Någon som kan göra en snygg header till mig? :)

Idag var sista dagen på jobbet, YES :D Slutade tidigt, typ vid 13, och sen åkte jag hem med pappa och mötte Lea vid parkeringen. Sen har vi bara suttit hemma, beställde hem pizza och nu är jag och Conny ensamma hemma och kollar på idol :) Och fy faan va Alice är bra! Hon borde faan vinna..
I helgen då? Imorrn tror jag att jag ska ta mig till Skäris och köpa tjocktröja och kolla skor :) Vet att jag inte borde shoppa men jag behöver en tjocktröja och den kommer kanske pappa betala, och skorna också så :P Men nya tights ska jag nog köpa ändå, och en sväng in på Gina ska jag nog hinna med :P Sen på söndag ska jag städa och sen på kvällen åka in med pappa och Lea och kolla på Footloose på Intiman :) Väldigt trevligt, och en perfekt avslutning på lovet :D

Och som rubriken säger, finns det någon som kan fixa en snygg header till min blogg? :) Jag är sämst på redigeringsprogram och sånt så är det någon där ute som kan tänka sig att göra en kan väl slänga in en kommentar? :)
Ha det bra, ska fortsätta kolla på Idol nu :)
Puss <3

Dag 4 på Romator.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har inte riktigt tid att sitta vid datorn ;)
I tisdags träffade jag Sara och Ingrid direkt efter jobbet, trevligt trevligt :) Sen träffade jag och Sara Michelle som kommit tillbaka till Stockholm :) Det var också väldigt trevligt. Sen gick jag hem med Sara och vi pratade lite. Sen satt jag mest och kollade på tv och sen sov.
Igår, onsdag, så va pappa ledig så jag fick ta mig till jobbet själv. Jag fick gå upp, gissa.. Kl. 5! Ah, bussturen tog 40 min, höll på att somna hela tiden. Det gick bra på jobbet och sen gick jag tidigare för att möta Conny. Sen åkte vi iväg och vi kom hem typ 21 och kollade på Greys och sen gick jag och la mig typ direkt för jag va så helvetes trött!
Idag åkte jag med pappa, alltså gick jag inte upp kl. 5 :P Jobbet gick bra idag också, även om jag mest fick sortera papper -,- Men jag smsade med Mohammed typ hela dan så det gick bra ändå :D Sen sa jag till pappa att jag ville åka hem så då gjorde vi de :P Nu sitter jag bara och väntar på mat, blir så jävlig hungrig av att jobba :O Och trött är jag, men nu är det bara imorrn kvar, och då slutar jag tidigt så jippe :D Hur har ni haft det idag? :)

Dagens låt: Let Me Be Myself-3 Doors Down

I guess i just got lost
Bein' someone else
I tried to kill the pain
Nothin ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Just let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself
Would you let me be myself

I'll never find my heart
Behind someone else
I'll never see the light of day
Living in this cell
It's time to make my way
Into the world i knew
Take back all of these times
That i gave in to you

Lately i'm so tired of waiting for you
To say that it's ok, but tell me
Please, would you one time
Let me be myself
So i can shine with my own light
And let me be myself
For a while, if you don't mind
Let me be myself
So i can shine with my own light
Let me be myself

That's all i've ever wanted from this world
Is to let me be me

Dag 1 på Romator.

Idag har jag jobbat. Det gick ganska bra :) men att sortera en och samma pappershög hela dan är inte kul.. Alla killar får hålla på med maskiner, plocka plåt, packa grejer, och vad får jag göra? Sortera papper! Jag blir så irriterad, vad är det här för samhälle?! Ja det är väl så det är, bara att jag upptäcker det nu.. Jag vill också göra lite fysiskt arbete!
Sen åkte jag och pappa och handla. Och sen har vi bara käkat :) Jag ska nog inte göra så mycke mer än att titta på tv och slappa inför morgondagens arbete!

Jag har tänk på en sak idag, jag har jue haft rätt mycke tid för det mitt i all papperssortering. Och så har jag lyssnat på musik som fick mig att börja tänka. Många av låtarna handlar om att vara sig själv, hitta sig själv osv. Och de fick mig att tänka. Nu för tiden finns det så himla mycket ideal hur man ska vara, alla fasader som man bygger upp för folk, man bryr sig alltid för mycket om vad alla tycker. Så mycket att man tappar bort sig själv.. Det är hemskt. Och sen vet man inte hur man ska hitta tillbaka.
Och det har jag gjort. Alla ideal om hur man ska vara, vad alla tycker.. Alla fasader som jag byggt upp genom livet. Det har gjort att jag inte har någon aning om vem jag är längre. Jag får väl jobba på det :) Men fasaderna är svåra att riva..

Aja, nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på nätet och kolla på Svensson, Svensson :) Ha det bra!

Don't let me get me.

Jaaa, idag har jag inte gjort så mycke som sagt. Sitter och chattar med lite roligt folk och lyssnar på musik :) Om en timme ungefär kommer jag åka till pappa :) och imorrn blir det jobb som sagt, hoppas det går bra :D

Never win first place, I don't support the team
I can't take direction and my socks are never clean
Teachers dated me, my parents hated me
I was always in a fight 'cause I can't do nothin' right

Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person staring back at me
I'm a hazard to myself

Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself, so irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

I wanna be somebody else, yeah

LA told me, "You'll be a pop star,
all you have to change is everything you are."
Tired of being compared to damn Britney Spears
She's so pretty, that just ain't me

So doctor, doctor, won't you please prescribe me something?
A day in the life of someone else 'cause I'm a hazard to myself

Don't let me get me (No)
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself
So irritating (No)
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else
Yeah

Don't let me get me (Don't let me)
I'm my own worst enemy (Oooh)
Its bad when you annoy yourself
So irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

So doctor, doctor, won't you please prescribe me something?
A day in the life of someone else

Don't let me get me

(Oooh)
I'm a hazard to myself (yeah)
Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself (yourself)
So irritating (so irritating)
Don't wanna be my friend no more (don't, don't)
I wanna be somebody else

Bror <3

Det har regnat hela dan, det suger. Jag hade kunnat sova hela dan, för jag skulle inte märkat att det var dag. Men det gjorde jag inte, istället utnyttjade tiden att umgås med min kära bror <3 Jag saknar att inte träffa honom lika mycket ny eftersom jag bor mer hoa pappa, men det får mig ändå att verkligen uppskatta tiden.  Förut tyckte jag oftast att han va en liten skitunge, men nu är han den underbaraste lilla pojken jag träffat <3 Vi har suttit och spelat och så, men nu har han åkt till sin pappa, så om 2 veckor träffar jag honom igen, jag längtar redan :D
Alla andra behöver inte känna Oh nej det är söndag, eftersom det är lov. Men eftersom jag har valt att jobba så känns det lite så.. Visst nu tjänar jag lite pengar, men man vill jue ändå ha lov också.. Men som sagt, nu har jag valt det så jag får utnyttja tiden efter jobbet så mycket som möjligt och faktiskt se jobbet positivt :) Det måste jag göra oftare, se positivt på saker :)
Försöker hitta lite ny musik att lyssna på som gör att det blir lite roligare att jobba. Har hittat lite, men har ni några tips får ni gärna säga till :) Jag lyssnar på det mesta :D Vi hörs senare!




Bilden togs i julas, min kära lillebror <3

The Man Who Can't Be Moved.



Låten går om och om igen.. Så underbar..

Att dom vågar..

Sådär, nu var kvällens konståkning avklarad. Det var alltå Marie Serneholt som fick åka hem. Mig spelade det ingen roll vem som åkte ut, det stog mellan henne och Torgny och jag tycker inte om någon så :P
Jag känner mig extremt sugen på att shoppa, massor :D Men har inte så mycke pengar till de nu.. Men jag får väl se om jag kan hålla mig ^^ Har inga planer för imorrn så om det är nån som vill hitta på nåt kan dom jue säga till :)
Nu börjar det nån film på 5an som jag ska börja kolla på så vi hörs :)

Lång dag..

Den här dagen har varit lååång.. Även fast jag somnade vid halv 4 så vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om.. Så jag gick upp och duschade och sen åkte hela familjen till Ikea och Elgiganten :) Och då kom jag på hur mycke jag vill ha en ny kamera, men jag har inte råd att köpa en själv så jag får vänta till jul.. Aja, sen har jag varit hemma och bara tråkat från typ 13.. Så ja, de är typ sju timmar.. Snart är det Stjärnor på is :D Hoppas att Kicken inte åker ut, han hängde jue löst förra veckan.. Sen hejar jag jue självklart på Marcus :) Hihi hoppas inte att mina pojkar åker ut nu då :) Nu poppar Conny popcorn så jag borde gå ut i köket och kolla om han sparar nåt till mig :D

Hårfundering

Jag är helt förälskad i Hayley Williams (sångare i Paramore) hår :O Hennes frisyr är så snygg.. Funderar på att klippa något liknande, men tror tvärr att det inte funkar på mitt hår eftersom jag har så mycket självfall (alltså att mitt hår är lockigt) Men gud va jag skulle vilja ha den frisyren..

   

Speciellt som på bilden till höger..

Många inlägg det blev idag då ^^

Jahapp, det blev Loulou som åkte ut i Idol idag då.. Lite synd att inte Lars åkte men, ja, för mig gjorde det inte så mycket att hon åkte. Anders kommer ändå signa henne så ;) Jag har hittat en ny rolig blogg att läsa :D Hon bloggar om det mesta, har skitskön stil och sjunger fantastiskt :) Kolla in henne här.

Fredagar är alltid kul :D

Idag är det fredag :D Fast den började inte så jättebra. Conny väckte mig vid åtta, så det va bara att slänga på mig kläderna och sticka! Jag kom i tid för att Lea skjutsade <3 Sen hade vi lite tråkigt på förmiddan :P Eller ja, spanskan va kul. Sen va de lunch och sen hade vi tråkigt på eftermiddan också haha xD Efter skolan kom Sara, Michelle och Freja och va med dom en stund. Sen hämtade mamma mig och vi handlade och köpte hem pizza :D Sen har jag inte gjort mycket mer än att bara suttit vid datorn och snackat med lite blandat folk :) Det är väl alltid kul :) Hehe, ska fortsätta att kolla på tv nu. Hoppas att alla har en bra helg :D

Puss <3


Idol

Åh nu sitter jag och tittar på Idol :D Alice är absolut bäst, jag ryser när jag hör henne (a) För att säga allt om alla deltagare:
Loulou har grymt sjölvförtroende, helt grymt att hon inte bryr sig om hur hon ser ut!
Lars är helt vrickad, så orginell men passar inte i den här tävlingen.
Alice är helt underbar! Hon sjunger bäst, har grym utstråling och, shit hon har allt!
Robin E är helt okey. Han har aldrig visat sig direkt, han har bara smält in liksom.. Men han har grym röst! Och idag va han faktiskt bra, och han har bra utstrålning :)
Anna har sjukt grym röst, speciellt när hon gjorde Release me. Men hon börjar bli tråkig.. För hon är samma varje gång.. Men den här gången var hon bättre. Men helt sjuk att den rösten kommer ifrån en sextonåring :O
Kevin verkar konstig men hans röst är helt okey :)
Robin B har så jävla fina ögon! Så blå att de finns inte! :O Och han har jättebra röst, men hans blåa ögon.. kan inte tänka på annat (a) Men han har bra utstrålning också :)
Johan ska va kvar, bara för att han är Johan! Han sjunger inte så jättebra, men han är så grym ^^ HAHA standing svag :P
Sepideh är bra, när det är en låt som passar henne. Hon vågar sjunga ut. Idag va hon helt okey, men lite skrikigt och hon sjunger inte rena toner.. Hennes uttal kan alltid bli bättre..

Jaaa det va väl alla :)
Vad tycker ni?


Hej då..

Imorrn åker sötnos till Grand Canaria, kommer sakna dig!



Bara för att du älskar Londonbilderna <3

Vad vet du om mig? :)

   
 
Vad vet du om mig?
1) Vad gör jag på fritiden?
 Friidrott
 Spelar piano
 Inget speciellt
 Sjunger i kör
 

Sjuk, det suger.

Nu sitter jag här med lilla bebis, nicke <3 Och han bara spinner och spinner. Jag är sjuk, men jag gick till skolan ändå. Vi hade musikprov och jag tror att det gick ganska bra :) Han sa att han blev tårögd.. av att de va bra alltså. Men ja, jag gillar inte Simon. Men ger han mig bra betyg så (a) Sen pluggade jag inte så mycke på eftermiddan. Sen hade jag blie bild och sen matte. Fick sluta lite tidigare för att jag va så duktig :) Träffade Sara och sen mötte vi upp Mohammed och Daniel och åkte hem till dom och bara satt en stund. Sen stack vi till Skäris och mötte Michelle och sen Mattis. Sen åkte vi hem för Sara skulle hem. Det va ingen hemma, eller det är det inte nu heller men, så jag käkade lite och sen satte jag mig vid datorn :) Haha jag har inet gjort så mycke mer idag då :P Joo tänkt, massor. På mycket. Jag orkar inte tänka. Men jag gör det ändå. Aja, ska fortsätta kolla lite på tv nu :)
Puss <3


Tomrum.

Förut, då hade jag en bästa vän. Men saker förändras, folk förändras. Efter sommarn stog jär där, utan en bästa vän. Efter ett tag fick jag den rollen för en annan. Det skulle vara. Du sa att du inte skulle förvinna, att hon inte skulle vinna. Men när den jag ersatt kom tillbaka, då blev jag ensam. Utan bästa vän. Jag känner fortfarande så för den personen, och även andra. Men det är inte samma sak om inte personen känner likadant..
Jag har alltid haft drömmen om en person som jag kan dela allt med och att den kan dela allt med mig. En person som förstår mig. En person som man allid vänder sig till först. En person som ser mig, som inte behöver fråga, utan bara ser att det är nåt fel. En person som med bara en blick kan förstå, och visa att de förstår. En person som håller om den tills allt känns bra. En person som alltid ställer upp. En person som jag kan kalla syster..
När jag ser andra med deras bästa vänner gör det ont. När de sover över hos varandra, viskar om saker som bara dom vet osv, de gör ont. för jag vill så gärna kunna känna samma sak. Men alla andra har redan någon annan..
Är jag den som blev utan? Blev det ojämt antal männiksor så jag blev över? Kanske?

Jag vill bara avsluta med att säga att jag är väldigt glad över de vänner jag har, jag älskar er <3 Men den här personen, bästa vännen, kan kanske fylla tomrummet i mig? Iaf det som är möjligt.. Finns du?
Och till er som hittat en bästa vä, håll hårt i den personen. Ta väl hand om relationen, den är guld värd..

Kaos igen.

Det är så mycket som ska väljas i ens liv. Så många val så jag vet inte vad.. Det jag tänker på nu är gymnasievalet. Så många skolor med så många linjer och inriktningar. Va precis på möte med syv. Faan va mycke man ska välja och ha koll på. Men gud va jag längtar till när jag valt rätt och börjat..

Idag har det varit kaos också.. Micke bråkade med Robin och det va diverse andra bråk också.. Sen hade vi simning och det är verkligen inge kul.. Sen hem och käka och sen möte i skolan. Sen har jag inte gjort mycke mer än så.
Vi hörs <3

Säger bara KAOSDAG.

Vaknade och kände mig sjuk, vet inte om det va för att jag inte sov så mycke eller om det va hur mörkt som helst ute men. Gick upp iaf och gick sen till skolan. Sen på förmiddan så får jag sms om att Sara är sjuk, och sen att hon har svimmat, som alla vet mår jag skitdåligt då.. <3 Sen så svarar hon inte på sms.. Sen så bråkar Dani och fler med Sinabou och det är kaos. Sen slåss Micke med Robin. Jag klarar inte av såhär mycket på en gång. Sen hade jag PH och fattade ingenting när jag försökte göra lite matte. Hade övertalat Robin att stanna kvar med mig, tack tack, så vi gick hem tillsammans när vi träffade Mohammed och Dani. Åkte med dom och sen gick jag hem och Lea jobbade hemma så det blev att jag satt på mitt rum tills pappa kom hem. Jag hade så tråkigt att jag pluggade :O Men ja. Sen har jag pluggat nu med kurs medans Nicke legat på bodet och hållt mig sällskap :) Kommer det fler sånna här dagar: förvarna mig så jag inte behöver ta del av den. Jag blir så orolig när folk bråkar och mår dåligt..

Satt och funderade lite igår, när jag inte hade mycket annat att göra. tex varför människor aldrig är riktigt nöjda med det dom har? Varför letar man frenetiskt över nåt att klaga på? Varför kan man bara inte vara nöjd om det är bra?
Sen, varför ska man alltid älta saker? Varför måste vi tänka på nåt som hänt alldeles för länge? Varför? Varför kan vi inte bara tänka positivt och tänka på framtiden? Varför måste vi älta det i hundra år? Tror vi att det kommer bli bättre om vi ältar det länge nog? Och sen, varför slutar vi inte tänka när vi vet att vi borde? Varför slutar vi inte fast vi så gärna vill?
Det skulle jag vilja, bara stänga av de tankar som jag vill. Som en kontrollpanel med knappar över vad man vill slippa tänka på. Så kan man trycka på den knappen och sen slippa tankarna så länge man har lust. Men det går naturligtvis inte. Man måste lära sig att stänga av, utan kontrollpanel.

Jaa det här inlägget blev längre än vad det brukar men jag hade mycket att säga. Imorrn är det först simning och sen infokväll i skolan med syv. Det blir väl kul. Jag längtar så jävla mycket till gymnasiet så jag vet inte vad. Vill börja nu och göra det jag vill. Slippa den här skolan och komma ut i världen (eller nåt sånt). Jag vill, jag vill nu! Fast jag kommer jue sakna människor, och vissa lärare.. Jag lovar att jag kommer gråta på avslutningen. Det är visserligen långt kvar dit men, då hinner jag inse att jag måste njuta av den tiden jag har kvar i grundskolan, i kunskapsskolan..
Puss <3

Söndag med bio och äppelpaj.

Idag blev det städning, och sen blev det bio med Karkki <3 Vi såg Patrik 1.5 och faan va den är bra :D Haha och den va riktigt rolig, faan vad jag skulle vilja träffa en kille som Patrik haha ^^ Han va så jäkla kul, och visst karkki det gör inget att linnet är lite väl urringat ^^ Sen efter filmen fick jag skjuts hem i deras cyberbil haha. Sen käkade vi middag har hemma och nu väntar vi på äppelpajen som Conny har bakat :D Imorrn är det skola, men ja.. Vi hörs ;)
Puss <3

Lördag

Vaknade tidigt för att vi skulle ha gårdsstädning, de gick väl bra :P Sen åkte jag till stan och köpte min älskade väska (a) och strumpbyxor :P Haha har typ inge gjort mycke mer idag, och ska väl inte göra så mycke heller :P Vi ska tydligen käka pizza haha. Aja, ha de gött ;)
Puss <3

Fredag.

Det är Fredag idag :D Idag pluggade jag hela förmiddan inför provet som jag hade på eftermiddan. Det gick ganska bra men jag tvivlar på att jag kommer få MVG, men nu ska man va positiv och hoppas på det bästa :D Sen träffade jag Sara och va med henne, Robin och Karkki :) Det var riktigt trevligt. Haha speciellt när jag och Karkki åkte skateboard på vårt speciella sätt ^^ Haha sen åkte jag hem och satt vid datorn en stund ;) Det kommer jag förmodligen göra hela kvällen, om jag inte tittar på film med familjen :)
Imorrn är det gårdsstädning och sen hoppas jag att nån vill följa med mig till stan så jag kan köpa min väska som inte fanns i Skäris (a) Ella kanske, om du orkar och har tid? :) Sen på söndag ska jag på bio med Karkki :D Vi ska se Patrik 1,5 :) Aja, nu orkar jag inte skriva mer.
Puss <3

I leave the gas on
Walk the alleys in the dark
Sleep with candles burning
I leave the door unlocked
I'm weaving a rope and
Running all the red lights
Did I get your attention
'Cause I'm sending all the signs that

The clock is ticking
And I'll be giving my two weeks
Pick your favorite shade of black
You'd best prepare a speech
Say something funny
Say something sweet
But don't say that you loved me

I'm still breathing
But we've been dead for awhile
This sickness has no cure
We're goin down for sure
Already lost our grip
Best abandon ship...

Maybe I was too pale
Maybe I was too fat
Maybe you had better
Better luck in the sack
No formal education
I swore way too much
I swear you didn't care
'Cause we were in love

So as I write this letter
And shed my last tear
Know it's all for the better
That we end this here
Let's close this chapter
Say one last prayer
But don't say that you loved me

I'm still breathing
But we've been dead for awhile
This sickness has no cure
We're going down for sure
Oh we've been diagnosed
So let's give up the ghost 

I'm still breathing
I'm still breathing

HUNGRIG!

vet inte om jag kommer hinna skriva senare ikväll så jag passar på innan middan ;)
Dagen har varit lååång.. Hade bild på förmiddan med en cp-lärare.. Sen käkade dom andra lunch men jag ville inte ha. Sen gjorde jag inte så mycke på eftermiddan mer än att ha lite mer bild och sen extramatte. Blev ändå inte klar med stegtestet men jaa.. Sen hämtade pappa mig och nu sitter jag här hemma hungrigare och tröttare än någonsin. Ikväll blir det att plugga till provet som jag har imorrn på revloutionerna.. Aja måste duka nu.
Puss <3

Början på ett gladare liv?

Idag gick Ella hem från skolan för att hon inte mådde så bra, så jag var "ensam" :P Men jaa, det gick bra ändå :) Känner att det går extremt bra i matten nu, känner mig faan smartast nu :D Haha men iaf, sen hade vi världens tråkigaste föreläsning där jag låtsades lyssna :P Haha vi kommer jue ändå att få det på papper xD Sen gjorde jag mer matte, gjorde ännu mer matte och sen träffade jag Sara :) Vi pratade lite, tack för att du finns så jag kunde berätta <3 Tittade på lite kläder också :) Sen stack vi hem och sen åkte jag med pappa och Lea till ett till möte. Sen käkade vi och sen åkte vi hem :) Aja, imorrn är det en lång dag i skolan men ja, jag klarar mig nog :) Hihi jag mår mycke bättre nu, en börda tung som en sten har lättat från mitt bröst, tack gumman för att du finns där <3 Jag måste verkligen börja att se mer positivt på livet!
Puss <3

Kort inlägg innan jag hoppar in i duschen.

Idag gick jag bara halvdag i skolan för alla lärare skulle ha möte eller nåt. Satt och pluggade eftersom det var hemstudiedag och sen har jag pluggat spanske nu på kvällen. Orkar verkligen inte me skolan men.. orkar jag inte nu kommer dte bara bli ännu jobbigare sen. Imorrn är det vanlig dag i skolan och sen på eftermiddan ska vi på möte, vill inte prata om det här.. Jaa jag har inte mycket mer att skriva, ska duscha snart.
Jag försöker va glad, även om jag inte orkar...

Orken finns bara inte där.

Varför får jag ont i bröstet av att läsa det? Varför vill jag bara sjunka genom jorden och försvinna? Jag vill bara stänga av tankarna och känslorna för en stund.. För jag orkar inte med allt.

Hann inte skriva nåt igår för jag skulle åka till pappa. Fixade mitt rum hos mamma hela dan, och senare på kvällen åkte jag till pappa :) Idag har jag varit i skolan och va ganska glad, eller ja, fasaden va de.. För det är det jag måste hålla uppe, för jag orkar inte med folk som frågar som jag inte har lust att prata med. Träffade Mohammed och satt ute med honom och lite folk på eftermiddan. Hade PH och läste och sen träffade jag och Ella Alex och Mohammed och va lite med dom. Träffade farmor också :) Sen shoppade jag lite: vtå linnen, strumpbyxor och lite smink. Sen åkte jag, pappa och Lea och kollade på golv till gillestugan. Sen har jag inte gjort mycke mer. Orkar inte skriva mer..

Din dag



Idag är det en mycket speciell dag: Det är Saras födelsedag :D Idag blir älsklingen 16 år och jag säger bara GRATTIS! :D
Hoppas din dag blir underbar, precis som du är!
Jag älskar dig <3

Partaj var det!

Vaknade och passade Jonte en stund för att mamma skulle handla. Sen började jag göra i ordning i mitt rum innan jag insåg att det var dags att börja göra sig i ordning. Sen åkte jag och träffade Sara och Michelle i Skäris och käkade, tack Sara för att du bjöd :) Sen gick vi till henne och gjorde i ording inför hennes fest :) Vid 18 började folk komma och vid 19 var nog alla där. Det blev Sing Star, snack, käk och dans. Förlåt för att jag va tråkig i mitten men jaa, orkade bara inte just då.. Men tack alla för en underbar kväll, och tack Sara för att jag fick komma :) <3 Imorrrn blir det att göra färdigt i rummet och sen på kvällen åka till pappa :) Jaa, jag ska väl kanske titta på nån film eller nåt nu, är alldeles för pigg för att sova (a)
Puss <3

-Jag känner dig, du är inte alls trött. Du vet att jag älskar dig och det gör ont att se dig såhär.

Att höra dom orden var bara så underbart, det finns nån som bryr sig..
Idag va jag inte på mitt humör, alla frågade vad som jag så ledsen över, men vad skulle jag säga? Så det blev det vanliga svaret: Nej det är inget, jag är bara trött. Men Vladimir märkte att det inte va något fel.. Att han frågade gjorde mig chockad, det som gjorde mig ännu mer chockad var att han genomskådade min bluff att jag bara var trött.. Men det är skönt att veta att han märker nåt.. Vi satt och pratade en stund, det va skönt, även om det var mest han som pratade. Sen gjorde jag nästan klart kursen och sen va det matte. Sen hade jag svenska på eftermiddan och sen utvärdering. Sen var Sara i skolan och pratade lit med henne och sen va jag tvungen att gå för jag skulle träffa mamma för att köpa lite grejer till mitt rum :) Träffade pappa en snabbis när vi skulle hämta mina grejer, så skönt. Sen här på eftermiddan och kvällen har jag fixat i mitt rum :) Och jag är ändå inte klar än (a) Ska fixa det innan jag drar till Sara och hjälper henne innan det är FEST! :D aja, orkar inte skriva mer..
Puss <3

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

Om jag ändå kunde känna så..


Vet inte om jag ska vara ledsen eller förbannad.

Dagen är allt ifrån bra.. Började med ett möte som jag verkligen inte villa gå på.. Som inte ens blev som det skulle men aja.. Sen hade vi skitbild. På eftermiddan kunde jag inte koncentrera mig på nånting så det bli att plugga ikväll.. Sen hade vi musik ws. Musik brukar va kul men med inte med Simon.. När man frågar hur man ska spela så spelar han bara och sen går han därifrån.. Sen hade vi matte där det bara va jag och Tasse som satt tysta och räknade, så för att jag skulle kunna göra klart mina uppgiftsblad va jag tvungen att sitta kvar till typ alla gått. Fast det blev ändå att jag tog hem resten som jag inte orkade eftersom jag hade världens huvudvärk. Sen gick jag inne i Skäris och köpte ett svart linne/top på Monki, foundation från Nivea och sen mascara från Lumene :) Det gjorde mig på lite bättre humör men, ja, dagen har varit skit. I helgen är det fest hos Sara, woho :D Hos dig kl. 15 eller? :P Faan va underbart det kommer va att bara släppa allt för en stund, och bara ha kul :)
Så ikväll blir det plugg som gäller, hata.. Hoppas verkligen att ni har haft en bättre dag än jag.
Puss <3

Att förväntningar, den mur som man byggt upp, den inbillningen man haft att allt kommer ordna sig kan rivas så snabbt..

Det här är ett av dom viktigaste valen i ditt liv.

Dagen har väl varit bra. Har varit glad typ hela dan. Hade föreläsning men annars pluggade jag inte speciellt mycket i skolan. Träffade Sara och Michelle efter skolan och hade det lite trevligt. Sen stack jag hem, käkade och pluggade. Det gick faktiskt rätt bra, har gjort klart frågorna om Franska Revolutionen iaf :) Sen har jag inte gjort så mycket mer, tänkt.. Så jävla sant,dom fastnar i ens huvud..

I'm lying here on the floor where you left me
I think I took too much
I'm crying here, what have you done?
I thought it would be fun

I can't stay on your life support, there's a shortage in the switch
I can't stay on your morphine, cause it's making me itch
I said I tried to call the nurse again, but she's being a little bitch
I think I'll get out of here

Where I can run, just as fast as I can
To the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears
And I swear, you're just like a pill
Instead of making me better
You keep making me ill
You keep making me ill


I haven't moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills they were different
Maybe I should get some help

I can't stay on your life support, there's a shortage in the switch
I can't stay on your morphine, cause it's making me itch
I said I tried to call the nurse again, but she's being a little bitch
I think I'll get out of here

Where I can run, just as fast as I can
To the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears
And I swear, you're just like a pill
Instead of making me better
You keep making me ill
You keep making me ill


-Lycka till, må arbetet bli fullbordat! HAHAHA!

Idag har det varit en ganska soft dag :P Film hela förmiddan där vi bara kommenterade på vad dom hade på sig och vad dom gjorde haha xD Sen på lunchen slog Conny i huvudet så jag va jue typ lätt orolig när jag såg att han blödde från huvudet. Men sen jobbade jag me kurs och så. Sen hade jag PH och jobbade mer med kurs. Efter skolan träffade jag Mohammed :D Han va fett glad.. Han ba det finns inga som ni i min skola.. Jag trodde faan att han skulle börja gråta.. Så vi satt i parken, Jag, Ella, Mohammed och Robin, och snackade om allt möjligt, om mat tex :P Sen träffade vi Alex en snabbis innan vi åkte hem. Sen har jag suttit och pratat med mamma om vad vi ska köpa på fredag till min rum :D Åh jag är så glad :D:D

Om jag blir avundsjuk när jag ser dig med andra, betyder det att jag har sånna känslor för dig?..


Anneli är lycklig :D

Har pratat lite med mamma och vi ska göra om mitt rum på fredag :D Inte måla och så, men köpa lite nya möbler och sådär och sen möblera om. PERFEEEKT :D:D Åh faan va glad jag är :D

Städning blev det denna söndag.

Vaknade vid 9 och kunde inte somna om. Hade sovit så jävla dåligt, men ändå kunde jag inte sova. Så det va ingen idé att ligga i sängen och tråka så jag gick upp och satte mig och spelade gitarr med Conny tills pappa kom ner och sa att det var dags att göra i ordning frukost. Så då gjorde vi det och sen har det varit städning som gällt hela dan. Sen har jag myst med kissekatten <3

Åh jag vill göra om mitt rum, nu! Men jag kommer inte kunna göra det förrens gillestugan och Connys rum är klart.. Men då ska jag lägga nytt golv, tapetsera/måla om och köpa lite ny inredning. Faan blir glad bara av att tänka på det (a)

Ni tycker säkert att mina inlägg är skittråkiga så jag ska sluta skriva..
Puss <3


Efter en kväll hos Ella är man lite flumm ^^

Igår va kaos i skolan. Lektioner hela tiden, inlämning av kursen vilket gjorde att jag va tvungen att stanna jättelänge efter skolan.. Men jaa Sara kom och mobbade mig lite på eftermiddan, sen gick hon och då va de bara jag och Robin kvar typ :P Sen åkte jag hem, typ halv fem... Sen stack jag till skäris och mötte Ella och sen stack vi hem till henne och kollade på Camp Rock :D Sen hade båda så vi gick ut och flummade lite. Eftersom det regnade hade ingen av oss känsel i benen så när vi kom hem gjorde vi te och hade lite mysigt :P Sen somnade hon medans jag kollade på nån film och sen gick vi och la oss. Sov inte så bra, vaknade flera gånger och kunde inte somna om.. Idag gjorde vi absolut ingenting :P Har bara städat här hemma och väntar på mat typ :D
Puss <3

Tack vare en helt underbar person är jag helt helt HELT över dig, faan va underbart!

Ett andra inlägg för idag..

Jag har så tråkigt att jag inte vet ska ta mig till. Jag känner mig helt tom. Det saknas något. Men jag vet inte vad. Ärligt, jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska säga. Trodde att jag skulle kunna skriva ihop något, men det står still i huvudet, och tomheten blir bara större och större jue mer jag tänker på det..

Matte, mitt nya intresse? Töntvarning snart :O

Dagen har varit låååång. Hade musik och bild på morgonen och sen redovisade jag engelska på eftermiddan. Sen hade vi lite bild och musik-ws och sen extramatte. Det börjar faktiskt bli rätt kul, det är nästan så att det är det jag längtar efter varje vecka.. Det jag ser fram emot.. Det är väl kul med någonting :) Sen träffade jag Sara en snabbis innan jag var tvungen att åka hem och laga mat. Nu ska jag inte sitta här mer, orkar inte.
Puss <3


Jag känner mig dum om jag inte säger att jag saknar dig.

Det visade sig att jag faktiskt va sjuk igår, jag fick helt plötsligt feber och så fort jag ätit och druckit en kopp te skicka pappa upp mig på rummet för att lägga mig i sängen och helst sova. Det gjorde jag inte, men jag låg i sängen och smsade, lyssnae på musik och läste. Sen orkade jag inte, på nåt sätt, me nånting så jag la mig och bara gjorde ingenting. Hade inte ens ork att prata med någon.. Efter en stund kunde jag inte låta bli att göra det som jag inte borde. Jag ångrade mig snabbt och la mig i mörkret igen och tänkte. Efter ett tag somnade jag, typ.

Idag låg jag och tvekade om jag skulle orka gå till skolan eller inte. Låg och argumenterade med mig själv och tillslut blev det att ge sig iväg till skolan iaf, för jag behövde verkligen gå på den där föreläsningen i SO. Försökte förstå hur man tolkar grafer och skriver funktioner hela förmiddagen innan det var dags för svenska.. Vilken förmiddag va.. Hela eftermiddagen hade jag föreläsning och mattelektion så jag kunde inte koncentrera på hur jag mådde. Nu när jag kom hem för en halvtimme sen kunde jag känna, och kände att jag mådde lite bätte, men skulle mått bättre av att vara hemma. Nicke är typ galen och jag kan knappt skriva för han sitter i mitt ansikte och överröser mig med kärlek. Kul att någon gör det. Ingenting får vara viktigare än honom. Ingenting ska jag bry mig om mer än honom. Men det är skönt. Det känns som att han förstår mig bara av att kurra och titta på mig. Som igår, när jag mådde som sämst innan pappa kom hem, så kom han och la mig på min mage och somnade. Ni som inte har djur fattar nog inte hur det känns. Jag bävar för att han kanske försvinner lika snabbt som Affe.. Jag saknar dig mer än någonsin. Nu sitter jag och lyssnar på några tal om andra världskriget på engelska och fattar inte ett skit. Och jag ska kunna berätta om dom muntligt. Jag gillar inte engelska..

In the time it will take you to learn from your mistake
In the time it will take to dial the phone
In the time it will take you to realize her greatness,
she'll be gone, she's moved on
to someone who takes the time

Her love wasn't a priority to you
you had other things on your mind

and now that it's much to little and too far too late
the busy signals all that's left behind
you're all alone

RSS 2.0