-

Jag vill skriva att jag inte kommer skriva på ett tag.
Men jag vet att jag kommer göra de ändå. Så det är ingen idé..

Tisdag

Skit. Skit. Skit.

Allt jag har att säga om morgonen. Ville bort. Ville inte hem, men bort.
På eftermiddagen gjorde jag inte mycke, satt i musiken och gjorde ingenting, övade bara lite koreografi. Sen engelska NP på låtsas, de gick dåligt. Hur faan ska jag lyckas med att få MVG..? Bara i mina drömmar..
Sen skolkade jag, Ella och Robin från läsningen, pallade inte. Sen idrott, de gick väl ganska bra, jag gjorde mål (a) Vi spela handboll. Sen till Abra Kadabra och hämta min tröja som jag glömde där igår. Och sen hem.
Är helt slut. Och ont som i helvete i ryggen..

Idag ska jag tvätta och försöka plugga engelska. Eller kolla gymnasium. Jag måste skriva ut papper för att kunna plugga. Det blir nog kolla gymnasium. Jag får plugga på torsdag eller nåt.

Jag måste välja snart.
Fan. Fan. Fan. Vill inte. Orkar inte.

Jävla idiot. Orkar inte se ditt fula tryne lägre.
Orkar inte känna doften av din andedräkt efter att ha slickat för mycket röv.

DAAAAAAAAAAAAMP!

Dans är bäst ;)

Det publiserades aldrig igår -,-

Dagen började segt. Orkade ingenting. Ville inte gå upp. Mådde inge bra. Men efter lunch och en semla (TJOCKIS!) blev det bättre, flummade som faan med Karkki och Robin xD Sen tråkigt PH och sen hem och äta. Sen till dagens höjdpunkt: Dansen :) Nu har vi en svårare koreografi, men det blir en utmaning :) Sen det allra roligaste, när jag skulle gå så sa Gabbe (danslärare):
-Har du gått på street förut?
-Nej inte alls.
-Inte nån dans alls?
-När jag va väldigt liten bara.
-Driver du?
-Nej :P
-Du är grymt duktig! Du får mig att vilja lära er lite svårare och grymmare grejer.
-Vad glad jag blir!
-Men seriöst du är skitduktig. Du har verkligen talang!
-Tack :)
Jaa sen prata vi lite till men asså jag kunde inte sluta le :D Sen när jag kom hem.. Så berättade jag allt och hur kul de va, så säger pappa och Conny typ men han säger jue bara så. Jävla glädjedödare.. Men sen började Lea fråga om det och sådär och då blev jag glad igen :) Nu har jag bara väldigt ont i ryggen, som jag hade förut också. Men när jag dansade märkte jag det inte, det va så kul :) Anneli lycklig när hon dansar.

Tankar..

Jag skriver alltid skitkorta inlägg, jag hatar det. Det är som att jag inte har något att säga.. Men jag har det. Så det här är ny ett försök att skriva ett lite längre inlägg:

Jag pratade med Conny hur mycket han stör sig på hans kompis. Jag frågade då varför han störde sig så mycket och brydde sig om det. Han gav mig ett svar som fick mig att tänka: du gör jue de, hela tiden.
Och det är sant. Det är smärtsamt att höra, men det är sant. Jag stör mig på personer hela tiden, letar fel för att jag på nåt sätt ska tycka att jag är lite bättre än dom, men det funkar jue ändå inte. Men ändå så fortsätter jag att störa mig. Det kan vara beteende, utseende, vad som helst. Men det stör mig. Ibland så det gör riktigt ont. Ont på riktigt.
Har det hänt er nångång?

Okey de här blev typ skitkort. Faan jag är sämst på att blogga. Jag kanske borde sluta. Ingen läser ändå så..

Du är mitt hjärta.

Jag har inte haft tid att blogga. Men nu gör jag det. Har inte mått så bra senaste tiden. Jag orkar knappt med, men jag gör det ändå.

Är man en dålig människa för att man inte vill må bättre? Är jag en dålig människa om jag inte orkar må bättre? Är jag en dålig människa om jag tycker det är bekvämt att må dåligt? Jag vet inte. Det känns så.. Jag vill bara krypa upp i din famn och gråta tills tårarna inte räcker till. Men det känns som att jag inte kan gråta framför dig. Vet inte varför <3 Jag hoppas att det funkar ändå, eller hur? <3

Aja jag pallar inte sitta här och va emo längre, ska prata med Honey ett tag och sen ska jag äta.
Puss <3

OMG jag är kär (a)

Ja jag är kär, i dans (och danslärarna xD) Började på min dans, street och gick med Ella på ragga/dancehall också. VIll gå på båda men får bara gå på street, sen får vi se nästa termin (a) Ella får väl lära mig så länge :P OMG vill dansa hela tiden nu :P ÅH jag har damp! Fast jag känner mig rätt äckligt så jag ska gå och duscha ;) Skriver mer imorrn :)

Omg bästa kommentaren från Marcus idag:
Du är över 12 va?
Aaa jag är 15 ;)
Shit då är du byxmyndig jue! Oj de kanske man inte ska säga när barn är nära, hihi

OMG jag dog hahah xD 

Ingen fråga längre.

Ja, nu är jag verkligen sjuk. Jag träffade inte Karkki för jag vill inte ta risken att må ännu sämre. Men de blev sämre även fast jag bara va hemma. Nu hostar jag, har typ feber, mensvärk, illamående och hela paketet. Sämst. Men jag måste gå i skolan imorrn, för jag har dans, och det känns lite fult att va borta första gången. Går jag inte i skolan så blir det ingen dans. Så jag kommer proppa i mig värktabletter och nässpray och hela skiten och släpa mig iväg till skolan imorrn oavsett hur jag mår! Kl.19.30-20 kommer pappa och hämtar mig och Conny så tills dess ska jag ligga i sängen och vila och titta tv. Det behöver jag nu. Hoppas alla andra mår bra, vi hörs kanske imorrn :)


Sjuk? Jag?

Sorry jag trodde att jag hade bloggat igår kväll men icke sa nicke!
Iaf igår hände inget speciellt. Satt bara med Jonte som är sjuk stackarn :( Jag håller nog också på att bli de suck -,- Vill inte, inte nu. Nu när jag faktiskt kommit igång med plugget! Nu låter jag som värsta plugghästen men jag måste de den här terminen. För tänk hur bra jag kommer få det om jag bara lägger ner lite tid och energi nu. De är så jag måste tänka för att orka. Sen känns det jue väldigt bra när man väl gjort nåt.
Idag ska jag nog träffa Karkki :) Så nu tror jag att jag ska duscha och fortsätta kolla Råttatoullie (stavning?) med Jonte :)
Jag kanske imorrn, om jag har tid, imorrn ska jag jue på dans :D:D Åh jag är så glad, hoppas att de är kul och att de inte är massa idioter där ;) Aja nu måste jag sluta! PUSS <3


Helvetes jävla skit.

Min mobil är bombad, de går inte att skicka sms bara så ni vet. Suck -,-

Ehm ja, jag är seg..

Jag vet att jag är sämst på det här men jag har liksom inte lika mycket tid till att blogga längre. Jag är social med kompisar, pluggar, är med familjen osv. Men jag tänker inte lägga ner för det, jag vill bara säga att det är därför jag inte skriver :P
Iaf, igår hade jag de skitbra med mina tjejer Karkki och Ella :D Vi dampade i skolan (a) sen så åkte vi till Ella och åt hamster (HAHA!) och sen åkte vi till heron och käka och gick på bio, bröllopsduellen ;) Så jäkla kul, skitbra film att gå med sina bästa tjejkompisar! Och speciellt när man kastar popcorn på varandra hihi :P (a) Sen va vi där ett tag tills Karkki blev hämtad av sin pappa. Jag och Ella åkte hem till henne och jag har även sovit här ;) De va så kul, de måste vi göra om, visst tjejer? :)


Aja nu har Ella vaknat till så nu vet jag inte vad vi kommer göra :P Men jag skriver ikväll och laddar upp bilder på Bdb :D
Vi hörs, PUSS! <3

Oj oj oj vad dålig jag är på att blogga :O

Japp då har skolan börjat på riktigt. Jag pluggar mycket i skolan, och även hemma, men jag anstränger mig inte speciellt mycket för att det ska bli så, och det är skönt. Jag behöver bara tänka så och sen kör jag tills de är klart, GREAT! :D
Iaf, idag hade vi dans på idrotten. De va danslärare från Abra Kadabra där och lärde oss lite street, ragga/dancehall och sen fick vi se en show med några tjejer. Så grymt duktiga :O Och jag har velat börja dansa länge, så jag frågada pappa och på måndag ska jag börja dansa :D:D Asså ni fattar inte hur jävla glad jag är :D Men nu har jag träningsvärk lite överallt dels efter mitt superkorta träningspass i morse och sen dansen :) Men träningsvärk är skönt, då vet man att man gjort nytta :)
Nu ska jag fortsätta att titta på Top Model och dricka mitt te :) Ha det bra! :D

Kort inlägg innan städningen.

Sov rätt länge, är fortfarande slut. Känner mig liksom helt matt. Jag vet inte om jag är sjuk på riktigt.. Iaf under hela frukosten höll pappa och Lea på att fråga vad som är fel, men vad ska jag säga? Det är jue inget som har hänt. Well, idag ska jag städa och sen bara vila så jag förhoppningsvis är frisk tills imorrn. För jag måste utnyttja varje minut till att plugga nu sista terminen. Och Lea har tjatat om att jag ska börja städa så jag får väl göra de då.
Vi hörs <3

Ella kommer hem idag :D


Sjuk?

Mår inte speciellt bra idag. Sov ganska länge, och var ändå helt slut. Gick upp och tittade lite tv, åt och sen kom pappa hem. Vi sjöng för honom och fikade och så. Sen gick jag upp för jag kände mig konstigt yr.. Så jag la mig och sen somnade jag. Efter typ 2 timmar kom Lea in och undrade vad som hade hänt. Men sen sov jag vidare en stund till, sen kunde jag inte sova mer. Åt även fast jag inte ville. Sen har jag bara legat i soffan och mått bajs. Nu ska jag nog stänga av och kolla vidare på Emil. Nej jag sitter kvar och kollar på Ellos (a)
Tack för att du står ut me mig Honey <3

Jahapp, ett inlägg blev det då!

Jahapp. Jag har inte bloggat på några dar nu, men det har hänt lite så jag har inte haft tid.

I onsdags hämtade jag telefonen :D De va nån idior som inte hade rapporterat den klart så jag kunde fått den tidigare -,- Igår hade jag möte med mamma, sen åkte jag till Skäris och mötte Karkki som va supersnäll och följde med mig till röntgen. Faan va nervös jag va, hatar läkare.. Iaf, sen röntgade dom, och sen åkte vi hem till henne :) Drack massor med te (a) och tittade film och tv. Sen stack jag till skolan för utvecklingssamtal. De gick väl bra. Jag ska börja prata mer i skolan, ofta de kommer hända.. Men nu ska jag va positiv! Sen åkte vi till vad jag kallar stan, kungsholmen och tittade på Mikael Elias på öppet hus. Skittrevlig och bra skola, där vill jag gå! Men då måste jag plugga.. Den sista som kom in förra året hade 285.. Nu har jag 280.. Så för att va säker på att komma in borde jag ha över 300. Men jag kommer få stöd av familjen, Karkki och förhoppningsvis fler så det kommer förhoppningsvis gå bra :) Men visst känns det motigt.. 
Idag va det första dan i skolan, sääämst -,- Gjorde absolut ingenting, det är väl den sista dagen jag kan göra det, göra ingenting. Sen slutade jag iaf vid elva, vi sjöng för Camilo som fyller 16 år idag :D Sen gick vi till McDonalds och hängde där, fast jag ville inte äta. Sen gick vi ut och köpte present till pappa, vi gick till Espresso House och dom hade älskade Chai Latte (a) Sen satt vi där ett bra tag och sen tog jag me Karkki hem :D Vi skattade lika mycket som vanligt, och strömmen gick :O Och vi skatta lite till (a) Sen följde jag henne en bit hem och nu sitter jag här och skriver :)


Har inte ätit så mycket senaste veckan. Enligt Karkki mycke mindre. Jag tycker bara att det är lite mindre. Men jaa, du behöver inte oroa dig, jag kommer inte sluta äta. Jag har redan fått massa pikar från Lea. Så oroa dig inte <3

Jag är bara inte hungrig.

Imorrn fyller min Älskade Pappa år <3 Fast stackarn kommer jobba.. Men han kommer hem på eftermiddan så då ska vi fira :D Nu tittar jag på Let's Dance och ska göra mig en kopp te :) Ha det bra!


Träning är bättre.

Hejsan Hoppsan Lillebror som Karlsson på taket sa.
Idag har jag gått på mysig promenad med Karkki i 2 timmar :O Jag har nog aldrig gått så länge. Det var lite kallt men man blev varm när man gick :) Sen gick vi hem till henne, käka och tränade lite på Wii Balance Board :) Så kul och man tränar verkligen :O Nåt jag också vill ha (a) Iaf, sen va jag tvungen att gå hem men alla följde med mig hem och sen gick dom hem till sig :) Sen satt jag och kolla lite på tv och nu sitter jag här. Ska nog gå ner och ta en kopp te så jag slipper va så hungrig.. Iaf imorrn ska jag med Karkki till stan och kolla vart faan dom har gjort av min telefon som jag lämnade in i början av november.. Det brukar ta typ en vecka för dom att fixa.. Så jag hoppas att den är klart. Sen slipper jag skolan på torsdag för att jag ska ta ultraljud på mitt knä (a) Sen på fredag är de skola igen.. Men aja, alla andra går imorrn eller på torsdag så lucky me (a)



Ge mig? Nu?

Running Away.

Jag vet inte vad som är med mig. Jag har gråtit ca 4 gånger idag, har inte ätit nåt fram till middan och efter så mådde jag illa, och det gör jag fortfarande. Iaf, har inte gjort så mycke idag, bara kommit hit till pappa liksom. Va och handla också. Men ja, vi har köpt semlor, men jag vet inte. Jag älskar semlor, men jag vet inte..

Karkki, oroa dig inte <3 Det finns inget att oroa sig över. Jag kommer inte sluta att äta. Jag kommer inte. Jag klarar inte det. För folk märker det direkt, speciellt du. Så oroa dig inte, okey? <3

Don't lie and say that it's OK.
It's alright if, there's nothing more to say.
So I'm running away.
I'm leaving this place.
Yeah, I'm running away.
I'm running away.

Don't tell me, I'm the one to blame.
It's too late for you to make me stay.
No, I won't stay.
So I'm running away.
I'm leaving this place.
Yeah, I'm running away.
I'm running away.

And faster than you can follow me from this lonely place.
And farther than you can find me, I'm leaving
Yeah I'm leaving today.
And I, I'll never let you find me.
I'm leaving you behind with the past
No, I won't look back.
And I don't want to hear your reasons.
Don't want to hear you tell me why I should stay.

And try, and try to understand me
And try to understand what I say when I say I can't stay
I, I'm moving on from this place
I'm leaving and I won't wait
I'm running away.

I'm running away.
I'm leaving this place.
Yeah, I'm running away.
I'm running away.


Gråt igen. Faan. Och Nej jag säger det inte för att få uppmärksamhet. Ni behöver inte bry er.

Misslyckad.

Jag är trött som i helvete för jag kunde inte somna igår, men jag gick och la mig innan två ;) Men iaf, jag skulle vakna 10, jag låg kvar till halv 12.. Lyckad jag är då. Men iaf, idag ska jag till pappa, jag ska väl klä på mig och sånt snart så jag ska sluta skriva. Vi hörs!

Tankar som kommer tillbaka gång på gång.

Jag vet inte varför jag gjorde det. Jag vet att det är helt fel. Men skuldkänslorna var för stora. Men jag kunde inte göra det. Jag försökte, men det gick inte. Jag började träna istället, det fick mig att må lite bättre. Jag vet inte varför jag började läsa om det, men jag gjorde det. Jag vet inte vad jag ska tycka. Förut tyckte jag att det var helt sjukt, men nu..




Jag vill att folk ska märka. Märka att allt inte är som det ska.


Nackdelen är att det finns människor jag inte kan lura, inte kan dölja nåt för. Men det kanske ändå är bra...

Iaf, jag åkte inte till pappa idag eftersom mammas bil fortfarande inte funkar som den ska.. Jag åker dit imorrn istället. Ska försöka att gå och lägga mig innan 2 och gå upp 10 så jag börjar vända på dygnet och inte sover hela dan. Plus att Conny ville åka härifrån innan 13 så.. Nu ska jag sluta tänka så mycket och fortsätta att kolla på Ghost Whisperer :)
Vi hörs ;)


Önskeoutfit

Älskar verkligen H&Ms kläder (a) Jag skulle verkligen vilja ha den här outfiten just nu :D
Jag vet att bilden är sämst men..

Faan jag fryser jue knäna av mig!

Jag kom precis hem från en typ 2 timmars billfärd -,- Vi skulle bara lämna jonte med bilen paja, jonte fick panik, sven kom och hämta jonte och sen fick vi åka några meter, stanna, vänta på att motorn skulle sluta koka, åka, vänta.. I 13 graders kyla -,- Nu ska jag hämta te och fortsätta kolla på Ghost Whisperer (a)



Så vacker..

Åh, klockan är 13.37, eliiiiiite!

För er som inte är lyckligt lottade och har Björns dvd (eller om ni bara tycker att han är kul) så kommer en video från dvdn här. Ett måste för dom som spelar Wow!


Den äter mat, Robert!

Hej hopp! Vaknade ganska tidigt ändå, men fick inte mycke sömn. Jag känner mig konstigt aktiv, har precis städat hela mitt rum, och jag städar aldrig frivilligt om det inte är riktigt riktigt stökigt :O Nej nu ska jag gå och duscha så får jag se vad som händer senare idag, Hej då!

Ghost Whisperer.

Hihi, som vanligt sitter jag här mitt i natten fortfarande vid datorn och kollar på Ghost Whisperer (a) Jag vet att jag egentligen ska sova så jag vänder tillbaka dygnet tills skolan börjar (suck) men jag pallar inte xD Nu är jag pigg så varför sova? Jag kommer inte sova hela dan imorrn så ;) Hihi jaa vad mer kan man säga? Typ ingenting, jo TUMUUUULT! Haha bara dom som sett Björn fattar ;) Hihi jaja Godnatt då, även om jag vet att jag inte kommer sova Hahah jaa jag e flum nu (a)

My babe, that's you

Jag läser bloggen, varje gång mår jag dåligt på nåt sätt. Ofta irriterad, men också ledsen. För jag saknade den personen du brukade vara. Och även fast jag mår dåligt läser jag den ändå. Varför?

Men för att se den från den ljusa sidan, hade jag inte släppt henne skulle jag inte kommit dig så nära som är är nu Karkki <3 Och jag gillar dig bättre. Jag blir alltid gladare av att vara med dig, oavsett. Mår alltid bättre av att prata med dig. För du försöker inte vara någonannan än den du är. Du försöker inte passa in, du är bara dig själv, den jag älskar. Jag är fortfarande lite så att jag vill passa in, som jag försöker få bort, men med dig kan jag inte vara någon annan än mig själv. Jag behöver inte låtsas eller anpassa mig, och så känner jag bara med en äkta vän.



Så jag frågar dig nu Karkki, vill du bli min bästa vän?
(Förlåt jag va bara tvungen att skoja till det lite för att inte börja böla..)
Oavsett så älskar jag dig så mycket <3

I'M BACK!

Well, nu är jag hemma igen efter att i princip ha bott hos Karkki i några dar (a) Åkte dig i onsdags, nyårsafton och vi bastade (så najs det får vi göra oftare!), fixade oss i ordning i typ 2 timmar och dampade runt samtidigt :P Haha vi smällde smällare (hihi typ första gången för mig :O) Tack igen för att jag fick komma älskling, bästa nyåret nånsin <3
Sen dagarna efter har det blivit mycket finska eftersom hennes mormor var där och hon kunde inte svenska, hon förstog lite men kan inte prata, så då blev det enklast för alla att prata finska. Haha det vara bara jag och Karkkis pappa som satt och typ inte fatta nånting xD Hihi iaf det var väldigt trevligt och skitkul att vara där :D Men idag saknade mamma och jonte mig för mycke så jag åkte hem ;) Jonte kom direkt rusande till dörren, jag älskar den ungen <3
Nu sitter jag och kollar på film på fyran och äter popcorn efter att ha misslyckats med den en gång innan.. Det luktar rök i hela lägenheten pga de.. Iaf, vet inte vad som händer imorrn men det händer väl alltid nånting :P Joo jag ska jue till pappa ;) Nu ska jag skriva ett till inlägg till en speciell person <3


2009 - Here I come :D


RSS 2.0