Gamleby, i sammanfattning :)

Eftersom Karkki är duktig och laddar upp bilder kan jag väl köra en summering av Gamleby! :D
Måndag
Dags att åka :D Jag va så jävla peppad, men det ändrades när jag gick på bussen. Ville gråta, men de kunde jag jue inte göra. Det var bara att sitta och smsa med Sara och Karkki <3 Mådde lite bättre, resan gick bra iaf :) Jag delade rum med Ella och Karkki :D Faan va bra att du bytte till vårt rum Karkki! Vi hade så kul hela veckan :D Iaf, vi va jue inte där bara för att ha kul, så de va bara att börja sy :) Sen på kvällen blev det snöbollskrig :D Sen till Centrum och sen vila lite :P Ni var borta hela kvällen. Det gjorde ont. Jag slog, sparkade, hoppades att det skulle gå över. Jag grät, medans ni pratade. Jag grät så att jag va tvungen att vända på kudden. Sen när ni kom kunde jag inte gråta, har extremt svårt att göra det inför folk. Det började göra ont efter ett tag, i både handen och foten. Faan att jag ska göra likadant som du gjorde när du mådde skit. Tur att jag hade er tjejer, det var skönt <3
Tisdag
Det gjorde forrfarande ont, men försökte att inte tänka på det så gott de gick. Hade sy hela dan. Det hände inget speciellt som jag kommer ihåg, bara massa bus med tjejerna som vanligt :D
Onsdag
Sy på förmiddan och Hkk på eftermiddan. Jag och Ella va såklart bäst :P Haha, sen busade vi med massa folk på kvällen (a) Så jävla kul! Skrattade så mycke, har inte mått så bra på länge :) Fick även bättre kontakt med niorna, och de är jue inte fel :) Sen hade niorna "disco" i vårt hus, så jävla kul :D Se flesta va me, men inte alla ;) Kul iaf :)
Torsdag
Sista hela dagen. Teknik och sy stog på schemat ;) Sen på kvällen var de dags att göra sig i ordning, sen va de dans :) Fast ljudet typ sög, eller så va de tråkiga låtar. Så vi flyttade upp till vårt hus, niorna alltså :) De blev najs, speciellt när en viss person blev sur för att en annan person inte ville dansa me dig :P Sååå synd, men jag blev glad iaf :) Haha, sen va de bara att börja packa och sen sova :)
Fredag
Upp tidigt och städa, blev såklart godkända ;) Sen hade jag sy och sen håltimme en stund. Hade trevligt :) Sen skulle vi åka :( Vi hade sagt till alla att alla nior ska sitta uppe längst fram, och vad gör Sandra och Patrik? Sätter sig längst bak. Man ba hallå? Sen fick Ella dom att flytta på sig :P Haha satt med Ella och Redda och Adde bredvid, Isa och Suraj bakom dom och Camilo och Robin bakom mig och Ella. Kul hemresa, fast de blev tråkigt ibland ;) Sen va vi framme, säga hej då till alla och sen hemma. Faan va skönt de va att komma hem egentligen.

Bilder kommer laddas upp på bilddagboken, men kolla här sålänge :)
Idag kommer jag bara sitta hemma :) VI hörs <3

Gamleby, I love you.

Åh nu är jag hemma från Gamleby :) Jag är heeeeeeelt slut! Jag berättar om allt nånannan dag, när jag orkar :P Haha, men jag hade det jättebra, förutom vissa grejer, men för det mesta så va de bra :) Hihi nu ska jag typ somna i soffan eller nåt ^^ Puss <3

Allvar och underhållning

Gud vad dagen har varit hektisk :O Vi kom iväg senare än planerat, men de gick bra ändå. Vi började på Jensen, sen Didaktus och sen gick vi på Construction College också, men de va inge vidare. Sen kollade vi på vinterskor, men hittade inga. Sen fick jag skjuts av pappa till mamma, sen käka och sen iväg på bio :) Där träffade jag Sara som skulle se Twilight med hennes kusin :) Pratade lite med henne och sen gick vi in i salongen och såg Madagaskar 2, riktigt kul, men de va nåt fel med mig för jag började gråta typ hela tiden :S Sen på vägen hem också, aja, det va kul iaf :) Jag rekomenderar den verkligen, men kanske inte på bio ;) Sen har jag bara suttit vid datorn, tittat tv och tänkt lite. Imorrn är det sista dagen innan Gamleby, längtar..
Puss <3


Snö är så himla underbart..

Oj oj oj vad jag inte har bloggat på några dagar, förlåt, men jag har bara inte hunnit. Ska försöka göra en summering av veckan:)
Onsdag Va i skolan, kommer faktiskt inte ihåg vad som hände under dagen, det hät hänt så jävla mycke den här veckan. Men sen efter skolan drog jag till Ella som va sjuk och gjorde Hkk, hade rätt kul :) Det märktes att hon inta hade varit ute på ett tag (a) Sen drog jag till mötet, och det snöa :D Så underbart. Sen va de en tjej som undrade om jag och Conny va tvillingar :O Förolämpning! Men att hon tyckte att jag såg ut som 17 vägde upp det lite :P Sen åktå jag hem och kollade på Greys :)
Torsdag Snön låg inte kvar :( De va bara is, men de va också kul eftersom skolgården blev en isbana som vi åkte på haha, jag vet att jag är barnslig men va faan, man får jue passa på :D Iaf, sen hade jag på nåt sätt tappat bort mitt matteblock så jag fick räkna huvudräkning på extramatten.. Men det gick nog bra ändå :P Jag va trött typ hela dan, hade inte sovit mycke. När jag skulle säga hej då till Karkki sa jag till och med Gonatt.. Iaf, gick hem, pluggade och slappade resten av kvällen.
Fredag Nu börjar jag komme ihåg mer och mer, men bara för att det va igår xD Rätt okey dag i skolan, fick äntligen min jävla spanska redovisad! :D Fy faan va glad jag blev :D Nu är det inte långt till ett G :D Sen så va Anette bäääääääst! Hon hittade mitt matteblock! Fy helvete vad glad jag blev, alla mina papper, åh Anette du är bäst! Sen hade vi utvärdering, tråk som vanligt.. Sara kom till skolan, pratade lite med henne. Sen drog jag med Karkki till parken och sen hem till henne. Hade en underbar kväll, tack älskling :) Hon fick en ny kamera som vi kommer ha mycke nytta av i Gamleby ^^ Vi titta på film, sjöng Sing Star, appropå de, har alla blivit galna eller :O Kattis ba du sjunger så bra så jag ryser, kom igen, jag sjunder jue som en kratta! Sen sa Ella de också :O Aldrig att jag söker till idol säger jag bara..
Idag lördag ska jag med pappa och Lea på öppet hus på Didaktus och Jensen :) De blir väl najs, sen hoppas jag att vi kan åka och köpa skor eftersom det är snö ute :D Sen ska jag till mamma och vi kommer förmodligen gå på bio med Jonte, Madagaskar :) Så dagen blir najs :)
Sen, det som jag har väntat på så länge, och jag är så taggad, Gamleby på måndag till fredag! Yes yes yes, jag kommer ha så kul med mina tjejer, Ella och Karkki :D Åh det kommer bli så kul :) Aja, ska sluta skriva nu för det blev rätt långt (a)
Puss <3

Jag ska oroa mig, jämt jämt jämt. Varför kan jag inte sluta?

Dagen har varit totalt kaos. Först var det No-prov. Inta jättesvårt, men det va inte enkelt heller eftersom jag inte hade pluggat nåt igår. Men aja, tror att jag klarade det iaf :) Sen hade jag rast resten av förmiddan ^^ Sen mådde Karkki inte så bra, men hon ville inte prata <3 Så det oroade jag mig för typ hela tiden medans niorna gick på nån konsert på Scengymnasiet. Vissa var riktigt bra, vissa sjöng falskt. Sen gick jag tillbaka till skolan och där fortsatte kaoset. Karkki mådde inte bättre och sen satte sig Suraj på Daniels rygg så han hade skitont.. Han fick tom åka till sjukhuset.. Hoppas han blir bättre <3 Sen hade vi idrott, sådär, det va rätt kul med redskapsgymnastik, även om jag är typ sämst :P Sen åkte jag hem, piggade upp Karkki på sms, duschade, middag och sen plugga lite spanska. Ikväll är det Desperat Housewifes :D Så kul :D Aja, nu ska jag fortsätta prata med Karkki :)
Puss <3



Vi fixar det här, eller hur? <3<3


Take my home. Take everything I own.

Dagen har varit sämst.. Blir så irriterad på alla jobbiga människor i skolan, vill bara därifrån..
Idag började vi med förberedelserna inför Gamleby :D Men alla va skit. Har inga ideer, men jag får iaf jobba med Ella på hemkunskapen :) Iaf, va hos vårdcentralen och försökte boka tid för mitt knä men man kunde inte boka så lång tid i förväg -,- Jävla piss vård, men aja.. Sen åkte jag och Karkki till Media Markt för att kolla kameror, min är jue som sagt typ trasig, den går jue att använda men de är glapp i batteriluckan. Iaf, hittade en som jag vill ha: Canon IXUS 90IS, så det är bara att skriva upp den på önskelistan och vänta tills jul och hoppas :D Idag ska jag plugga inför provet imorrn i Genetik :) Tror att det kommer gå rätt bra, kan det mesta och det är bara ett G-prov :) 
Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem och fixar mat :D Under tiden tittar jag på One Tree Hill och surfa runt :P Ha det så bra!
Puss <3


Kort inlägg, och lite ny design ;)

Idag var som sagt Farfar här, jättekul :) Sen när dom hade gått åt vi en god middag :) Nu ska jag kolla lite på vad jag önskar mig i julklapp :) Har inte mycke mer att skriva, så hej då!

Folk verkar inte förstå varför man är orolig.

Hann inte blogga igår, för jag kom hem sent, eller nej, men jag hann inte iaf. Det var en väldigt konstig lördag, mest för att jag va i skolan. Vi hade öppet hus, men jag såg typ bara 2 som inte gick i skolan. Men aja, redovisade engelska, det gick inte så bra, eftersom jag int ekan prata engelska. Om han skulle sätte betyg så skulle han sätta VG+ på texten, MVG om jag inte missade alla småfel, och G- på det muntliga -,- Men jaa, så jag ska tydligen prata engelska med mig själv (?) så jag blir bättre på att få ett flyt, det kanske funkar, who knows.. Iaf sen gjorde jag klart bilden så jag behöver inte stanna på onsdag :D Sen efter skolan, typ vid 12 åkte jag hem till Ella innan hon skulle åka och träffa sina polacker. Så jag träffade Karkki och vi åkte in till stan, fick gratis mat på Reddas jobb :) Och jag som aldrig äter fick tyckte faktiskt att de va gott, tyck vad ni vill ni andra, jag bryr mig inte. Tack snälla Redda :) Sen gick vi runt lite i stan, mysigt :) Men det blåste och de va jue inte så kul, men iaf :) Sen åkte vi hem till mig, käkade och kollade på Madagaskar som gick på femman :) Karkki lekte med katterna som vanligt xD Sen följde jag me henne halv vägs hem, skönt med en promenad sådär på kvällen :) Sen satt jag bara i soffan med familjen och kollade på Stjärnor på is :)

Idag kommer Farfar och Katharina och vi ska fira Björn :) Han fyllde jue år förra veckan. Kul att träffa dom, har inte gjort de sen i augusti :O Iaf, nu ska jag kolla om vi inte ska käka frukost snart!

Det du sa fick mig att tänka. Kan det vara så? Snälla, låt det inte vara så.. 


Jag hatar att jag alltid oroar mig för allt och alla.

Har inte hunnit blogga typ nånting den här veckan, men jag har haft väldigt mycke att göra. Få se, jag bloggade i tisdags va? I onsdags hade vi extra matte på förmiddan och gjorde gamla NP, jag är bäst så jag tyckte att dom va jättelätta :P Men ja, sen käkade vi och sen åkte vi till Sätra och hade idrottsdag. Det gick väl bra, typ. Sen åkte jag hem och sen på möte efter att jag fixade mig i ordning. Det är alltid lika lärorikt och jag förändras faktiskt, jag känner det redan nu även om jag bara gått 3 gånger ;) Aja, sen åkte jag hem och kollade på älskade Greys och pluggade lite spanska innan jag la mig ;)
Igår, tosdag alltså, så hade jag bild på förmiddan och blev nästan klar med bilden som ska lämnas in nästa vecka, får göra klart den på onsdag.. Men aja, sen drog jag, Ella, Robin och Camilo på gymnasiemässan. Faan va folk de va och faan va länge jag och Ella gick xD Men vi tog typ papper från alla skolor men det blev bara några när jag gallrade ur broshyrerna sen ;) Vi tog gratissaker haha, de va faktiskt rätt kul att vara där. Men faan va trött man va sen :O Kom hem typ fem och satte mig i soffan och rörde mig inte på ett bra tag. Jag va verkligen helt slut!
Idag har det varit en väldigt jobbig dag. Höll på att somna på allvar på spanskan, var så jävla trött. Efter skolan kom Sara och jag pratade lite med henne, hennes mobil har jue inte funkat så jag har inte pratat med henne på skitlänge :O Jag har haft så mycke att göra den här veckan, det är helt sjukt.. Och helgen är inte bättre. Imorrn är det öppet hus på skolan, alltså att vi går i skolan och plugga imorrn också. Vi kommer ha labb och bild som inte är så jätteansträngande så det är okey. Och sen på söndag kommer farfar och firar björn, faan va längesen det va jag träffade farfar :) Så eftersom delgen är så fullspäckad måste jag städa idag, ska nog ta och göra det så snart som möjligt så jag har det gjort. Kommer nog att sova en stund sen också, för jag är så jävla trött. Så det är nog bäst att jag slutar skrive eftersom jag egentligen satte mig vid datorn för ca 40 min för att bara kolla en sak.. Ha de bra!


Helt sjuk sann text som Karkki hitta nånstans :O Den är jue ganska sann..


Bröst, mens och fett hår. Killar, smink och feta lår.
Ha koll på modet, följa trender. Stå ut med kompisar som dig ryggen vänder.
Röka cigaretter för grupptryckets skull, senare på en fest dricka sig full.
Börja banta få aneroxia, bli undernärd. Välkommen till en tonårstjejs underbara värld


Ont i hela kroppen för faan.

Hann inte plugga igår, eftersom jag va hos Karkki :) Skoldan gick ganska bra, blev klar med veckans NO, stort plus! Sen hade vi föreläsning med Mats där det alltid händer roliga saker: som när han sa att könscellerna hos killar kan dö av strålningen från mobilen om man har det i fickan. Sen tog alla killar upp mobilen och la det på bordet, gud va jag garva xD Iaf, sen hade jag PH och sånt, och då fick jag tillåtelse att ta ledigt på torsdag eftermiddag för att gå på Gymnasiemässan :) Hihi sen drog jag och Karkki och lämnade in min mobil i Zinken (för 4:e gången..) och sen gick vi hem till henne och bara umgicks :)

Idag va niorna på Kunskapsgymnasiet i Liljeholmen, jättekul -,- Förstår inte varför alla va tvungna att gå dit om vi inte ens ville gå där.. Men iaf, engelskan va rolig och man behövde inte plugga så de va bara att tacka och ta emot :) Sen slappade vi när vi kom tillbaka till skolan och sen hade vi idrott, valfritt :D Haha höll på med ringarna hela timmen så nu har jag typ skitont i händerna -,- Och jag kommer va helt död imorrn inför idrottsdan i Sätrahallen. Men iaf.. är hur hungrig som faan och väntar på att pappa ska komma hem och laga mat! Han brukar va hemma tidigare men han jobbade väl över eller nåt. Ikväll blir det plugg, det blir nog svenska, eller spanska. Måste skriva klart den satans berättelsen och sen redovisa den här veckan..

Nu kom Lea och sa att pappa är på möte i skolan, så jag vet inte riktigt när vi kommer äta men men :P Ska kolla lite gymnasium nu iaf, ha de bra :D Faan va långt de blev xD
Puss <3

Pappas dag.

Jaa, satt ite uppe så jäkla länge igår, bara till två. Vaknade typ ett (a). Idag är det pappas dag, och de firar vi med fika, pappa vill inte ha mer än en stund med sina barn :) Ska väl börja klä på mig och sånt snart, eller så sitter jag kvar xD
Aja, ska sluta skriva nu, vi hörs

Ingen sömn här inte.

Satt uppe rätt mycke igår natt och kollade på Gossip Girl och pluggade (:O) Gick väl och la mig runt fyra, men kunde inte somna. Tänkte på mycke, kanske va det därför. Eller för att jag hade druckit rätt mycke Cola innan ^^
Iaf, mamma väckte mig halv elva för vi skulle skjutsa Jonte till nåt kalas och jag och mamma skulle handla och sådär :) Jag ville ha skor, fast mamma ville att pappa skulle betala.. Sen letade jag efter lila strumpbyxor, men de finns faan ingenstans om man inte vill ha skittunna, för då finns de på H&M. Men jag kom hem med ett impulsköp: en plattång. Kostade under 200, men jag ville inte köpa nån dyrare eftersom jag inte vet hur mycke jag kommer använda den. Men den fungerar iaf så jag är nöjd :) Sen har jag pluggat lite till och satt väldigt länge och spelade Spore, jag är typ bäst :D Sen kollade jag på Stjärnor på is där Kicken åkte ut :( Sen har jag tittar på mer GG, ska se 8 avsnittet snart när jag skrivit klart här :) Imorrn, eller rättare sagt idag är det alla pappors dag :) Självklart ska jag fira världens bästa pappa, alltså min, ska dra dit lite tidigare och fika och sådär :) Trevligt trevligt. Saknar pappa redan <3 Iaf, nu ska jag titta vidare och jag får jue se när jag kommer i säng i natt ^^
Puss <3



Såååå, vad tycker ni om plattat hår på mig? :)

Vem va det som sa att det va sjukt att man fastnade i datorspel?

Det blev inte så mycket idol idag, satt och spelade istället (a) Japp, jag som typ hela veckan sagt "hur kan man fastna datornspel?!" och nu får jag äta upp det.. Jag har alltså fastnat i Spore, inte världens datorspel men jaa :P Men nu tyckte jag att det räckte, så Conny fick spela istället :P Hahah, men det var iaf Lars som fick åka ut, tack för de. Han är kul, men han platsar faan inte i idol :O Så det va jue bra att han åkte ut :) Nu ska jag bara vänta på att mina låtar ska ladda klart och sen ladda in dom i min kära ipod och sen sätta mig och titta på Gossip Girl :D Haha det är faktiskt skolarbete men iaf ^^

Sitter och kollar på Boston Tea Party så länge. Det handlar om mat. Och jag säger bara, faan dig som uppfann bantning! Förr i tiden, typ antiken, var de status att ha större kropp. De e faan ett sundare ideal än det vi har idag, pinnsmala. Håller ni inte med?

Ska fortsätta kolla på tv nu, vi hörs kanske sen :P

Du vet att jag inte klarar av att se dig lida, så snälla berätta för mig.

Det är fredag, äntligen. Hade spanska på morgonen och jobbade med de typ hela dan. Vladimir försökte prata med mig om igår, men jag hade ingen lust att prata, så ursäkten fick bli att jag va trött. Han ser så lidinde ut.. Det är så jobbigt. Ham trodde att han hade gjort något, men det hade han jue såklart inte. Funderar på att börja prata mer med honom, men jag vet inte. Han är faktiskt den enda läraren som ser mig, som ser när jag inte mår bra. Som säger till mig att han vet att jag mår skit. Jag får se, om jag orkar.. För han är faktiskt en person som jag litar på. Men aja, för att sluta prata om Vladimir, sen slutade jag och åkte hem till pappa och sen till mamma. Sen har jag bara legat här i soffan, har nog somnat flera gånger. Sov jue inte så mycke i natt. Och mår inte helt 100, och att må skit, på alla sätt tär på kroppen. Jag har verkligen insett de nu. Aja, kommer säkert skriva mer sen, nu känner jag bara att jag behöver vila lite till.
Puss <3


Orkar inte ens sova.

Nu sitter jag här och borde egentligen sova men jag kan inte, orkar inte anstränga mig för nåt. Tänker titta på Gosspi Girl, sova när jag ha lust och ta dagen som den kommer imorrn, för jag kommer ändå inte orka plugga nåt imorrn, och då är det enklare att skylla på att man är trött. Så det är vad jag tänker göra just nu, men först ska jag göra en Mattis:

Längtar tills vi åker till Gamleby.
Längtar tills jag slipper den här skiten.
Längtar tills jag slipper tänka på dig hela tiden.
Längtar tills jag börjat gymnasiet.
Längtar tills jag få börja på nytt.
Längtar tills mamma blir en sjua.
Längtar tills jag äntligen kan känna mig stolt över mig själv för att jag gjort nåntong bra.

Jaa, det var lite sådär, mycke känns ganska hopplöst just nu, men ska försöka att få det att inte påverka skolan för mycket, för att då kanske jag inte kommer in på det gymnasium jag vill och då är det inte lika kul. Så det är bara imorrn som jag skiter i allt, sen ska jag faan försöka att ge järnet! Nu ska jag titta på GG och sen om jag orkar skriva lite på berättelsen i svenskan :)
Puss <3

Som person har jag rätt till att känna det jag känner.

Jag ville bara gråta. Skita i allt och alla och bara springa ut och gråta. Jag kände att en tår föll från ögonvrån, men jag stoppade alla andra för att inte verka svag. För då skulle jue alla tro att jag grät för mattetalet. Så jag höll tillbaka och lyssnade inte alls på när han pratade om förenklingar och kort division. Jag tänkte bara på vad som skulle hända om jag gick ut..

Idag hade jag möte på förmiddan och sen kom jag till skolan smått okoncentrerad. Gjorde inte mycke på bilden med jag fick VG på musikprovet som vi hade för ett tag sen :) Skitbra för mig, men typ ingen annan fick ens godkänt för att provet var alldeles för avancerat om man inte hade några förkunskaper. Simon är verkligen dum i huvudet. Sen va de lunch men jag kunde inte på i mig mycket. Sen skulle vi käka glass men jag kunde inte äta hela ens.. Sen hade vi nån föreläning som några utbytesstudenter hade, inte skitkul men. Sen va de bild/musik och jag satt och sjöng när killarna spelade, rätt kul. Och sen va de matte, och ja, det gick jue inte så bra. Sen ville jag bara hem, så jag stack hem, tänkte stanna kvar men efter matten så ville jag bara hem. Ska hem till mamma sen och fira Björn. Det blir väl kul. Vi hörs..

"Brandövning" i skolan idag.

Idag har jag varit huuur trött som helst, iaf på morgonen. Gjorde klart matten idag och fick väldigt mycke beröm för att jag använde matematiska termer (a) Haha han ba jag kan inte göra annat än att låta dig gå vidare. Åh jag älskar matte, och läraren :) Aja, sen skrev jag lite på berättelsen. Känns väldigt skumt att skriva den eftersom jag skriver om mig själv och mina egna upplevelser fast lite omgjort för att man inte ska fatta exakt vad och vem jag menar.. Men aja, man får hoppas att den blir bra iaf :) Sen är jag glad för att jag inte är lika trög som en viss person som alltid va mycke bättre än mig och typ sköt och skryter om det hela tiden :P:D Hahah sen kollade jag på skor igen efter skolan och ny har jag hitatt ett till par :) Får snackan med pappa och Lea så får vi se vad som händer sen :D
Nu ska jag nog kolla på lite gymnasium och planera inför mässan :) Sen framåt fem ska jag åka på "möte". Det känns skönt att vara där, men att åka dit, tanken att åka dit, varför man ska dit är hur jobbig som helst.. Men jaja, de går över när jag kommer dit :)


Hej hopp!

Tja! Jag bloggar lite tidigare idag eftersom jag inte vet om jag kommer sitta vid datorn sen. Dagen idag, den va också bra :) Gjorde lite nytta och gjorde klart frågorna om Evolutionen :O:O Och de är bara tisdag :O oj oj oj, har går de bra :D Sen hade jag lite matte och engelska (suger verkligen på engelska så jag hatar verkligen dom lektionerna -,-) Sen satt jag med Ella och planerade hur vi skulle göra på Gymnasiemässan :) Ska jue dit nästa vecka :O Shit, faan va tiden går snabbt! Aja sen hade vi idrott, typ dans (?) och jag kunde inte sluta garva så jäkla kul va de haha xD Själva momentet va inte så kul men haha :P Faan va jag hatar när folk gör det för perfekt men kan inte ens göra uppgiften.. Sen luffade jag med Ella och Camilo på t-banan och då började vi prata minnen.. typ 5 juli.. Men ja, sen så åkte jag hem och nu sitter jag här :) Idag är det pluggdag, ska försöka göra lite matte, eftersom jag måste bli klar den här veckan.. Men det går nog bra :D

Gud va det är läskigt med gymnasiet..

Första dagen i skolan, great :D

Dagen har varit jäkligt bra :D Faktiskt skönt att vara tillbaka i skolan :O Men att träffa alla va helt underbart, speciellt Karkki, faan va jag har saknat henne <3<3 Du va borta för länge älskling.. Men ja, eftersom jag inte har sovit hela lovet var de inte så svårt att ta sig upp i morse :P Sen stacka jag till skolan och möttes av en Karkki som såg gråtfärdig ut, men de va hon inte :) Faan va skönt de va att träffa henne, hon är kanske yngre men jag vet inte om det är någon som är som hon, som förstår mig på det sättet som hon gör! Ah, iaf träffade Camilo och Ella också som inte va i skolan senaste veckan innan lovet. Och såklart Robin, och alla andra haha :P Vi va helt flum hela dan :P Sen stannade Karkki i skolan till jag hade haft PH för vi skulle hem till mig sen och plugga spanska :) Så sen gick vi, fast vi va i parken först och pratade av oss, iaf jag, tack för att du lyssnade :) Och så sa hon nåt så fint att jag aldrig kommer glömma de <3<3 Och jag trodde först att jag skulle börja gråta.. Och så såg vi världens finaste kille, men världens finaste häck, åh jag och Karkki dog! Så jäkla fin, och verkade vara så snäll när han tog hand om killen han va assistent till :) Hahah men sen blev de kallt och vi gick hem till mig och pluggade lite och sen mobbade folk på bdb haha :P Faan va vi skatta, det va skönt att bara få göra de :) Hihi men sen skulle hon gå coh jag satt kvar vid datorn för att chatta på msn och det är de jag gör nu :)

Åh, du fattar inte hur skönt det är att ha dig hemma älskling, du fattar inte..
Tack för en underbar dag, lika underbar som du, om det ens går :O


Vet inte om jag kommer blogga mer idag, men om inte så får ni ha en bra kväll, för de tänker jag ha :D
Puss <3

Footloose :)

Dagen har varit så jäkla bra :D En perfekt avslutning på lovet! Jag gick upp ganska tidigt och städade, sen åkte jag, pappa och Lea in till stan för att se Footloose :D Så jäkla bra!! Sen gick vi och käka på kinabuffé :D Skitgott :) Imorrn är det skola och det är lite blandade känslor. Skitkul att träffa alla, speciellt Ella och en annan person. Men sen är det jue själva skolarbetet som inte är så kul. Men jag klarar mig :)



Såg alltså Footloose idag, med Brolle :) Och han var bra som den elaka ligisten, men han ser fortfarande för snäll ut :P Men du var nog ändå bättre en Måns Zelmerlöv ^^ Och han som spela Micke, kommer aldrig att glömma. Han va så jävla kul att jag har träningsvärk i magen för att jag skrattade för mycke xD Och han sjöng jäkligt bra. Alla som va me, utom Petra Nielsen va sjukt duktiga! Jag fattar inte att typ alla är okända..

Den som sa att man inte kan köpa lycka, hade inte hittat rätt ställe att shoppa på.

Jaha, idag är det lördag :) Faan va skönt att få vakna helt själv, utan väckarklocka och sova hur länge jag vill :D Jag sov visserligen bara till nio men det var ändå skönt att få sova ut :) Så jag gjorde som jag brukar när jag vaknar "för tidigt": jag ställde mig i duschen, såå skönt. Sen gick jag ner och satte mig vid datorn (a) och sen kom alla andra upp och vi åt frukost tillsammans :) Sen gjorde jag mig i ordning och drog till Skäris där jag shoppade lite och kollade på skor :) Det jag köpte va en killhuvtröja (viktigt att det är en killtröja, det är jue dom som är skönast :O) från H&M, en mössa från BikBok, en tunika från Gina Tricot, nagellack och nagellacks-borttagning och tillslut lite godis :) Och man blir faktiskt gladare av att shoppa :D Men det här med skorna. Jag vill ha ett par typ Dr. Martens, men jag hittar inga som inte har allt för högt skaft och inte får mina fötter att se gigantiska ut, och faktiskt är sköna, till ett bra pris. Faan va krav de va, men det är jue måsten för mig. Jag som har komplex för mina fötter kan jue inte ha ett par skor som får mina fötter att se ut som jag vet inte vad. Det bästa egentligen är då högklackade stövlar (åh älskar) men dom kan jag inte heller ha för då får jag alldeles för ont i mina knän så jag knappt kan gå -,- Dr. Martens kanske inte är något för mig trots allt.. Men man kan jue alltid hoppas att nån dag så går man in en butik och så finns dom där, man vet jue aldrig ^^ Men ett par andra skor jag kollade på, och provade som faktiskt var sköna och mina fötter såg ganska bra ut i dom var dom här. Bra pris och dom är snygga :) Ska bara prata med Lea om jag kan få dom också :) Hihi, det blev att ganska långt inlägg, men nu ska jag sluta för jag har fått i uppdrag att göra sallad till maten :) Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt trevlig kväll :)
Puss <3

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Jaa, stämmer det? :)

Testa själva här


RSS 2.0