Valborg!

Well, jag är jättedålig på det här. Men datorn har strulat lite så jag har inte haft möjlighet att blogga direkt. Men ska jag jag det :)

Veckan har varit chill, har inte fått så mycket gjort i skolan men det är najs ändå. Skitbra väder och grejer :D Fast Anneli har inte mått på topp (ja jag skriver om mig själv i 3:e person..) men det hoppas jag ska gå över!

Giget i Skäris gick braaa. Fast det va lite jobbigt att först uppträda efter ett par duktiga tjejer, sen innan en grymm (kan inte beskriva med ord hur duktiga dom va!) dansgrupp. Men det gör inget :) Umgicks lite med Karkki och så i helgen också, riktigt trevligt :) Sen i måndags var det sista lektionen på dansen.. Ganska tråkigt, speciellt eftersom Gabbe kommer sluta. Han va verkligen en grym lärare (har inte mycket att jämföra med men) och jag kände att jag utvecklades. Men jag kommer inte sluta dansa.. Lea frågade förra veckan om jag vill gå på The Voice Streetdance School Summer
Camp, KLART JAG VILL DET! :D Och om jag tycker det är bra kanske jag börjar gå klasser där :D Men man kan inte anmäla sig än, så jag vet inte om jag kommer komma med, men hoppas, för hur kul vore inte det? :)

Nu är jag väldigt hungrig och ska fråga Lea om hon kan göra i ordning mat :) Idag är det Valborg och jag ska ner till brasan i Vårberg och träffa Karkki och några till. Det kommer bli najs, om dom andra inte drar för att sitta och kröka direkt.. För det skulle va tråkigt. För jag tycker det är ganska sjukt att vissa tycker att dom behöver dricka alkohol för att ha kul. Jag dricker inte, jag kan ha jävligt kul ändå :D Men det är deras val, aja nog om det. Nu ska jag sluta skriva.
P.s. Anneli är brunett igen. Och håret är kortare. Och 2 hål till i vänsta örat blev det (det gör verkligen ont!). Bild kommer kanske senare :) Ha en trevlig kväll och kröka inte för mycket om du planerar att göra det :) <3

Fuck what I said, it don't mean shit now.

Hann inte skriva något igår för jag va hos Mattias. Men ja för att sammanfatta gårdagen: skola. NP i matte gick bra, bild va soft. Efter skolan köpte Ella skor, sen drog vi till Zinken och hämta min mobil. Sen till Ella, käka och sen till Matte. Tack Matte, Ella och Camilo för en kul kväll :) Och pappa är så snäll så han kapa mig inte även om jag va sen hem :) <3

Dagen började inte på bästa sätt. Va redan lite på dåligt humör eftersom det är mamma-helg. När jag kommer till skolan är det temadag, hamnade i skitgrupp och jag fick inte byta så jag skolkade tyå hela dan med Ella och Issa. Fett najs väder det va idag! :D Sen fick vi sluta typ en timme tidigare så vi låg ute på skolgården och solade haha. Sen följa Ella hem och sen hem till mamma där jag börjat fixa min ipod (tog bort ALLT, ville börja om). Jaa det är väl typ det jag gjort idag. Men sen får man jue inte glömma, Karkki är äntligen hemma <3

Imorrn är det show i Skäris som gäller. Är så jäkla taggad! Jag har verkligen längtat efter det här. Älskar verkligen att dansa. Och att se publiken, då blir jag nervös, men jag blir mer peppad. Och eftersom jag uppträtt en gång förut känns det inte lika nervöst, men ändå. Nu jäklar ska jag köra! Ni som vill får komma och titta :)

Ett problem jag alltid haft är att jag jämt ska jämföra mig med andra. Jag kommer ihåg när jag va mindre, att jag fick skitbra resultat på ett prov. Alla va verkligen jätteimpade. Men jag va missnöjd, för det va en tjej som hade lite bättre än mig, som alla var mer impade på. Och samma sak nu. Alla andra är mycket snyggare, smartare, duktigare, coolare etc. jag kan fortsätta i all oändlighet. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte sluta. Men jag vill sluta. För jag känner mig nästan aldrig nöjd med mig själv. "Ditt hår är snyggt idag" Mitt svar: "Alla andra har snyggare" Jaa ni fattar säkert. Jag tro att fler känner igen sig. Hoppas att jag på nåt sätt "växer ur" det tänket och börja känna mig nöjd med mig själv!

Det var allt från mig! Ha det göööött!

Angels

Dagen har verkligen varit fullspäckad med lektioner, någor jag inte är van vid! Men det gick bra, jag fick äntligen engelskan redovisad! Aja nog om skolan. Blev lite emo efter lunch men men. Jag blev lite piggare efter Ella bett Matte att bjuda mig på mat, tack igen Matte! Sen stack Matte och jag och Ella kolla badbyxor och sådär, sen stack hon till dansen och jag stack hem till pappa. Vi spela lite haha och sen har jag faktiskt gjort lite matte och svenska (stolt!). Så nu kan jag med gott samvete sitta vid datorn och bara slappa tills det är Grey's, love it!

Det finns enligt mig två typer av personer (om man tänker såhär): personer som ger energi och personer som tar energi. Jag har kompisar av båda sorterna, och man märker lätt skillnad. Det är så skönt att kunna umgås med folk som man bara blir piggare och gladre av! Jag försöker nu "gallra ut" vilka som ger och tar energi i min omgivning och försöka umgås mer med dom som ger energi och lite mindre med dom som tar energi. Men inte sluta umgås helt, för det måste finnas en balans, dessutom ör även dom underbara människor! Jag har fått höra att jag ska tänka på det för ett tag sen, men det är inte förrens nu jag har tänkt på det på riktigt.

Aja nu ska jag lyssna lite mer på musik och sådär och så får ni ha det bra! Puss och kram :)

Jag läser inte, jag kollar bara vad det står.

Jag mobbar mig själv!! (rubriken, jag råkade uttrycka mig lite fel förra veckan) Anneli har extremt ont i huvudet och är skithungrig. Så det kommer nog inte bli något långt inlägg.

Skolan va kul (?!?!?!). Alltså inte skolarbetet utan allt som hände runt om haha. Har börjat få kontakt med killarna igen och det är skönt med tanke på att det inte är så många veckor kvar. Hann med mycket i skolan också, hade inte bara roligt. Det är skönt eftersom jag ligger efter i typ allt. Jag kommer nog inte komma i kapp men jag kommer iaf inte efter mer, och det är jue bra!

På idrotten körde vi typ flaggfotboll. Det va kallt som in i helvete eftersom vi va ute, och det blåste som faan! Men det blev mycket skatt och jag sprang extra eftersom jag frös och det är jue bra för mig (alltså att jag springer). Sen chilla vi lite efter, mer skratt. Och sen gick vi hem, och nu sitter jag här. Och som sagt, har fett ont i huvudet, jag får det när det blåser mycket. Hoppas det går över eftersom jag måste plugga lite svenska och sen kurs. Som jag sa igår: KÄMPA!

Gud va positiv jag har blivit sista tiden.. Jag har nästan alltid varit en negativ person, som klagar på det mesta och bara är allmänt sur över allt. Det har försvunnit nu, och det är skönt. Jag behöver inte slösa energi längre på att tänka negativt. Jag blir jue bara peppad och får mer energi av att vara positiv nu. Skönt som faan! Får se om det blir något inlägg efter jag pluggat, kanske kanske inte ;)

En grej till, saknar dig Karkki som in i helvete!! <33


What's a man to do?

Dagen kändes konstig. På morgonen var det ingen som frågade om vi skulle mötas. Jag va ensam innan skolan. Det kändes extremt konstigt. Det är ganska bra och se hur mycket men är "beroende" av folk. Saknar min ängel <3

Iaf, pluggade faktiskt ganska bra idag, hann med mycket i kursen och det är bra för jag ligger efter -,- men jag måste kämpa nu sista veckorna om jag vill behålla min plats på Mikael Elias.. Kämpa kämpa! (även fast jag verkligen inte orkar). Efter skolan hade jag ph sen stack jag me Ella, Issa och Öze till Heron eftersom Flo Rida skulle va där idag, men jag stack innan han kom eftersom jag skulle på dans, efter 2 missade lektioner (!) Lea och pappa följde me och titta eftersom Lea inte kan komma i helgen. Lektionen gick väl bra men de va tråkigt att Gabbe va sjuk för då blir man inte lika peppad. Men det är fortfarande kul, och stort beröm till Gabbe som åkte bara för vår lektion! Aja hoppas det går bra i helgen. Inte lika nervös som förra gången, men mer peppad! Nu känns det som att jag kan allt, nu ska jag ge järnet och bara ha skitkul! Efter att vi fått sluta tidigare gick jag och käka med föräldrarna och hade allmänt trevligt. Sen hem och plugga kurs, det går framåt med fortfarande svårt. SO är inte mitt starkaste ämne.. Men som sagt, jag måste kämpa!

Ja jag stör mig extremt mycket. Och det är mycket nu, men jag tänker inte låta mig själv att gråta. Jag orkar inte det längre.


Puss och kram!


Follow Me

Oj oj oj, gud va långsam jag är! Jag förstår inte hur folk hinner blogga, och skriva flera inlägg onm dagen :O
Men ja, vad har hänt under veckan då? I måndags va jag hos karkki och lekte med barn och sen gick vi ut med lite folk, skoj skoj :) I tisdags va det skola igen (bajstråkigt) och sen va jag på Abra med Gabbe som jobbade, det va väldigt trevligt, men pannkakstricks och allt haha. Sen va jag me karkki igen på onsdagen och jaa (kommer inte ihåg vad som hände, förlåt). Torsdag va pluggdag och sen i fredags kom Ivo hem och lagade värsta middagen :D:D Svinigt gott! Sen ut me friends (lovelove). Igår var det gårdsstädning som gällde, ganska tråkigt i början men sen kom karkki och räddade min dag :) Vi slöa i soffan och sen i skäris och sen hem till henne och käka och sen ut igen :) Sova hos karkki och idag gjorde hon sig i ordning för resan till Manchester. Så hon kommer va borta nu, kommer sakna dig :'( <3

Imorrn är de skolan som gäller, bajstråkigt, speciellt utan karkki men det kanske leder till att jag blir bättre kompisar med andra? Man får jue se det från den ljusa sidan :) Anyway nu ska jag sluta skriva. Jag ska försöka förbättra mig på bloggen, men jag kan inte lova nåt..

Puss och Kram :)

Falling apart?

Är det inte en konstig känsla, att ibland inte känna sig riktigt välkommen i sitt eget hem? Att ibland undra varför man är där. Hemsk känsla säger jag bara. Skönt att jag ska till pappa imorrn, där jag trivs. Saknar dig pappa <3



Du är grymmare än vad du tror, tack för att du finns där <3

Pump it up!

Well, idag är det påskafton. Haha i vår familj tar vi det inte på så stort allvar direkt men påskmiddag ska de va iaf :) Och då kommer även Sven och Malin hit, kul att träffa dom lite :D Annars då? Systrarna Ericsson kommer hem idag :D:D Jaa det mesta känns positivt idag, fortsätt så Anneli!

Har youtubat (haha nytt ord kanske? :P) på massa dans, så jävla coolt. Och jag ska lära mig att glida, jag ska. Jag tränar hela tiden typ haha och lär min bror också ;) Men för att komma fram till det jag skulle säga från början, låten är grym och koreografin och allt, så jävla underbart. Tycker ni inte? Man kunde tyvärr inte lägga in videon men kolla in Ciara-Like a boy, så jävla grym!!

Nu ska jag göra mig i ordning lite, har ni sett vilket underbart väder det är idag? :O Love it :D

Ny design, ny start?

Nu har jag som sagt tagit en liten paus från bloggen, men nu ska jag försöka hänga med och göra uppdateringar så ofta jag kan :) Jag är inte världens bästa på det, men jag försöker jue iaf, det är väl alltid nåt?

Såå vad har hänt i livet sen sist då? Hmm.. Mycket känslor kan jag bara säga. Både positiva och negativa. Det är så dumt, för man kommer oftast bara på de negativa, fast man egentligen har mått bra också.. Aja, saken är den att jag vet inte riktigt vad som händer just nu. Faktiskt. Ingen blir förvånad va? Men jag försöker fokusera mer och mer, och det hjälper lite, genom att "ta bort" alla onödiga tankar. Skitsvårt att förklara men jaa, jag mår lite bättre nu iaf efter bloggpausen :) Har saknat det här lite.. (a)

Today, jaa då va jag och chilla med Gabbe i stan. Han visade mig runt lite eftersom jag har noll koll på stan haha. Först gick vi från T-centralen till Slussen, sen till Medborgarplatsen och sen till Tanto. Det slutade med att vi gick från Tanto till Mälarhöjden, de tog ett tag men va faan de va trevligt :) Och man fick jue lite motion också haha ;) Och när vi satt och snacka började jag plötsigt tänka om. Jag brukar va en sån person som tänker mycket negativt i livet. Jag fokuserar på det dåliga. Men det ska det bli ändring på! Tänk hur många minuter, timmar, dagar, veckor (?), år (?!) som jag tänkt på allt som jag tyckt varit hemskt i livet. Visserligen måste man ta sig tid och tänka lite på det också, men så mycket som jag brukar göra, that's too much. Så nu, nu blir det massa positiva tankar! Nu ska jag sitta lite till vid datorn innan jag går och lägger mig, mamma skulle väcka mig imorrn så ;) Hoppas ni haft en bra dag i det underbara vädret, för det har jag! :D



Du är mitt allt. Tack för att du finns hjärtat <33

RSS 2.0