"Vet du inte vad krysset är? Men Anneli!"

Ja, dagen började med konfirmation. Sofies konfirmation alltså xD Ganska tråkig för att jag inte e troende men kul att vara me iaf :) Sen fick jag min nya mobil (GRAAATIS!!) eftersom jag reklamerade den andra. Fick en röd W910i :D Är jättenöjd me den. Sen bråkade jag me mamma, för hon inte kan sluta retas, så skrek åt henne och stack. Träffade Patrik, sen mådde jag bättre :) (thanks!) Va me honom i typ 3 timmar sen va han tvungen att dra så fick också dra hem. Har fortfarande inte sagt ett ord till mamma...tur att vi ska till Gamleby imorrn...
Så jag är borta i småland sön-ons. Hörs då!
Puss <33

I'm yours...

Dagen har väl varit okey, inte bra och inte dålig. Gjorde klart alla förberedelser inför gamleby och redovisade matte, najs ;) Fick reda på att hela skolan ska till grönan och att skolan bjuder på allt, också najs. Sen skulle vi till skärpnäck men kom inte längre än till slussen, sen åkte vi till sandra och kollade på film. Kom hem, käkade, duschade, gick ut, la mig på gräset, tänkte, gick hem, satte mig vid datorn, ut på balkongen och ja, nu sitter jag här. Har extremt ont i magen så jag knappt kan sitta så ska sluta skriva nu.
Puss <33


I'm Yours



Helt underbar låt som som gör mig så glad :)
I'm yours-Jason Mraz

Brunna...

Dagen har väl varit ganska okey. Dagen började lite konstigt, de va fel på bussen men de fick vi inte veta förren vi frågade :S Sen kom jag till skolan och karin tror verkligen att vi e typ 7, för vi skulle måla me fingrarna. Typ nån kör eller nåt. Min blev jue verkligen ett konstverk *host*. Sen pluggade vi lite. Sen stack vi och köpte nötter och lite annat mumsigt. Sen satt vi ute och pluggade. Eller ja, de va tänkt så iaf xD Sen va de lunch. Satt ute och myste på rasten. Sen satt vi och pratade och pluggade lite. Sen blev de bråk i skolan :S Patrik ringde så så snackade jag lite me honom. Sen va de dags för idrotten. Och JAG skulle hålla i lektionen, läskigt :S Men de gick ganska bra ändå. Sen va de varmt som i helvete och bussen va jue inte svalare där =/ Sen solade och pluggade på balkongen, very nice ;) Sen gick jag ut till brunna, mötte patrik :) Sen gick jag hem och nu sitter jag här, hungrig och kall. Men glad :)
Puss <33

Chill, chill

Sorry, uppdaterade mig inte igår =/
Igår var det tisdag, vi slutade 14.30 (för dom som inte vet de slutar jag 17.00 i vanliga fall) Mötte mamma i skäris och fick stjuts hem. Sen gick jag ut, gick in, gick ut igen, gick in. Sen gick jag ut, ställde mig på bron över E4 och bara stod. Sen kom conny och han fick för sig att vi skulle gå till norsborg, men vi orkade inte gå så långt xD Sen mötte jag patrik och chillade lite tills conny ringde och sa att jag skulle gå hem.
Idag är det onsdag och de va en kul dag i skolan (sällsynt!!) Stack hem till sandra för att kolla på film. American Pie blev de xD Sen stack vi till bredäng, jag skulle ha kör. Sen åkte jag hem. Gick ut, sandra ringde, mötte patrik, chillade lite, springa hem och nu sitter jag här. Skulle pluggat svenska men pallade verkligen inte, de va för mycke tankar i huvudet för de...och inga glada tankar va de...Måste iaf kolla så jag har allt så jag kan redovisa imorrn...Men nu ska jag gå och duscha.
Puss <33

Faan i helvetes jävla skit! Jag ska hålla idrottslektion imorrn!! AHH!!!


Promenix =D

Ännu en måndag har gått, lite roligare än den brukar vara iaf =P Onödig dag i skolan, även om jag lyckades plugga lite. De va skittomt i skolan eftersom så många praoar =/ Sen hem och träna inför pianot, iväg och spela, träffade sofie där =P Sen åkte jag till Skäris en snabbis och köpte mascara. Sen hem och dega lite. Sen vid 7 gick jag och conny ut. Vi gick till hallunda och gick runt där en stund, eller ja, i två timmar xD Conny hade bara T-shirt så vi fick gå hem då, faan conny =P Och nu sitter jag här.
Mådde ganska bra idag och var glad, nästan hela tiden =) Nu ska jag fortsatta kolla på CSI
Puss <33

Dagens

Har du under de senaste 24 timmarna...
Gråtit:
Naj
Köpt någonting : Japp, mascara xD
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem:
Japp
Träffat någon ny :
Näää
Saknat någon : Ja!!
Kramat någon : Ja

Dagens vill ha
: Tuggummi :P 
Dagens klädsel: Jeans från Dcate, vitt linne, grå munkis med svarta prickar
Dagens smink: Mascara, foundation, puder, rouge, cerat
Dagens frisyr
: Hästsvans ;)
Dagens planer: Plugga, sitta vid datorn, sitta ute i det finfina vädret =D
Dagens humör: Glaaaad =D

What About Now??

Har inte skrivit på ett tag, förlåt!! Men har inte orkat. Det har hänt så mycke och är ganska förvirrad. Men ska försöka skriva lite här så kanske jag  blir lite mindre förvirrad...
Torsdag:
Helt okey skoldag, inge speciellt hände. Var lite ledsen på kvällen men mådde bättre efter ett trvligt telefonsamtal :)
Fredag:
Jättetrevlig dag :D var på ovanligt bra humör, vilket alltid är trevligt. Hämtade mitt pass och gjorde inte så mycke mer den dagen.
Lördag:
Dagen började med gårdsstädning, helt okey. Sen blev jag lite deppig, men mådde lite bättre sen av finfina sms :) Gick ute lääänge och lyssnade på samma låt om och om igen, sen mådde jag ganska bra. Gjorde inte så mycke sen.
Söndag:
Sista dagen här hos pappa. Städning nästan hela dan. Satt ute i det underbara vädret också :)

Ja, den här veckan, va blir det av den? Sista veckan innan Gamleby, bara förberedelser, ganska slapp vecka med andra ord. De kommer bli tomt i klassen eftersom flera praoar. Om man bortser från skolan då? Ja, en helt okey vecka, inga konstigheter. Ja, nu har man iaf skrivit nåt. Kommer uppdatera bättre i veckan eftersom jag bor hos mamma då ;)
Puss <33


Spinning round and round...

Idag är det onsdag. Dagen var väl okey, inte bra, inte dålig. På eftermiddan va Sandra här, nice nice ;) Sen var det dags för oss att ge oss iväg till kör och teater. Sen nu har jag bara vart hemma. Jag vet att jag måste plugga me orkar verkligen inte och är så ofokuserad! Har ingen ork eller lust kvar. Ingen motivation! Faan kommer sänka alla mina betyg om jag inte skärper mig snart =/ Det händer så mycker runt omkring mig så jag vet inte hur jag ska hänga me. Som George sa i ett avsnitt av Grey´s: "Det är som om vi är fast på ett tåg som kör för fort och vi kan inte stiga av" (jag vet, inte ordagrant men ni fattar grejen)

Kände för att skriva något riktigt djupt men kommer inte på nåt så de får va ;)
Puss <33

Kortis

Idag e de måndag. Igår kom vi i kören hem från festivalen i götet. Kul, men faan vi sjong nästan för mycke, så har typ ingen röst kvar =/ Ska inte sitta vid datorn mer nu
Puss <33

Orkar inte...

Idag är det tisdag. Pappa och Lea kommer hem imorrn, och sandra ska hit. Har världens träningsvärk och orkar inte skriva mer.
Puss <33

Lite efter...

Skrev inget igår så jag gör de nu :P Igår va de öppeyt hus i skolan. Sandra hade sovit här så vi åkte till skolan tillsammans. Sen kände man sig som ett litet djur på zoo....Hade både spanska och matte, sen fick vi gå hem. Åkte hem, käkade lite. Kollade på Beck, drog till skäris, åkte hem, satt på balkongen. Ja, gårdagen i sammanfattning. Idag e de extra träning me kören inför GBG, VI ÅKER PÅ FREDAG!!! :D Sen ska jag till pappa, en dag tidigare eftersom dom ska på begravningen....så jag och conny blir ensamma i två dagar. Nu ska jag nog titta på Beck och göra mig i ordning!
Puss <33


Rubriker suger!

Idag är det fredag. Idag var vi me klassen på ungdomsmottagningen. Väldigt roligt att se allas reaktioner osv....Sen skulle vi tillbaka till skolan men vi stannade i Idleken och lekte lite, så roligt :D Sen kom vi tillbaka och skulle ha utvärdering. Sen va de lunch och sen slut. Hittils var dagen jättebra....ända tills jag fick reda på att min "morfar" dog inatt :'( :'( :'( Lea var jätteledsen, men de va jue hennes pappa :'( Sen åkte jag och sandra till mamma och hann inte göra så mycke innan pappa ringde och sa att vi skulle fixa pass. Så åkte vi och gjorde de. Sen kom jag hem till sandra igen och hjälpte henne lite me spanskan. Sen pratade vi om både de ena och de andra, sen skulle hon träffa en kompis. Och nu sitter jag här och gör igenting...Sandra kommer hit sen och ska sova. Sen e de skola imorrn....BAJS!
Puss <33

Pain! Pain! Pain!

Dagen har inte vart så bra....varför vet jag inte :S jag tänker väl för mycke igen...hade teknik, så jag sågade och filade och borrade och fy tusan va jag fick ont i mina armar!! Sen hade jag matte men Vladimir (eller som mats säger, Vladi :P) vääldigt roligt. Han gör matte så kul :D Sen hade jag engelska och sen var det dags för idrott, och något kul för en gångs skull: badminton :D Skitkul, och kände mig ändå ganska duktig...även om jag inte va bäst (hmm..) Sen segade jag runt lite i skäris och satt i solen tills de va möte i skolan. Sen va de dags för mat, och pizza blev de. Just nu har jag ont på följande platser:
*Ryggen
*Axeln - så ont att jag inte kan lyfta den :'(
*Knäna - faan att dom inte ska sluta att göra ont!!
*Foten - vet inte varför :S

Aja, ska sluta klaga på skador och ska nog sova snart.
Puss <33


Dagens Lista

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit :
Nästan
Köpt någonting : Nepp
Varit sjuk: Neej
Sjungit : Självklart, både de ena och de andra ;)
Sagt "Jag Älskar Dig": Neej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Njaaa...
Träffat någon ny : Näää
Saknat någon : Yees
Kramat någon : Japp
Ätit : Always

Confused? Me?

Dagen har väl vart ganska bra, eller hyfsat iaf. Asså förlåt om jag inte skriver så mycke meeen...Nu är de paus på Greys så då passar jag på att skriva. Va på kören idag, och de e bara drygt en vecka kvar till GBG :D Very nice ;) Nu börjar Greys igen
Puss <33


What About Now?



Heelt underbar låt med världens underbaraste text!
What About Now - Chris Daughtry

Finaly!

Ja, bloggen har inte fungerat att uppdatera på ett tag :( Men nu gör de de :) De har inte hänt så mycke iof meen...nu funkar de iaf ;)
Puss <33

RSS 2.0