Rädsla och smärta.

Jag har ont i hela kroppen, ögonen svider och halsen värker. Nej jag är inte sjuk, jag har bara haft idrott -,- Iaf, idag va Ella sjuk, krya på dig<3 Så jag va mest med Karkki, Robin och Camilo. Pluggade rätt bra idag också, eller jaa jag hjälpte både Karkki och Anette (a) De va typ inga i skolan idag, iaf i vårt klassrum :O Hade idrott också med Maria (hahaha!). Hon va typ sämst men jaa, säg inte de högt, det är jue ändå hon som sätter mitt NO betyg (a) Sen drig jag hemåt och duschade och här sitter jag nu. Jag vet inte vart det gör mest ont, men just nu är det nog ryggen.. Ska skriva en bokanalys sen.. Kul.. Men jaa, det måste göras och sen måste jag läsa en till bok :O Och skriva en till analys :O Omg, svenska suger..

Jag vill kunna säga att jag inte bryr mig ett skit längre. Och tala sanning.
Inte ljuga som jag gör nu.
Jag vill kunna titta och inte känna.
Inte få en klump i magen.
Jag vill kunna säga att jag gjorde helt rätt, kunde inte gjort bättre.
Inte som tveka som jag gör nu.
Jag vill kunna göra vad jag vill.
Inte bry mig om vad du ska tycka.
Jag vill kunna se dig i ögonen, och hålla den kvar.
Inte vika bort den som jag gör nu.
För jag är för rädd. För rädd för vad du ska göra. Vika bort den och visa att du är svagare? Hålla kvar den och hoppas att jag ska vika bort min för att visa att du är starkare? Jag vet inte. Och att inte veta gör mig rädd..

Ingen ork just nu.

Idag har jag pluggat väldigt bra, och det känns jätteskönt att få saker gjort. Sen träffade jag Sara och massa andra människor. Pallar inte förklara allt vi gjorde men vi hade de lite trevligt och sen åkte vi hem och här sitter jag nu. Pallar inte sitta här med. Vet inte varför men orkar bara inte nånting..

Äppelpaj är mumsigt.

Söndagen blev rätt lyckad iaf :) Jag åkte iväg med pappa och Lea till stan och köpte biljetter till Footloose :D Sen åkte vi till Farsta och kollade lite där och åt på en italiensk resturang där allt typ va slut men :P Haha killen i kassan va lätt frustrerad över att han behövde säga att allt va slut men sen fick jag de jag ville ha iaf :D Sen åkte vi hem och sen kom farmor med äpplen från småland :D De bakade jag och pappa en äppelpaj som va hur god som helst :D Sen har vi suttit här och kollat på Hål i väggen, och fy faan va alla är sämst! :P Pallar inte skriva mer så vi hörs när vi hörs ;)
Puss <3

Jason med Sara va underbart!

Igår vad det som sagt Jason Mraz med Sara. Först åkte jag hem till henne och käkade och chillade lite innan vi åkte iväg till Fryshuset. Vi kom dit vid insläppet och fick ganska bra platser och behövde bara köa i typ 20 min, så man behövde inte sova över haha! Men iaf, förbandet va nån tjej som hette Ingrid (Sara och jag dooog av garv xD) hon va väl sådär, inte bra och inte dålig. Hon stog där i typ 40 min och sen va de paus i 20 min och man höll på att dö av värmen. Men de va faan värt de för sen kom Jason äntligen upp på scen. De va så underbart! Jag kunde inte sluta le när han kommit upp. Och att jag va där med Sara gjorde jue det hela mycke bättre :D Skönt att det fick dig på andra tankar älskling <3 Haha alla sjöng med i typ alla låtar, speciellt på I'm Yours. Säger bara KÄRLEK! Sen när det va slut bjöd Sara mig på en cola och sen gick vi ut till pappas bil och han skjutsade Sara till hennes gudson och sen åkte vi hem. Och jag säger bara till er som ska på konsert nån gång: GÅ ALDRIG I CONVERSE! Sen va jag så trött att jag satt och pratade lite med pappa och Lea och sen gick jag och la mig. Idag har jag inga planer direkt ;) Nu vill pappa att jag ska hjälpa till med frukosten så jag får väl göra de :P
Puss <3

Jason med älskling idag <3

Haha jag glömde visst att skriva igår, eller rättare sagt jag orkade bara inte. Igår hade vi då orientering. Det gick skitdåligt, efter 20 min hade jag inte hittat en enda kontroll och va väldigt nära på att gå tillbaka och ge upp. Men sen kom Camilo :D Han typ hittade alla kontroller åt mig (a) men jag sprang ändå med :P De va bara en som jag (eller vi) inte hittade och jag va 10 min sen.. Men jaaa, sen åkte jag hem. Satt hemma resten av dagen och varvade med att sitta vid datorn och titta på TV. Gud vilket kul liv jag har då.. Idag kommer Sven hit, och sen ska jag och Sara på Jason :D Sen kommer jag förmodligen åka och sova hos pappa efter och sen stanna där, liksom vad är det för mening att åka till mamma igen när man ska hem samma kväll? Men ja, jag har inte ringt och frågat pappa än, men ska väl göra det senare idag ;) Faan va kul det kommer bli :)


Who doesn't long for someone to hold?

Orkar inte prata med nån om det, jag orkar inte skriva heller. Men ja.. här orkade jag..


Stress?

Nu har vi suttit hela kvällen och kollar gymnasium, program och inriktningar och allt vad de är. Faan va stressad man blir när de kommer hem papper där det står: Gymnasievalet är ett av det viktigaste valen i ditt liv. Skämtar dom eller?! Sådär kan man bara inte göra! Tror dom inte att man är lagom stressad eller?! Men vi har kollat jag vet vad jag vill: Jag ska läsa natur, jag går inte med på annat. Så vi har kollat vilka skolor det finns (typ 19038750st) som är bra och så. Jag har slutat kolla men både pappa och Lea kollar fortfarande. Dom kommer nog bli mer engagerade än jag faan :P Men de kan jue vara bra också, så jag kan koncentrera mig på att få mina poäng så jag kan komma in där jag vill. Dom skolorna jag "valt" har jue ganska hög intagningspoäng..

Aja, idag då. Jag pluggade faktiskt bra, de jag inte brukar göra. Sen hade jag svenska och pratade rätt mycke, de brukar jag inte heller göra :) Sen kom jag lite sent till föreläsningen om industriella revolutionen, vilket jag inte heller brukar göra. Sen gick jag på matte och jobbade med problemlösning och klararde de rätt bra, vilket det inte heller brukar göra :D Ingenting brukade alltså va som de brukar :P Sen tröstade jag Ella lite som inte mådde så bra <3 Pratade även med Vladimir lite.. Att jag och Sandra inte sammarbetar så bra efter allt som hänt.. Han lovade att han skulle undvika att låta oss jobba ihop så mycke. De är inte oundvilkigt, men han skulle försöka :) Tack Vladimir! Verkligen, för jag tänker inte låta henne sabba mitt mattebetyg för att jag inte kan sammarbeta med henne, eller om det är tvärtom, så verkade de nästan vara idag. Don't bother, don't care! Sen träffade jag Sara, Michelle och några till, trevligt trevligt :) Sen åkte jag hem och pratade lite med family och sen har jag som sagt suttit och kollat inför gymnasievalet. Faan va rädd jag är, jag vill, men jag är rädd. Det är läskigt, men det kommer va skönt att börja om på nytt. En annan sak som jag är väldigt rädd för, det är att jag kommer glida ifrån folk.. Det är jue många som gör de.. Jag vill inte! Låt mig inte glida ifrån er som jag står så nära nu <3
Puss <3

Jag orkar inte se dina mörka ögon heller.

Hade som sagt idrottsdag idag. Min planering var att försöka springa hela vägen, men de gick inte. Efter typ 4 min fick jag ont i knät så jag gick ganska snabbt med Karkki och Camilo :) Klarade mig runt på typ t timme, och är faktisk ganska stolt för de :) Sen käkade jag och åkte hem med Ella, Camilo och Karkki. Jag och Karkki bestämde oss för att va ute idag :) Så vi åkte hem till henne, åt typ kladdkaks-muffins som Kattis hade bakat och sen drog vi till mig och tittade på katterna. Sen gick vi ut till parken i Vårberg och satt där, åt glass och sen gick jag hem. Sitter och smsar med Sara <3 Mina inlägg känns verkligen tråkiga och opersonliga, så ska göra ett försök att ändra på de :)

Att se dig.
Så annorlunda. Se så glad ut.
Det gör mig ledsen.
Att veta att du klarar det bra utan mig. Det är svårt.
Jag klarar mig utan dig, jag är nog gladare utan dig.
Men att se är du känner detsamma, det svider.
Att se dina mörka ögon gör mig svag.
Att se ditt underbara leende som jag alltid tyckt om får hjärtat att slå snabbare.
För jag vet att du för alltid är borta.
Det är nog bäst, men det får mig att känna mig smått hopplös.
För jag vill så gärna, men det kommer aldrig gå..

Jag orkar inte lyssna på din röst längre.

Dagen har varit jobbig. Jag känner inte att jag har nån ork. Allt skiter sig. De är iaf så de känns just nu. Störande objekt i skolan gör jue allt svårare.. Som tur är finns det även människor som får mig att skratta då och då osv, tack <3 Utan er hade jag inte ens haft ork att gå till skolan. Idag har jag knappt pluggat nånting, för jag har inte orkat, har inte haft någon lust. Träffade Sara en stund efter lunchen också, skönt som bara den! Sen hade jag PH på eftermiddan också, ingen favorit direkt. Sen va jag kvar i Skäris en stund med Ella, shoppade lite idag igen (a). Jag gör oftast det när jag är lite halvdeppig.. tyvärr.. det börjar liksom bli lite dyrt nu.. Men sen gick jag hem iaf, satt i mitt rum ett tag, skönt att vara ensam. Sen har jag suttit och lyssnat hur pappa och Lea tjatar på Conny att sluta slåss hela middan.. Efter typ en timme fick jag äntligen säga nåt om hur min dag har varit. Aja, imorrn är det Kunskapsjoggen med Botkyrka i Tumba, springa 6km.. Pappa tror att jag kommer orka, men jag vet inte, jag får se. Ska sluta nu.
Puss <3 


Hahahaha galna Anneli :D

Idag har jag inte gjort mycke, eller jaa städat och bakat :D De blev ananaspaj, vilken jag inte borde gjort eftersom jag är allergisk, men de va faan värt de :D Imorrn e de skola igen.. Men jaa vad ska man göra? Pallar inte skriva mer eftersom det inte finns så mycket att säga.
Puss <3

Smärta.

Sov hos Ella i natt som sagt, så de va där jag vaknade i morse. Ella skulle till sin polska maffia i Ösmo, så jag stack till Skäris och kollade lite :) Jag hittade mycke fint :) På Monki hittade jag kläder som kostat 1250:- som jag betalade 250:- för :P Men ska lämna tillbaka en tröja som jag inte är så nöjd med.. Men för att sluta prata om kläder nu, jag åkte hem och åt middag, städade och nu sitter jag här och har ont i axeln :/ I övrigt mår jag inte så skitbra men, jag klarar mig. Orkar inte skriva mer nu.
Puss <3


Skitdag.. eller nåt :)

Idag har jag faktiskt pluggat lite i skolan haha :P Redovisade lite svenska, sen mådde jag inte så bra, men pallade inte gå hem. Så jag och Ella gick tidigare till lunchen hihi ^^ Träffade Sara som hade gått hem från skolan och sen tillbaka till skolan och utvärdering och sånt shit. Sen följde jag me Ella och shoppade lite med hennes mamma. Sen drog jag hem, käkade, ut igen och träffade Sara och några till osv.. Sen drog jag hem till Ella, och här sitter jag nu. Jag ska alltså sova här :P Jaa har ingen aning om vad jag ska göra i helgen men.. Ska nog försöka va lite social med Ella här (a)
Puss <3

Finns här för dig, säg bara till <3

Extramatten va faan sääämst!

Hundra tankar som jag verkligen inte behöver just nu kommer upp och snurrar runt i huvudet. Är det sant? Vad vill jag? Skulle jag orka? Skulle de funka? Hur skulle de va när det tar slut? Orkar jag gå igenom det här, nu?

Försov mig i morse och va tvungen att stressa iväg till skolan för att hinna. Hade bild på förmiddan, muntlig presentation också.. Skakade som faan typ en halvtimme efter.. Jag fick G+.. Bättre än IG iaf. Haha så jag satt där och skakade tillsammans med Robin som va minst lika nervös haha xD Så vi satt där och ritade något som kanske liknade ansikten och sen va de lunch. Åt glass och sen satte vi oss i sofforna i skolan tills de va dags att börja jobba igen. Ella va skittrött så de va skitkul när Robin satt och fick henne att skatta haha. Hon grät faan xD Aja, sen hade jag håltimme, men jag satt med Ella på bilden. Sen kom Robin också och efter en stund även Camilo. Sen hade vi extra matte, skitkul.. not.. Det kändes som att mitt huvud skulle sprängas för att alla killar pratade och alla tjejer skrek.. Sen när de va slut gick jag och Robin hem. Smsar med Sara och sitter här typ bara. Faan vilken dag de har varit! Juste, Sara kom en snabbis i skolan också :D Aja, ska nog sluta nu. Ha de bra!
Puss <3

Sluta bit! Nej jag vill inte..

Dagen började med att man kom till skolan och man behandlas som nåt jävla dagisbarn: vi har fått bestämda platser i klassrummet :O Asså både jag och Ella va förbannade, så de va jue inte världens bästa start på dagen kanske.. Pluggade, gjorde klart allt i kursen i NO, yes :D Träffade Mohammed på lunchen och sådär. Sen pluggade jag lite till och sen åkte jag hem till Ella en stund :) Sen åkte vi och träffade Sara, Mohammed, Rebecca och sen träffade vi Christoffer G också. Sen kom Redda, Adde, Suraj och Patrik också. Vi gjorde inget speciellt, vi umgicks mest, VÄLDIGT TREVLIGT! :D Sen åkte jag hem tsm med Sara och sen gick jag och tog ett varv runt spåret. Faan va skönt att springa, har inte gjort de på ett tag :) Imorrn e de bildpresentation i skolan, vill inte.. Men ja, har väl inget val.. Ska sluta nu.
Puss <3


Jag hatar inte människor, bara vad människor gör.

Jag är irriterad på dom idiotlärare som finns i min skola, ARGH! Iaf jag ska inte ödlsa energi på dom. Idag har jag gjort lite allt möjligt i skolan. Efter skolan träffade jag Sara, Ilike och några till. Sen va jag tvungen att sticka hem och sen har jag pluggat lite :) Sen har jag inte gjort så mycke mer. Jag vet att jag skriver skitkorta inlägg men :P
Puss <3


Take me away, to a place without pain..

Idag har jag haft lektioner, fått beröm av både Stefan och Vlamimir *lycklig* Sen har jag jue umgåtts med Ella och Robin hela dan, även Karkki. Sen hade jag PH och övertalade Robin att stanna med mig (a). Sen kom Sara som precis tagit hål i naveln :O Hon hade typ skitont, men ja. Vi umgicks lite allihopa, sen åkte jag hem. Satte mig vid datorn och käkade. Pratade lite med Pappa och Lea, så skönt att bara prata :) Aja, ska typ sluta nu, kanske duscha snart eller nåt, men jag får se..
Puss <3



Älskling <3


Orken finns knappt där..

...


Hej typ

And as you move on, remember me. Remember us and what we used to be..

Idag har jag bara suttit hemma med bror. Ska åka till pappa redan ikväll så vi ska åka om typ en halvtimme eller nåt :) Ja, vad finns det mer att skriva, typ inget så..
Puss <3

Mitt i natten (?)

Nu sitter jag här och kollar på SNL, lyssnar på musik och funderar på om jag ska köpa mig en ny kamera eller inte.. Den jag har är ganska bra, men jag vill ha en bättre.. Sen är jue batteriuckan trasig också.. Jag har hittat en som verkar va rätt bra, som kostar under 2000, och de är jue bra. Men frågan är, ska jag verkligen köpa en kamera? Hmm.. Hjälp någon?



So tired of tears

Jaa, vad ska man säga? Har inte mått så bra idag, av lite olika anledningar så jag har legat i soffan och sängen och bara degat hela dan. Men de kan jue vara skönt ibland eftersom jag mår lite bättre nu :) Vet inga planer imorrn, men jag hittar väl på nåt :P Orkar inte skriva mer nu, så jag ska sluta xD
Puss <3

Bästa Älskade Vän.

Har umgåtts med dig väldigt mycke nu, och de är bara bäst, nej du är bäst!
Du ställer alltid upp för mig, tack för idag <3
Sötos :)


Skönt.

Dagen har varit okey. Träffade Sara efter skolan, de behövde jag :) Träffade lite folk och så, sen åkte jag hem. Äntligen kom den stunden jag väntat på så länge :D Pratade med pappa och lea en bra stund, du hade rätt Sara, de känns mycke bättre nu :) Imorrn är det halv hemstudiedag efter lunch, så jag ska hem och plugga lite med Lea :) Jag orkar inte skriva mer, sitter och tittar på idol :) Vi hörs
Puss <3


Kort

Idag mådde jag inte så bra.. Men jaa, jag pallade inte gå hem. Efter skolan träffade jag Sara och några till. Sen åkte jag hem pluggade lite och sen har jag suttit här. Pallar faktiskt skriva mer, för jag mår fortfarande piss..
Puss <3

Jag är tydligen trög idag :D

Dagen har inte varit så bra för min del. Vaknar med en klump i magen, inte någon bra start på dagen direkt.. Smsade lite med Sara, och de blir jue alltid bättre :) Kom till skolan och så, blev jue inte bättre.. Ibland kändes det som att jag skulle svimma.. Aja, överlevde alla lektioner och sånt, sen va de idrott.. Tänk er att spela brännboll på konstgräs när de regnar.. Allt var en mardröm.. NI som vet ni vet <3 Sara kom dit :D Faan va underbart att träffa henne, hon som vet om allt <3 Vi gick tillsammans till Skäris och sen skulle jag till mamma och fira Jonte som fyllde 5 år idag :D Fikade där och sen åkte jag hem.
Som sagt, dagen har varit skit.. Nästan hela tiden iaf.. Det var så oväntat. Från ingenstans kom allt tillbaka. Jag pratar med personen som jag står allra närmast just nu, och de känns mycket bättre, för du vet vad det handlar om <3 Nu gäller det bara för mig att inse det jag måste inse.. Som är ett av det svåraste i mitt liv.. Men tack för allt stöd älskling, du är guld värd <3<3 

En katt som spinner är det bästa ljud som finns när man mår såhär


You

Du är bäst Sara, vet du det? Du har funnits där i vått och torrt den här sommarn och fram till nu. När jag haft det svårt är det dig jag vänt mig till, för du är bara bääst! När vi driver, då garvar jag till jag får ont i magen.. Faan vad jag älskar att vi ses så ofta som vi gör :D Att träffa dig efter en dag i skolan, de är bara bäst!
Jag älskar dig, och jag finns här för dig, alltid <3<3<3






Och kom ihåg, han tänker med näsan xD

Grattis till Ilike som blir 17 år idag!

Hej igen :) Igår va jag ute men Sara och folk, trevligt värre :) Idag hade vi skolfoto. De gick väl bra (?) Alla säger att min porträttbild blev jättebra men jag vet inte.. De roligatse va jue när vi skulle göra i ordning oss för spexet.. haha.. Killarna blir tjejer och tjejer blir killar.. Okey, de va bara 4 killar som vågade vara med men, de va jävligt kul xD De va Robin, Redda, Karim och Camilo. Haha, vi sminkade dom och allting.. haha faan va kul de va, och bilden blev skitbra ;) Iaf sen redovisade jag eng och fick hoppa över några steg, yes yes :D Sen va de ph och sånt shit, gjorde en jävligt bra planering, frågan är bara om jag kan hålla den.. Sara kom förbi skolan också :) Aja, träffade mamma och Jonte en snabbis också. Annars har jag nog inte gjort mycke mer. Ska väl plugga lite och så, annars gör jag nog inget mer idag ;)

Puss <3


Tystnad säger mer än ord. Din tystnad kom innan min. När det är tyst orkar man inte skrika..

Regn regn och mera regn.

Idag har jag pluggat, tvättat, smsat och bara tråkat.. De regnar, och de gör mig alltid så deppig =/ Nu sitter jag och chattar med Sara, som har stukat armen, stackarn <3<3<3 Imorrn har jag ingen aninga om vad som händer, förhoppningsvis så är det bättre väder så man kan gå ut eller nåt. Har egentligen inget mer att skriva så.. Ha de bra :)
Puss <3

Det gör ont att se dig såhär..

Blää på allt

Nu är jag på så jävla dåligt humör så jag vet inte vad!!! Dagen va hyfsad, pluggade lite, hade lite kul med folk i skolan. Planen va att vi skulle på bio, men de blev inte så. Sen umgicks vi lite i Skäris, träffade lite folk. Sen kom Sara och några till. Sen träffade jag pappa och lea i skäris för att gå och köpa skor till mig :D Det blev äntligen dom där adidasskorna som jag kollat på så länge :D Aja sen åkte vi hem och sen har jag inte gjort mycke mer. Kanske ska börja på badminton, eftersom jag tycker att jag borde röra på mig innan jag förvanlas till ett fläskberg, och de är typ de enda som jag tycker är kul som pappa kan tänka sig betala för. Jag pallar faan inte blogga.. Ha ett bra liv, typ.
Puss<3 

Rolig dag

Idag var en rolig dag :) Har varit mest med Ella, Robin och Camilo :) Sen efter skolan så träffade jag Sara och sen lite mer folk. Är så trött just nu, och jag insåg precis att det var onsdag, och inte tisdag, och att jag måste göra klart engelskan tills på fredag... shit.. Aja, ska väl sätta igång med de typ..
Puss <3

Vet ni, jag vill lära mig att skejta! =P


Livet, är väl bra.

Heeej allihopa :)
Idag har jag umgåtts med lite olika männiksor i skolan :) Har mest varit med Ella, Camilo och Robin, kul kul :) Sen va de idrott, och sen utvecklingssamtal. Sen träffade jag lite människor utanför skolan :D Träffade Sara 2 gånger idag<3<3 Aja, sen har jag bara varit hemma, kommer förmodligen plugga sen.. Juste, jag har klippt mig :D Kort blev de.. Jag tycker om de, och dom flesta tycker att de ser bra ut (måste börja sluta tänka på vad folk tycker men jaa...) Livet känns bra, även om vissa stunder inte känns så bra.. Men då finns ni där, mina vänner, tack för allt!! Jag älskar er! <3<3
Puss <3

RSS 2.0