). Det är väl bara en tidsfråga innan det börjar så.
Anyway, idag är planerna bara att sitta inne, men inte hemma :) Ska till Ella och titta på Disney, ev med hennes syster också. Åh, det va så längesen (eller inte!). Jag är verkligen ett huge fan av Disney! Det är så bra budskap, så bra musik, så bra story. Jaa, dom gamla är såklart ALLRA bäst! Då kunde dom göra en bra film, dom kunde jobba med den länge osv. Nu är det som att dom spottar ut filmer för att dom ska få in pengar.. Min favorit som jag ser rätt ofta nu som "stor" är Pocahontas. Åh jag börjar alltid gråta, den är så bra! Men sen har jag andra favoriter också, men det är just Pocahontas som jag sett när jag blivit lite större.

Men jaa, nu ska jag börja gå upp (sitter fortfarande i sängen hihi) och duscha och sådär :) Får se när Ella vaknar x)
Puss och kram <3

My wish, my goal. Sort of.

Nu har jag bestämt mig.
Jag ska spara ut håret igen. Jag trivs bra i det här men det blir ingen variation. Jag tänker inte ha skitlångt hår, men som jag hade förut typ så:


 
Lite längre kanske, och med den luggen jag har nu, och samma färg som nu. Saknar att ha längre hår..

Your own design.

Jag har nog sagt det många gånger, men jag ska nog göra om min design. Alla andras är så mycket finare..
Aja, nu har jag tyyyp städat klart. Jag har inte ens börjat med mitt rum men de gör jag typ imorrn :)
Har ni nåt förslag på designen får ni gärna säga till? :)
Haha inte för att nån läser men. Peace <3

Get me out of this crazy world.

Tja tja!
Är ganska trött, sov fett länge. Det kan ha att göra med att jag va på FEEEST igår! :D
Det va skitkul i början, folk va glada och umgicks med alla. Sen började det spåra ur lite.. Tänker inte nämna några namn men folk gick iväg från festen och sådär så festen "dog" innan 23.. Inte så lyckat. Jag och Issah blev hämtade av pappa och Lea vid 23.40 och vi skjutsade hem henne :) <3 Träffade trevliga människor och umgicks mycket :D Jag har blivit ganska social och tar mer plats nu :O Förut var jag bara en person som hängde efter andra, nu tar jag plats, bjuder lite på mig själv och vågar ha kul, jag är inte lika rädd för att skämma ut mig. Det får inte gå för långt bara :)

Nu ska jag surfa en stund till och vila lite sen ska jag städa badrummet och plocka ihop i mitt rum eftersom det knappt finns någon golvyta att gå på.. STORT minus till det hemska vädret idag! Men ska man ändå städa är det bara bra att det regnar eftersom då går man inte miste om bra väder :) Ha det bra <3

Please don't stop the music!

Igår va jag hemma och slappade, men också i Skäris en snabbis. Varför har det blivit så att ingenting jag tittar på är snyggt eller passar mig? Jag kollade i typ alla butiker, men ingenting va snyggt. Faan.

Iaf, idag är det fest hos Ella, wohooo!! :D Fett kul det kommer bli, hoppas jag iaf :)
Peace and loove ;) <3

Långt inlägg och mycket känslor..

Jaaa jag har inte skrivit på ett tag nu, förlåt (haha om det ens är någon som läser :P). Men nu ska jag ta en snabb resume om vad som hänt under veckan :)

Tisdag:
Då va det förberedelser inför balen som gällde! Sen va det några som förstörde mig dag lite.. Men Ella, Issah och Öze fanns där för mig så det va okey <3 Sen åkte vi till Ella och Issah fixa mitt hår, det blev jättefint :) Sen blev jag hämtad och Lea hjälpte mig med det andra. Sen va det dags att åka till balen.. Alla va jättefina och det va skiiiitkul! Saknar den kvällen! <3

Onsdag:
SOvmorgon för niorna ;D Sen blev det fotbollsturnering, och vilka tror ni vann..? NIORNA såklart :D Haha ni va bäääst, och jag och Ella va bäst på att heja på :) Sen blev det rep med Simon inför ansvlutningen och sen chillade vi med resterna från balen, kollade bildspel, Redda åkte ner för trappan med skateboard (HAHAHAHAHA!) sen skickade dom ut oss :'( Jag och Ella drog till henne och käka osv. Sen bar det av mot Grönan eftersom EMD var där :D Shit va bra dom va, har aldrig gillat EMD sådär skitmycke men det va skitbra! Sen skulle dom signera, roligast va när jag skulle få av Erik (såååååååååååååååå jävla snygg, jag dör.. och han är typ bäst i EMD):
Erik: Heeej snygging!
Jag: Heeej (nervös!)
E:Vad heter du?
J:Anneli
E:Med eller utan E på slutet?
J:Utan hehe. Får man en kram?
Såklart, kom hit!
(kram)
E: Kan inte vi gifta oss sen?
J: Jaa såklart vi kan!
E: Ha det bra snygging, vi gifter oss sen!

Omg, tror ni att jag doooog eller? :O Jag låter säkert skittöntig men, what ever :D Sen åkte jag hem och pratade med Lea en lång stund.. Typ till halv ett :P Men det behövdes verkligen..

Torsdag:
Städning och rep inför avslutningen. Sen på kvällen åkte jag och käka med family på metro nova, sen mötte jag Ella och Issah och gick till skolan. Sen var det skolavslutning.. Jag fick pris (?!!?!?!) för att jag fått så bra reaultat i matten. Det va lite jobbigt att stå där på scenen med alla underbara nior. Vi har ändå gått i samma klass ett bra tag, vissa i 4 år. Man vill inte lämna, men ändå så vill jag ut och börja om på nytt. Jag va nära på att börja gråta, mina nior <3
Sen gick vi till klassrummen och fick våra betyg och Admir och Karin pratade lite. Sen började gråtfesten.. Issah fick mig att börja gråta hela tiden!! Det känns så konstigt för vi har ite umgått sådär skitmycket, men då insåg jag hur nära vän hon är, hur mycket hon betyder!! Sen grät jag när jag sa hej då till Vladimir.. Min favoritlärare, bästa läraren jag nååågonsin haft. Jag ville verkligen inte sluta! Sen sa jag hej då till alla, det va jobbigt men jag försöker intala mig själv att vi kommer ses igen, man får jue hoppas det. Sen blev det lite firande hemma att jag gått ut skolan hihi mysigt :)

HT05 - VT09, helt oförglömlig tid tillsammans med massa underbara människor! Tack alla för att jag fick gå i samma klass som er, kärlek till er alla, och lycka till! <3

Shake it.

Varför kan folk inte bara tala sanning nu för tiden? Spela med öppna kort? Nä, nu ska man göra allt komplicerat, gå bakom ryggen på folk och grejer. Jag stör mig..

För att inte drabba er med mer av mig negativa energi (gud va flummigt det låter!) så ska jag prata om bra saker idag. Väldigt chill dag måste jag säga! :o Började med samling där typ ingen tog något på allvar xD Sen prata lite betyg, är faktiskt rätt nöjd med mina, fick bara VG i SO med höjde och behöll allt annat :) Sen tittade jag lite halft på en film som 6orna och 7orna skulle se, Prinsen av Egypten haha. Ärligt den är fett bra egentligen! :O Sen gick jag och mötte Issa och vi prata lite, faan va skönt att fler tycker som jag.. Sen gick vi och käka med Ella och Öze, sen satt vi bara och chillade på skolgården tills jag skulle till läkaren. Det gick bättre den här gången! Nu fattade läkaren att jag hade nåt fel på knät, så jag ska få magnetröntgen på de sen, yippie :D Sen åkte jag hem med Lea och bakade mina pajer som jag ska ha med imorrn på balen, dom blev typ misslyckade men what the hell :P Ikväll blir det typ förberedelser till balen och så, najs najs :)

När jag blir arg eller sur får jag typ ont i bröstet. Aouch..
Peace <3

This might be the one.

Igår fixade jag bilder och sov hos Ella till idag så det är anledningen till att jag inte bloggade igår :)
Idag fortsatte vi fixa bilder inför balen på tisdag, fy faan va kul det kommer bli att se allas reaktioner :D Sen hämtade mamma mig och sen fick jag sitta barnvakt.. Men Jonte är så gullig så det gör inget :D Bättre än att sitta helt ensam och bara tänka iaf.. Well, vi flyttade stolar (fråga inte!) och sen bara myste i soffan :) Nu har jag bara suttit och tråkat och redigerat bilder. Funderar på att göra om min design.. Men jag pallar inte :P haha.
Imorrn vet jag inte vad som händer, jag kanske hittar på nåt med Ella :) <3



Nu ska jag fortsätta chatta me Kattis och redigera bilder (a) Löööv to yooo gajs! (MVG i engelska for sure!)

What's Grönan called in English?

Dagens planer?
Även fast det är skitväder så ska jag till Grönan med Ella. Vi har jue ändå guldkort so what ever :P Man kan jue alltid åka popexpressen många gånger haha. Nä nu ska jag käka lite frukost och sen göra mig i ordning ;)
Peace out :) <3

Are you afraid of the future?

Vandningen va kul, det hände mycket kul haha. Jag, Ella och Robin va uppe hela natten och gjorde massa bus (a) Men faan va trött jag va när jag kom hem igår! Sov som faan och har varit trött hela dan idag. Fast sen blir man trött av att inte må så bra också.. Jag är typ sjuk med det va inte det jag syftade på.. Anyway. Snart är GRUNDSKOLAN över, inte bara sommarlov, jag slutar grundskolan! Det är helt sjukt. Tiden har gått så fort känns det som. Jag kommer lägga det trygga bakom mig, mina vänner, lärare, atmosfären i skolan. Allt. Jag lämnar allt. Men jag lämnar också idioter, jobbiga minnen, problem.. Jag får börja på nytt. Lära känna nya människor, lära mig nåt nytt, få en ny start. Det ska bli så skönt. Att inte bara trampa på samma ställe, utan faktiskt komma framåt. Kanske få reda på vad min dröm är, vad jag vill bli, vad jag vill göra med mitt liv. Allt det där. Det vill jag också veta..

Om typ en vecka slutar jag, det ska bli så najs med sommarlov! Imorrn ska jag till Grönan med Ella, fett kul :) Nu ska jag bara surfa runt, inte tänka så mycket på framtiden, det gör mig ganska nervös. Ha det bra <3

RSS 2.0