Orkar inte skriva

Nu känns det bättre. Tack alla som stötrade mig då <3 Iaf hade en underbar helg med folk, så jävla kul! Tack alla!!! <3 Jag pallar inte skriva :P Bilder från helgen kommer att laddas upp nångång på barasaraV@bdb.
Puss <3

Vill inte vara här mer..

Jaaa du... Det har hänt rätt mycke sen sist... Jag har jobbat som vanligt, nu är de bara 2 veckor kvar :D Men de är inte riktigt de jag syftar på...
Jag måste säga sanningen: Jag mår inte alls bra. Jag kanske ler, men det är inte ett äkta leende.. Som alltid: "bara man ler tror alla att man mår bra". Tyvärr är det så nu.. Jag gör människor omkring mig besvikna, sårade.. Jag vill inte.. Sen finns det inte så mycket att göra åt de.. Och de är det som gör mig så olycklig.. Alla skuldkänslor... Över att jag sårat, svikit.. Saker jag sagt och gjort som jag aldrig kan ta tillbaka eller göra ogjorda.. Faan börjar gråta medans jag skriver.. Helvete.. Varför gör de så jävla ont för? :'(
Tack alla som skickade så fina och stöttande sms när jag verkligen behövde dom<3
Ska nog sluta nu medans jag fortfarande kan se vad jag skriver..
Puss <3

Förlåt.. <3

JOBB

Som jag sa är jag inte bäst på att uppdatera bloggen här hos pappa men nu gör jag de :P
Ja, jag har jobbat, ont som faan i handen efter att ha popnitat (fråga inte xD) Men jag behöver pengarna..
Igår träffade jag Patrik, de va mysigt. 2 månader älsk<3 Ja, de finns väl inte mycke mer att skriva.. Skriver när jag har tid :)
Puss <3

Litet inlägg såhär på morgonen

Klockan är 6. Ska till jobbet. Orkar inte. Inte för att jag är trött. Jo de också. Men mest för att jag bara inte orkar. Sen sov jag jue inte så bra heller. Kudden var blöt. Hade jättesvårt att somna. Efter en lång stund somnade jag, men kände inte att jag sov bra på hela natten. Och nu, nu ska man iväg och jobba. Jag vill inte. Orkar inte. Varför sa pappa att jag skulle jobba 4 veckor? Han kunde väl frågat mig om de gick bra först? Man får tydligen inte bestämma de. Hur man ska spendera sin tid på sommarlovet. Nu är frukosten uppäten och jag ska gå och göra mig i ordning. Åker till pappa idag och är där i 3 veckor så jag kommer vara lite seg på uppdateringen här på bloggen den tiden. Men tills dess, ha de så bra! Njut av sommarlovet. Jag vill också..
Puss <3


Allt känns så bra, men plötsligt vänder det..

Idag hände de saker, till skillnad från dom senaste dagarna. Sov inge vidare i natt men tog mig igenom dagen ändå. Träffade Patrik :) Först va vi ute lite och sen hem till honom och kollade på "A Walk to Remember", så fin film! Sen ja, låg vi där en stund. Sen somnade han. Så jag satt och smsade Ella och SaraA under timmen han sov. Efter en halvtimme till lyckades jag till slut väcka honom. Sen skulle jag gå typ och ja, spänningen va väl inte den bästa... Orkar inte skriva mer, men mår inge vidare nu iaf.. Imorrn är de jobb som gäller, ta dig i kragen nu Anneli, skärp dig!
Puss <3 

Inte ett skit..

Ja, idag har de inte hänt mycke. Jag har inte haft ett skit att göra. Så jag va ute i 4 timmar och gjorde absolut ingenting. Jo, jag åkte buss till Tumba och sen tillbaka, bara för att jag inte hade något annat att göra. Mådde inte så bra så jag smsade lite med SaraA, och då mådde jag lite bättre. Senare ringde jag Ella och pratade av mig lite med henne, tack tjejer <3 Men ja, vad mer finns det att säga?? Inte mycke..
Puss <3

03:02

Kan inte sova, tänker för mycket..

Glad Midsommar!

Har ni plockat 7 sorters blommor nu då och lagt under kudden? :P Nä men ja, midsommarafton har väl varit som alla andra dagar på året, de har inte hänt ett skit. Ja, som sagt, inget speciellt. Vi i familjen drog till Hägerstensbadet för Conny och Jonte ville bada. Va inte så speciellt länge, sen ja, drog vi hem igen. Senare på kvällen drog jag ut. Behövde tanka. På allt som hänt senaste tiden. Men de gick inge vidare.. Gick bara runt i typ 2 timmar med musik i öronen. Tänkte på samma sak hela tiden, samma sak: du.. Men ja, efter att ha gått runt och suttit på lite olika ställen så gick jag hem igen. Samma tanke i huvudet.. Ja, nu sitter jag och tittar på "10 things I hate about you", så underbar film. Patricks kärlek till Kat, så underbar. Men endå så är filmen så sorglig.. Aja ska inte avslöja allt, men jag rekommenderar den! Heath Ledger är me :D En till anledning till att se den :) Aja ska nog sluta nu.
Puss <3



I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you.
Not even close, not even a little bit, not even at all.

Ur "10 things I hate about you"
- Så vackert :'(

Your Guardian Angel


 
Bara den här videon får mig att vilja se filmen "A Walk to Remember".
Så fin och underbar att det är en Anneli som sitter och gråter här..

Torsdag

Jepp, de är torsdag idag. Vaknade ganska tidigt och hade fått lite sms från Patrik. Han hade varit uppe hela natten, knäppis. Aja, han skulle tydligen va uppe hela dan och vända hela dygnet. De gick inte så bra, han slutade smsa helt plötsligt, så ja, sen hade jag tråkigt typ hela dan. Har saknat dig som faaan <3 Ja, har inte gjort så mycke mer idag. Imorrn är de midsommarafton, men ja, som vanligt kommer vi inte göra ett skit. Så om de e nåt som kanske vill hitta på nåt så ja, de e bara att säga till :) Men ja, de va väl allt för mig just nu.
Puss <3

<3



Det känns som evigheter sen jag kände dina hjärtslag, nära mig..


Kort inlägg

Ja, idag har de väl inte hänt så mycke. Som sagt är jag sjuk, va hemma från jobbet. De ska jag va imorrn också, så jaa. Dagen har varit tråkig, men de brukar jue de va. Hittade massa fina bilder idag också, typ de enda positiva :P Nu sitter jag och chattar med nån Patrik känner, Ingrid. Alltid kul att lära känna nya människor :) Så sitter jag och lyssnar på musik också, och smsar som vanligt :P Aja, hörs imorrn.
Puss <3

Design

Har fixat designen lite, vad tycker ni??
Puss<3

Orkar jag vara lycklig?

Igår fick jag reda på mycket. Mycket. Sånt jag inte vill ska hända. Ni som vet, ni vet. Jag känner inte att jag kan skriva de här, där hela världen kan läsa. Men jag kan skriva hur jag känner. De är nåt jag alltid kan göra. Det var en väldigt omtumlande eftermiddag, kväll och natt. Jag pratade med Sara en lång stund. En lång stund. Har inte pratat så med Sara på väldigt länge. Efter de.. kunde jag knappt prata ordentligt. Jag var så chockad, och orolig. Ni som känner mig, vet att jag oroar mig över allt, och jag menar verkligen ALLT. Satt och smsade med Sara efter de, och även Patrik. Hade jag inte gjort de hade jag mått mycke sämre nu. Jag var nära på att gråta flera gånger igår. Men jag kunde inte. Jag hade för ont. För ont för att gråta. De gjorde ont i hela kroppen varje gång jag "försökte". Jag var rädd att inte få någon luft om jag började..

Nu mår jag lite bättre psykiskt, men tänker på allt fortfarande.. Fysiskt ja.. Jag mår skit. Har feber, näsan rinner och jag mår allmänt dåligt.. De suger verkligen att va sjuk, spciellt på sommarlovet :( Skriver kanske mer senare..
Puss <3


Mår skit..

Orkar inte skriva allt om igår kväll men vi hade jävligt kul, iaf jag. Taaack alla <3<3

Idag har jag jobbat, sorterat papper från kl.7 till 16, jättekul...not. Har längtat därifrån precis hela dan, dels för att de va så tråkigt och sen att jag inte är helt frisk heller. Skulle tittat på film idag med Sandra, Daniel och Patrik men Patrik mådde inge bra så vi sket i de. Stack hem och har inte gjort så mycke mer än att försöka andas..

Så hur mår jag nu? Mina ögon rinner så de ser ut som att jag sitter och gråter (just nu vill jag faktiskt göra de, på riktigt), jag får ingen luft så det känns som att jag kvävs långsamt, dt känns som att mitt huvud håller på att sprängas (förmodligen för att jag knappt får någon luft), jag börjar få ont i halsen igen så, ja jag mår väl inte så jättebra direkt.. När jag är sjuk så känner jag mig sårbar och otrygg, de gör inte att jag mår bättre.. Smsade lite med älskling, så nu mår jag aningen bättre (tack älsk<3) Vet inte om jag ska jobba imorrn...vet inte...jag vill ha pengar men mår jag såhär...är de då värt de? Jag orkar inte skriva mer nu..

Bilder från måndagen finns på barasaraV@bdb

Puss<3

Tråååk

Kärleken;
Har du hittat den rätta killen?- Tror de
Har du en kille just nu? - Japp :) <3
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig?- Ehm, vet inte. De beror jue lite på tillfälle och så..
På rumpan? Varför inte?
På brösten? PASS..
Kyssa dig på halsen? Jaaaa :D Älskar de!
Kyssa dig på munnen? Självklart!
Kyssa dig på kinden? Japp :)
Gillar du någon?  Jaaaa :) <3
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Är nu
Vem var du ihop med senast? - Patrik, är ihop <3
Vad heter personen du gillar? - Har de inte framgått än?? :P


Skolan;
Går du i skolan? - Nej, sommarlov!! :D
Har du någon gång skolkat? - Jadå.
Har du varit i skolan idag? - Nej, som sagt SOMMARLOV


Annat;
Hur mår du just nu? - Sjuk, kan knappt andas för att jag är täppt i näsan =/
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Jepp
Har du piercat dig? - Nej, eller räknas öronen? ^^
I så fall, vart? -

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem ringde dig senast? - Sandra <3
Vem sms:a till dig senast? - Patrik <3
Vem sms:a du till senast? - Patrik

Övrigt;
Är du hungrig just nu? - Nej, försöker bara andas :S
Vad är klockan nu? - 18.15
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - Blogg, saras blogg, bilddagboken


Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Idag :)


Sport;
Går du i någon sport? - Nej
I så fall, vilken/vilka? - Inga.
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -
Hur länge har du hållit på med den sporten? -


Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - Ja, har inget emot den
Har du sminkat dig idag? - Jepp
I så fall, vad för smink? - Mascara
Vad har du på dig för trosor just nu ? - Från Hm
Hur ser dem ut? - Svarta
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En svart, också från Hm
Hur ser den ut? - ?


Musik;
Lyssnar du på musik just nu? - Yep.
I så fall, vilken låt för tillfället? - Kelly Clarkson - Before your love
Vad gillar du för musik? - Typ allt, men rock tilltalar mig mest


Kläder;

Har du fler än 4 linnen? - Jaa, lugnt :P
Har du fler än 3 jeans? - Yep
Har du fler än 5 tröjor? - Jaaa
Har du någon märkes väska? - Inte va jag vet xD
Har du ReStErÖdS-trosor? - Nej
Har du en vit bh/topp? - Japp
Har du en svart bh/topp? - Japp
Har du märkes jeans? - Ja, om Cheap Monday räknas :P
Har du märkes tröja? - Naaaj
Var brukar du handla kläder? - Olika


Smink & Hår;
Använder du mascara? - Ja.
Andväder du Wax? - Nope
Använder du kajal ? - Oftast 
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Sällan
Använder du deodorant? - Jaaa
Använder du skiinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja, DKNY Be Delicious
Använder du ögonfransböjare? - Ja
Använder du täckstift? - Nej
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland.
Andänder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Ibland
Noppar du ögonbrynen? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Duschar du varje dag - Ja.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - Nej, inte varje dag
Målar du naglarna ? - Ibland


Den sparkade! :D

Kom precis hem, Vi har varit ute. Orkar inte berätta allt nu men jag kan säga att jag har jävligt ont i ryggen, TACK SURAJ!!

Skriver mer nästa gång, när de nu blir
Puss <3


Du slängde slush på mig!!!

Jo tack jag vet att jag är seg på att skriva. Hmm.. få se, de va fredags när jag skrev sist va? Jo juste de va de. Vad hände i lösdags då? Jo, jag va på bio med Ella och hennes syster. Vi såg Alvin och gänget, så grymt kul film :D Hade tänkt att Patrik skulle me också men han SOV! Aja, sen efter bion så ville Sara att vi skulle till Kungsan och titta på matchen. Vi gick till Ella en snabbis och sen till Kungsan. Vi kollade inte på matchen för man kunde tydligen inte komma in och se skärmen, så vi stod på plattan en stund. Där mötte vi Sara, Mohammed, Daniel, Rocky och några som jag inte känner. Sen drog vi till Hallunda för att käka på Donken. De va kul, sen träffande vi Griiisen :D Jag va tvungen att gå hem, men fick ta me mig folk så de blev jag, Sara, Mohammed, Daniel, Angi, Nicklas och Rocky som drog hem till mig, skitkul xD Va trött som faan sen. Men satt ändå uppe till typ 4 och smsade med Patrik, väldigt trevligt, även om själva grejen vi smsa om va ganska sorglig =/

Sen på söndagen så kom pappa in kl.10 och sa att vi skulle käka frukost. Va HELT död! Aja, vi skulle iaf åka och hälsa på vår kattunge som är 4 veckor, så jävla underbara allihopa :D åkte vi och käkade på vårbergs grillen, sen hem. Då frågade Sara om jag ville träffa henne, Mohammed, Alex, Mattis och Daniel i Skäris. Visst ville jag de :D Så träffade dom, men dom va hungriga så dom skulle käka, på vårbergs grillen xD Satt och kollade på dom när dom käkade och sen gick jag, Sara, Daniel och Mohammed till Vårberg för att åka till Hallunda och träffa lite trevligt folk. Jag och Sara åkte i förväg för att, ja, ni som vet ni vet xD Vi kom till Hallunda och väntade på Redda och Suraj. Men vi tröttnade på att vänta så vi gick mot torget, och vilka ser vi där? Jo, Redda och Suraj, och PATRIK!! :D Hade inte träffat honom på jättelänge kändes de som :D:D:D Så de va JÄTTEKUL!! Sen gick vi mot t-banan igen för att vänta på Alex, Mattis, Mohammed och Daniel. Efter ett tag kom Alex och Mattis, Mohammed och Daniel va seega xD När dom kom så skulle vi tydligen vänta på Rocky också, så medans vi väntade hade vi lite allmänt kul med varandra (låter så fel xD) och kundvagnar :P Sen kom äntligen Rocky och vi gick upp till Christinas gård och träffade henne och Danne. Sen skulle jag va tråkig och gå hem. Sa hej då till alla och Patrik skulle följa mig till t-banan, men han åkte me mig enda hem :D Vet ni hur mysigt de kan vara att bara åka t-bana? :D Sen iaf gick jag hem. Satt och smsade med Patrik ett tag och ja, sen va jag verkligen tvungen att sova. Så de gjorde jag.

Idag vaknade jag kl 6, jag skulle upp och jobba. Hade ingen röst, för min hals va död redan igår. Sen bar de av till jobbet iaf, helt död xD Efter lunch mådde jag inge vidare så jag åkte hem, la mig och sov och sen mådde jag mycke bättre :D Så i kväll ska vi (samma gäng som igår) träffas i Skäris och umgås lite :P Trevligt som tusan!! Aja, kanske skriver senare ikväll ;)
Puss <3


Sista dagarna, avslutningen och sommarlovet

Som sagt, jag är seg :P Men nu ska jag faktiskt skriva. Ja, vad har hänt sen sist då? Tar de nog dag för dag:


Måndag:
Sista dagen i skolan. Städade skåp och åt kakor i lärarrummet xD Sen va de konsert. Niorna uppträdde, kul :) Sen skulle vi ut med klassen. Vi fick glass och så, sen skulle vi hålla på me nån skum ordlek. De va kul xD Speciellt när ingen kunde hitta eva-stina knatt (bara 8orna fattar xD) Men sen kände jag mig väldigt smart och kom på de, jag är bäst xD Sen hmm.. Sen stannade jagmed Ella och Patrik i skolan, kollade på när matte och martin körde Guitar Hero. Sen ja, sen stack vi. Va hemme hela kvällen, kul att träffa pappa igen, hade saknat honom som faan <3<3

Tisdag:
Brännboll i Sätrabadet. De va kallt och inte alls fint väder =/ Men vi skulle iaf spela brännboll, hela skolan. De va helt kaos. Jan bröt armen och Angelika fick ett brännbollsträ i huvudet så ambulansen kom. Då slutade vi att spela. Vi käkade och sen fick man gå hem om man ville. Men stannade och låg på gräset en stund med Patrik, de va längesen :) <3 Sen skulle alla gå så vi gick också. Sen skulle jag och Sara fixa Ellas grej (fy faan va vi drev me Patrik, eller hur Sara? xD) Sen gjorde vi de i hundra år, även om jag inte gjorde klart den. Stannade med Sara, Matilda och Freja. Sen hade vi lite kul ute på skolgården. Sen stack vi hem till Freja för Sara va hungrig. Vi käkade, sen tågluffade vi till Norsborg och sen åkte vi till Bredäng, lämnade Mattis där, sen tillbaka till Skäris och träffade Mohammed, Daniel, Janin och Jaui. Sen skulle jag hem. Kul dag, även om de va lite kaos..

Onsdag:
SKOLAVSLUTNING!! Folk uppträdde som vanligt, grät nästan när Vladimir sjöng :'(. Sen va de dags att få betyg. Även om jag visste mina betyg kunde jag nästan inte öppna de för att jag skakade så mycke (jag överdriver inte) Pappa kollade först, sen jag. Sänkning med 20 poäng från förra terminen, men 280 är väl bra ändå? ^^ Sen va det dags att ge vissa lärare kort och så. När jag sa hej då till Vladimir började tårarna rinna: "Du och Sandra är en anledning till att jag vill stanna kvar här" Tårarna rann och rann, dom ville inte sluta. Han är den bästa läraren jag någonsin haft tror jag, iaf i matte och spanska. Jag kommer sakna honom, och hans Madre Mia <3 Sen skulle man säga hej då till massa elever. Även om jag inte känner 9orna så bra kommer jag ändå sakna dom! Ingela var där också, och när jag kramade henne gick det inte att stoppa tårarna. Saknaden gör så ont <3 Sen efter allt, gick jag och Ella hem till Sara. Dom sov och jag fotade xD Sen stack jag hem för att byta om. Sen tillbaka till Sara. Där va redan Mohammed och Daniel. Vi skulle grilla i Sätrabadet. De va jag, Sara, Mattis, Freja, Betty, Ella, Monica, Richo, Mohammed, Alex, Daniel, Angi, Patrik, Redda, Adnan, Camilo, Michelle. De va mys, sen började de regna. Sen stack vi till Kulan, även om de tog väldigt lång tid (ni som va där vet varför) Sen skulle jag sova hos Sara, och de gjorde jag. De va roligt :) Vi laddade upp bilder och åt.

Torsdag:
Vaknade hos Sara. Vi gjorde typ ingenting på hela dan, jo laddade upp mer bilder. Vid 5 så gick vi till Skäris och åt och köpte kladdkaka. När vi kom hem igen satt vi och gjorde ingenting en stund och sen äta kladdkaka, mums! :) Sen gick jag hem. Pratade en stund med Pappa, jätteskönt :) Sen gjorde jag väl inte så mycke mer den dagen.

Idag:
Idag är de fredag, men jag har trott att de va både lördag och onsdag xD Fikade i stan med Sandra, så längesen gumman <3 De va skönt att prata av sig lite, och nu känner jag äntligen att vi står nära varandra igen :) Gud va jag har saknat dig!! <3 Sen efter typ 3 timmar med prat bar det av hemmåt. Har umgåtts lite med Pappa och Conny. Pappa hittade lite gamla bilder från när han va liten och han och jag är läskigt lika :O:O:O Aja, idag händer väl inte så mycke mer, lite mys med familjen bara :)

Ja, nu har jag gjort en liten uppdatering om vad som hänt. Skriver nog mer senare, eller imorrn
Puss <3


Jag är seeeeg :P

Orkade inte skriva igår :P Jag kommer uppdatera mih senare, jag lovar.
Puss <3

Tankar far runt och sen?!??!

Ja, vad har hänt idag då? Vaknade hos Ella, sen blev jag "utkörd" för dom skulle åka och bada. Så jag åkte hem och sen har jag inte gjort så mycke mer än att sitta vid datorn och tråka =/

Jag har fått tillbaka den där osäkerheten jag hade för typ 2 månader sen.. Jag vet inte om det är det som händer mellan mig och Sandra eller om det är något annat men.. Jag vill inte vara osäker! Jag vill vara glad, och säker! Jag vet faan inte vad jag ska göra.. Jag vill skriva av mig men tankarna bara snurrar runt i huvudet men kommer inte ut i ord.. Jag kanske inte har den talangen att uttrycka känslor i ord.. Det blev inte så långt inlägg men...
Puss <3


Fest hos Ella!! <3

Igår va de fest hos Ella. Patrik kom till mig vid 4 och så gick vi tillsammans till Ella. Vi flummade lite och slängde serpentiner på varandra medans Ella stressade runt. Sen kom lite folk medans jag fixade Ellas hår. Aja, de blev käk och så. Kvällen blev kaos men de va ganska kul ändå, den hade jue sina mörka och ljusa stunder.

Sen skulle folk åka hem och de va meningen att vi skulle följa dom till t-banan men vi åkte me :P Vi träffade Sheriffen från Alby (fråga inte xD) Sen åkte vi tillbaka och satt ute och snackade ett bra tag. Sen ringde hennes mamma och undrade vart vi va så vi drog hem och kollade på Kniven i Hjärtat tills vi inte orkade va uppe mer. Men när vi väl stängde av så blev vi hur pigga som helst och flummade lite. Sen blev jag verkligen trött så då sov vi.

Nu sitter jag här hemma och jag gör ingenting... Vad ska man göra idag då? Nåt förslag??

Puss <3


Dagens låt:

So Close - Jon McLaughlin

You're in my arms
And all the world is gone
The music playing on
For only two
So close togehter

And when I'm with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams must die
So I bid mine goodbye
And never knew
So close was waiting
Waiting here with you
And now, forever, I know
All that I want is to hold you
So close

So close to reaching
That famous happy and
Almost believing
This one's not pretend
Now you're beside me
And look how far we've come
So far
We are
So close...

Oh, how could I face the faceless days
If I should lose you now?

We're so close to reaching
That famous happy ending
Almost believing
This one's not pretend
Let's go on dreaming
Though we know we are
So close
So close, and still
So far...

Heja Sverige xD

Idag är de nationaldagen. Vem firar den egentligen? Aja, dagen började med en shoppingrunda i Skäris. Syftet var at hitta nåt till Ella men de gick inge bra. Men jag hittade lite smått och gott :P (jag vet jag är ego). Hittade ett par shorts som jag tyckte passade mig (jag tycker inte att jag passar i shorts) men när jag kom hem va dom för små =/ Så ja ska byta dom nån dag nästa vecka. Sen köpte jag nagellack och lite smycken. Sen åkte jag hem och tråkade en liten stund. Eller de blev hela kvällen =/ Mamma e sjuk, hon ligger och fryser när de är 30 grader ute. Så jag tycker lite synd om henne just nu =/ Min lilla mamma.. Aja imorrn är de fest hos Ella, väldigt trevigt :D Sover över där också så jag skriver på söndag ;)
Puss <3

Jättekort

Dagen har varit väldigt seg och tråkig. Jag har inte gjort ett skit så de är väl inte så mycke att skriva om...De här e nästan de kortaste inläggen någonsin!
Puss <3

Har inget annat att göra..

Jag har ledigt idag, men har faan inget att göra. Jag vaknade av att någon duschade, men de är bara jag hemma. Jag blev så jävla rädd :S Men de va bara Björn. Men iaf, jag har väldigt tråkigt. BLÄÄÄ!! Plus att jag har nån konstig kramp i vänster hand...
Puss <3


Du är död!!

Idag, ja, jag kom jue hem från vandringen som sagt. Jag somnade vif typ halv 15 och sov i typ en timme. Kände mig helt jävla däckad. Vaknade med världens huvudvärk. Mamma sa att de pga vätskebrist. Ont som faan iaf. Sen ja...sen ville Ella ut så mötte henne och Sara i Masmo. Vi gick till nåt berg som vi satt och fotade lite på. Jag älskar Saras kamera!! Jag ska faan köpa en (nångång..) De låter så kul när man tar bilder xD Sen blir jue bilderna såklart otroligt bra ;) (Bilder kommer förmodligen laddas upp på barasaraV@bdb, lite bilder finns på min bilddagbok nalleli100@bdb) Sen skulle Sara hem så vi åkte me henne till Skäris och eftersom vi inte hade nåt annat att göra så gick vi me henne hem. Sen blev vi jättehungriga men vi hittade ingen mat xD De blev helt kaos men de slutade med att vi satt och åt chips vid lekplatserna ovanför Skäris. Sen va vi tvungna att dra hem, så då gjorde vi de. Mamma har köpt jordgubbar så dom sitter jag och smaskar på nu :P

Ledigt imorrn :D Då sätter dom betygen :S Kommer inte bli lika nöjd med terminens betyg som jag blev med förra men ja, de är bara ett IG, i spanska. Ledigt på fredag också, väldigt najs ;) Nu ska jag nog sluta skriva xD
Puss <3

Sörmlandsleden suger!

Jepp, då har man varit på årets vandring då. Faan va jag hatar att gå! Stäckan va typ 1,3 mil lång, i skogen. Dagen började med att jag fick skjuts till pappa för att hämta lite grejer. Sen kom jag till Skäris för tidigt =/ Stog och väntade med Denice tills Patrik kom :) Typ en halvtimme senare skulle vi då åka till Handen. När vi kom dit började vi gå och vi skulle tydligen plocka blommor samtidigt :S Aja, efter typ 4 timmar va vi framme, med ont i fötter, knän, nacke, rygg, axlar etc. Alla som inte skulle övernatta drog hem och vi gick och badade :D Fy faan va skönt de va efter att ha gått hela dan!! Shit de går inte att beskriva! Aja, sen blev de väldigt kallt, för vi hade gått upp ur vattnet. Så vi gick tillbaka. De va skittråkigt, enda tills jag fick göra upp eld :P Bara så alla vet är jag bäst på de xD Sen grillade vi lite och hade allmänt trevligt :D Sen berättade dom lite roliga historier och så. Senare på kvällen blev de spökhistorier, även om dom inte va så läskiga. Sen gick lärarna (Jenny och Mats) till sitt hus och vi skulle tydligen sova, om vi ville. Alla sa att vi bara skulle vila men efter ett tag va de flera som snackade xD Okey, jag ska kanske berätta vilka som va me: Marina, Janica, Amina, Msghinti (stavning??), Sandra, Patrik och jag. Patrik fick världens damp, haha xD Kul som faan, eller hur Sandra? :P Sen skulle vi sova. Jag kunde inte sova alls, inte för att jag va pigg, utan jag kunde bara inte sova. Sen när jag och Patrik bestämde oss för att verkligen sova fick jag världens huvudvärk, och strax efter hemlängtan. Som jag kanske har skrivit förut så får jag ibland nästan ångest och jag vill verkligen hem. Jag grät faktiskt lite också =/ Men Patrik tröstade mig lite och sen kändes det bättre :) Jag ville fortfarande hem men hade inte "ångest" längre. Jag vet inte om jag somnade eller inte, men senare kändes det som att klockan va typ 7. Och de va inte bara jag, typ alla trodde de. Men sen när vi kollade på klockan så va den bara 4. Jag frös, som faan. Patrik bäddade om mig (taaack <3) och sen kunde jag sova. Jag vaknade sen vid halv 8 när vi skulle vakna. Jag hade ont överallt, verkligen överallt. Jag va trött, trött för att gå upp. Men jag tog mig upp ändå. Efter att vi städat och så skulle vi gå till bussen. Patrik bar min packing (taack igen <3) och jag bar hans, jag fick inte ont av att bära hans packning, de skulle jag fått av min. Sen åkte vi buss, och mer buss och sen fick man ta sig hem själv.

Och nu sitter jag här, hungrig och trött. Jag ska nog äta, sen ska jag nog vila lite, kanske kolla på nån film och sen ta en dusch. Spetsavslutning idag. Ja, de är väl mina planer för dagen :) Ha de gött ;)
Puss <3 

GRÅ, GRÅ, GRÅÅÅÅ!!! xD

Måndag. Återigen måndag. Jag gillar inte måndagar egentligen. Helgen är precis slut, början på en ny vecka. Men de finns jue positiva saker med måndagar också. Typ inge jobb i skolan idag, väldigt najs ;) Sara hade fått världens finaste systemkamera så hon gick runt och fotade lite, vår nya paparazzi xD Jag ska sno den när hon sover :P Sen lyssnade jag på när Lillsara spelade piano, faan va duktig hon är! :D Sen va de lunch men jag hade inte lust att äta så strövade runt lite och mötte Sofie. Vi gick och pratade om allt möjligt sen skulle hon hem och jag på seminarium i svenskan. De gick ganska bra faktiskt, även om de inte va så kul. Sen hämtade mamma mig och Jonte och vi åkte och handlade lite käk. Sen va jag hände. Mådde inte så bra :S Sen kom Patrik och då mådde jag bättre :) Vi va ute lite, sen va jag tvungen att gå hem =/ Haha, han bar upp mig för trapporna, jag fattar inte att du orkade!!! Nu har jag packat för vandringen och de ser faan ut som att jag ska va borta i en vecka :O Och jag har inte ens packat maten...hur ska de här gå? Dessutom ska jag ha me en extra sovsäck till Patrik så de blir ännu mer packning. Aja, de löser sig.

Vi ska som sagt på vandringa imorrn, på Sörmlandsleden. Vissa, bla. jag, ska även övernatta :D De är så himla mysigt :) Aja, kommer hem på torsdagmorgon så skriver väl ett inlägg då ;)
Puss <3

Dagens Låt

So Close-Jon Mclaughlin

You're in my arms
And all the world is gone
The music playing on
For only two
So close togehter

And when I'm with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams must die
So I bid mine goodbye
And never knew
So close was waiting
Waiting here with you
And now, forever, I know
All that I want is to hold you
So close

So close to reaching
That famous happy and
Almost believing
This one's not pretend
Now you're beside me
And look how far we've come
So far
We are
So close...

Oh, how could I face the faceless days
If I should lose you now?

We're so close to reaching
That famous happy ending
Almost believing
This one's not pretend
Let's go on dreaming
Though we know we are
So close
So close, and still
So far...

<3

Orolig??

Klockan är nu halv 8 och jag ska väl egentligen göra mig i ordning men. Ingen är hemma. Och jag börjar skaka. Jag har börjat göra de typ den senaste veckan, bara skakat utan anledning. De är ganska läskigt :S Sen när jag ändå pratar om konstiga skakningar och så, så har jag ibland börjat känna min puls i hela kroppen. Ni kanske tänker, vem gör inte de? Men pulsen känns som om någon slår i takt med pulsen. Och när de blir sådär är det inte bara jag som känner det. Jag har ingen aning om varför det blir så, det är de som gör det läskigt...nu måste jag sticka, skriver mer ikväll ;)
Puss <3


Söndagar är faktiskt kul ibland..

Idag är det söndag, alltså inget att göra på hela dan. Satt och kollade på film i min ensamhet, sen skulle jag ut me Patrik, Redda och Suraj men de blev inget. Så jag hade hur tråkigt som helst, men Ella räddade dagen och jag åkte och träffade henne. Vi gick runt, drack lite milkshake och pratade om både det ena och det andra. Sen fick hon typ nån allergisk reaktion så hennes näsa och ögon rann som faan, stackars Ella =/ Så vi åkte buss till Skäris och tiggde näsdukar på Ica xD Sen åkte vi hem och nu sitter jag och här och smsar med Patrik <3

Imorrn är det skola, måste göra min HKK som jag inte har gjort än :S Sen ska jag typ ha seminarium om litteraturhistoria med Stefan, SNAAAARK...Men måste annars kan jag inte få mitt MVG. På tisdag är det vandring, och de ska typ bli 25 grader, JAG KOMMER DÖ!  Självklart ska jag sova över, så de kommer bli kul som faan, eller hur? :D Så jag har ledigt på onsdag, hemstudiedag på torsdag (då sätter dom betygen :S) och ledigt på fredag. Shit vilken jobbigt vecka alltså *host*. Nu vet jag inte riktigt va jag ska göra :P En sak vet jag, jag ska sluta skriva xD
Puss <3

RSS 2.0