I'm scared..



The blank pages of my diary
That I haven't touched since you left me
The closed blinds in my home
See no light of day
Dust gathers on my stereo
'Cause I can't bear to hear the radio
The piano sits in a shaded space
With a picture of your face

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
Now I'm scared

Coffee stains on your favorite book
Remind me of you so I can't take a look
The magazines you left on the floor
You won't need them anymore
 

A towel left hangin' on the wall
No sign of wet footsteps in the hall
There's no smell of your sweet cologne
I'm lying here alone
 

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
And now I'm scared


I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
Now I'm scared
In an instance you were gone
And I'm scared


I'll always remember.. The moment I saw you cry

Idag har jag sett slutet på Benjamin Button. Filmen va inte dålig med långtråkig! Inget man ska se när man är lite trött.. Sen har jag sett favoriten A Walk to Remember! Älskar filmen, gråter nästan hela tiden. Den är så fin..



Så jävla fint!



Älska..!

Patrik 1,5 - En favorit i repris!

Nu har jag precis kollat klart på Patrik 1,5. Så sjukt bra film :O Svenska filmer brukar jue va sådär men den här gillar jag verkligen. Se den! Nu ska jag se The Curious Case of Benjamin Button med vår välkände Brad Pitt, får se om den är så bra som dom sa på Oscarsgalan ;) Aja nu ska jag kolla iaf, får se om jag slänger in ett blogginlägg om den senare. See ya!



Så söt!



Patrik 1,5



Hihi han är fett söt i filmen (a)

What's your name? What's your sign?

Faan va sämst jag är.. Jag trodde inte att det skulle vara så jävla mycket jag behövde skriva men joo det var det -,- Jag tänker faktiskt inte göra mer nu, jag gör det antingen i natt eller imorrn. Bara det är klart tills på söndag! Nu ska jag fortsätta kolla tv och surfa runt på nätet. Förresten har jag laddat ner Picasa 3, ett gratis bildbehandlingsprogram som är mycket enklare än Photoshop. Visst man kan inte göra lika mycket men det funkar ganska bra iaf :) Jag funderar på att göra en ny header till bloggen också (a) Jag får se hur jag gör, vi hörs!

Kortfattat om dagens planer

Herregud dom slutar jue inte snacka om Viktoria och Daniel! Kom igen, vi har fattat att dom har förlåvat sig, men dom ska jue inte gifta sig förrens nästa år! Nu räcker det.

Idag ska jag försöka och plugga lite, jag måste göra klart kursen som skulle vara inlämnad i fredags.. (a) Det är mitt mål, att göra klart den. Sen måste jag tvätta och sen vet jag faktiskt inte om jag hinner mer än att titta lite på tv för mamma kommer och hämtar oss halv 4. Ikväll blir det bara att sitta och tjocka sig framför tvn :D Jag har faktiskt saknat det lite, att bara äta. Nu är jag oftast någonannanstans på fredagar så då blir det aldrig så, även om jag är hemma med nån. Jag gillar inte att äta sådär framför folk. Men nu jävlar ska jag äta så jag rullar fram sen (för det kommer jag troligen göra snart) Aja nu ska jag nog gå ner och käka och kolla vad jag ska tvätta. Vi hörs!

Blodprov är.. lite läskigt..

Jag mår fortfarande lite konstigt efter blodprovet i morse :S Men aja, jag ska inte göra nåt idag direkt. Jag fick låna mammas dator så ja ligger hät och myser med Nicke i sängen och håller på att ladda ner PS (a) Får se om det funkar. Med min tur gör det säkert inte de -,- Men de får jag jue se sen. Förresten är det någon som har några musiktips? Jag är ganska trött på den musiken jag har (a) Den är jue såklart bra men jag vill ha lite nytt :) Sen funderar jag på att föröka mig på att göra om min design här på bloggen (a) Jag vet att jag ändrar 24/7 men jag är en person med lite för mycket fritid som snabbt tröttnar, liksom ibland jag jag ändra tema på mobilen flera gånger på en vecka så jaa ;) Men nu ska jag fortsätta med att surfa runt lite, det är typ det enda jag gör på lovet faan x) Jag skulle behöva plugga lite, får se hur jag gör sen, liksom jag har ändå inget att göra, varför inte plugga lite då? Men som sagt, jag får se. Ha de bra :)

Fuck you.

Nu är jag förbannad. Jag vet inte ens varför jag ödslar energi och känslor på dig. Det täker jag faan inte göra. Jag orkar inte med det. Så hej då. Varför är du borta Karkki när jag behöver dig som mest?!

Va hos läkaren idag då. Han kunde inte säga så mycket, men jag ska iaf ta lite blodprover typ imorrn eller nåt. Resten av dagen kommer troligen spenderas i Skäris och sen hos mamma som fyller år idag :)

Well..

Igår gjorde jag faan inte mycket, var som sagt rastlös (a) Men idag har jag gjort lite mer iaf :) Jag gick upp ganska tidigt, eller jaa typ 10 och käkade frukost och sådär. Sen lite Wii med bror, alltid kul typ x) Sen bestämde Lea att vi skulle ut en stund iaf så jag gick och duscha och gjorde mig i orning och sådär och sen gick vi till Skäris. Jaa jag vet att de inte är så långt men ändå (a) Vi köpte hem semlor och sen blev det mer Wii. Det blev roligare när Lea va me (a) Sen har jag bara kollat datorn lite snabbt innan jag började skriva här. Snart är det nog mat och sen senare ikväll ska jag hänga med pappa och spela badminton, så kul och jag rör mig iaf utan att jag direkt märker det x) Jag är extremt lat och tycker att träna är otroligt tråkigt så dans och sånt där passar mig perfekt för det känns inte som att man tränar, man har bara roligt :D Så jaa, jag kommer motionera lite på lovet iaf :) Då blir Karkkis mamma glad hahahaha xD
Jag hade helt glömt bort att jag skulle till läkaren imorrn :O Men jag ska typ ta lite prover och blodtryck och sånt (först höll jag på att skriva blondtryck hahaha!) eftersom jag typ svimma, mer kollapsade i skolan förra veckan. Jag vill jue veta vad som hände.. om jag typ har lågt blodtryck eller nåt. Hoppas det inte är nåt allvarligt, och hoppas verkligen att dom kan säga vad det kan ha varit. För det värsta som finns är att inte veta vad som är fel om man är sjuk.. Och eftersom det är så med mina knän så vill jag inte ha ett till "olöst fall" eller vad man ska säga.
Jag har bara en sak att säga innan jag slutar skriva: Jag saknar Karkki!! Kom hem för i helvete! <3

Hatar rubriker.

Omg jag är fett rastlös! Jag vill faan baka men vi har inget hemma -,- Sen så vill jag shoppa! Jag vill ha nya sneakers (a) älskar sneakers! Sen vill jag ha lite najs kläder, typ jeans och tröjor. Och en ny jacka, lite tunnare men fortfarande varm liksom. Men dom är jue skitdyra -,- Och eftersom Nicke bet sönder mina hörlurar så måste jag köpa nya eftersom jag inte gillar mina andra och mina koss fastnar bara i håret -,-
Fattar ni? Jag är fett rastlööööös!

Dans dans dans dans dans (a)

Faan va roligt det är att dansa, omg de va så roligt. Att bara stå där och köra med dom andra och Gabbe. Känna hur tjejerna hejar på en och liksom. Så jävla underbart att gå ut från scenen och känna att jag satte den. Så jävla underbart!
Jag gjorde bort mig ibland kändes det som men de gick ändå bra. I april kör vi igen, då vill jag att fler kommer och tittar faan!

Blääääääää på veckan!

Oj oj oj jag har inte bloggat på hela veckan :O Men ja i måndags hade jag dans och grejer och sen orkade jag inte, tisdag var det hemstudiedag. Jag pluggade faktiskt i 4 timmar :O Sen träffade jag Karkki, mys <3 Sen ja i onsdags.. Jag mådde inte så bra i skolan kan man säga.. Först hade jag bara ont i huvudet och mådde lite illa. Jag frös såklart som vanligt också. Sen började jag bli yr. Jag trodde att jag skulle spy så jag gick på toa. Sen kom jag ut, och enligt Karkki så var jag kritvit i ansiktet. Sen föll jag bara ihop. Vilken jävla cirkus det blev i skolan. Jag var redan rädd, och när dom sa att dom skulle ringa ambulansen blev jag ännu räddare. Men jag fick ligga och vila iaf, tack Ella och Karkki som satt med mig <3 Sen kom Lea och hämtade mig och sen dess har jag inte varit på topp men. Idag måste jag iaf låtsas. För idag gäller det. Idag blir det dans, dans, dans hela dagen! Faan va roligt, även om jag är fett nervös :O Omg, aja hoppas det går bra iaf. Nu ska jag börja göra mig i ordning! Vi hörs, och förhoppningsvis ses idag :) haha

Kort inlägg innan det bär av till pappa!

Dagen har bestått av datorn och halvtråkiga barnfilmer. Har äntligen laddat upp alla bilder från förra helgen :D Så jobbigt eftersom den la av hela tiden -,- Aja sen har jag ätit typ hela dan också -,- det blir alltid så här hos mamma, det suger! Snart ska vi iväg till pappa igen, vi hörs :) <3


Alla fucking hjärtans dag.

Min dator la av igår så inlägget publiserades aldrig, men här är det nu:

Som ni kanske förstår på rubriken är inte dagen en av mina favoritdagar. Har aldrig gillat den. Den är bara för dom som är i ett förhållande, alla andra känner sig bara deprimerade. Den är liksom så jävla "nu ska vi sprida kärlek, jippie!" så jävla störande.. Och många verkar tro att man ska hitta kärleken idag också. HAHA säger jag bara.
Men i år va den inte så jobbig, den va ganska trevlig :) Vaknade ganska tidigt för att solen sken in genom fönstret. Det var ganska skönt. Jag kände mig konstigt utvilad, även fast jag nästan blev bländad av det starka ljuset. Sen vände jag på mig, och då somnade jag igen. Jag vaknade igen sen och gick upp och väckte mamma och Jonte som tydligen hade tagit sovmorgon eftersom dom brukar vakna typ 8 och nu va klockan typ halv 10 x) Vi käka frukost och gjorde oss i ordning och sen skjutsade mamma oss till trollskogen där vi skulle möta Karkki, Kattis och Viktor. Efter ett tag kom dom och dom började leka haha x) Men både Jonte och Viktor verkade lite trötta och de gav upp efter typ 2 timmar så dom blev hämtade och vi gick till Skäris. Sen gick vi till Heron och träffade Maloue en snabbis och typ hälsade på varandra. Sen va hon tvungen att åka hem så vi andra gick till Ikea och gick igenom hela Ikea (a) Så jävla roligt, jag älskar Ikea :D Och sen blev det billig lunch där också xD Sen hem till Karkki och mysa :) Självklart ska jag spendera min alla hjärtans dag med henne :D <3 Melodifestivalen va ganska tråkig, typ inga va bra utom Heat :) Efter det stack jag hem och fortsatte tjocka mig som jag gjort hela dan. Jag kommer rulla fram snart :O Aja och nu sitter jag och tittar Ghost Whisperer och laddar upp sexiga bilder på mig och Karkki från förra veckan ;) Kolla bilddagboken om ni vill se :) Nu ska jag fortsätta kolla GW. Hej då :)



Du är min finne, den enda finne jag vill ha kvar <3<3
Bästa Alla Hjärtans Dag med dig!

Fredag den 13:e.

Jaa idag är det den så kallade "otursdagen". Jag är inte så vidskeplig men liksom ändå, ni måste jue erkänna att man är lite extra förberedd på att det ska hända nåt? ;) Aja skoldagen har varit seg som alltid, har inte gjort så mycket. Hade en väldigt intressant diskussion att lyssna på mellan Robin och Nico innan lunchen xD Sen har folk i skolan blivit ovanligt trevliga mot mig :O Fast de är jue alltid kul :P Aja sen gick jag som vanligt med Karkki efter skolan. Vi stack hem till henne, drack te, läste Frida och fixade håret på varandra xD Sen käka vi och sen stack vi till mig ;) Vi gjorde inte speciellt mycke, lärde jonte lite finska hahah xD
Imorrn har jag ingen dejt, de är jag ganska glad över, för de är så jävla jobbigt xD Jag ska bara passa barn och sådär och sen får jag se vad som händer ;) Hoppas ni har haft en bra dag :) <3

Sluta slicka mig i örat nu för i helvete!

Jag vet att jag inte bloggade igår, jag va hos Karkki istället :) <3
Ja vad hände igår då? Jag låtsaspluggade typ hela dan, orkar verkligen inte med skolan längre! Sen på eftermiddan tvingade Admir mig och Ella att sätta oss och snacka. Och det gick väl bra? Även om tusen tankar gick igenom mitt huvud efter.. Jag sprang hem till mig och lämnade lite grejer och sen gick jag och mötte Karkki i Vårberg <3 De va riktigt skönt att prata av sig om allt som hänt, har inte gjort det på ett tag.. Men skönt som faan som sagt <3 Du lyssnar alltid och ställer upp, jag älskar dig <3 Hennes föräldrar är jue i New York så hennes finska mormor va där, jag kommer faan kunna finska snart :O Aja vi kollade Top Model och sådär och sen flummade vi påvägen hem :D Very najs :)
Idag hade vi skittråkig musik -,- Och vi har bestämda platser också -,- Sen låtsaspluggade jag på eftermiddag också (a) Mycket av det nu för tiden.. :P Sen brottades jag och Karkki lite till på musik w.s och sen hade jag extramatte. Jag åkte hem med killarna och sen har jag inte gjort så mycket mer än att typ käka, kollat på när pappa hade thousand island-sås i hela köket och nu sitter jag och skriver xD Aja nu ska jag sluta, vi hörs ;)


The Whole World Is Falling Apart..


Sjuk, igen? Ja snälla.

Ja vad ska man säga om dagen idag då?
Vaknade typ 5 och kunde inte andas för jag va så täppt i näsan. Så jag va rätt trött när jag skulle gå upp. De kändes som att jag hade feber men jag vet inte. Jag hade skitont i huvudet också, men aja. Jag pluggade inte så mycket i skolan, men jag redovisade iaf svenskan. Sen hade vi fejk NP också i eng, och det gick väl bra. Ska försöka skriva klart uppsatsen om Pearl Harbor också på engelskan också, måste bli klar med den! Under eftermiddan mådde jag bara sämre. Satt och bara stirrade ner i pappret på lästimmen. Sen blev det jue inte bättre när Admir ska lägga sig i allt. LÅT DET BARA VARA! Sen på idrotten blev jag yr ibland men de va bara att hålla ut, plus att jag ändå inte har lust att gå till skolan imorrn så det gör inget om jag blir sämre. Bara jag är frisk till helgen så, för då jävlar ska jag och Karkki busa med barnen :D Aja nu ska jag koka en kopp te och surfa lite typ. Vi hörs, hoppas alla mår bättre än jag gör <3

Vad ska man skriva här då?

Varför blir det alltid såhär?! Jag kommer hem och är glad och sen får jag damp! Kommer till de sen..
Dagen har varit, hmm, inte så jobbig direkt men lång! Har inte pluggat ett skit, bara spanska, läst fraser och så. Men ja, hade fett ont i huvudet och hostade som i helvete så jag frågade Karin om jag fick ha PH nån annan dag, och de fick jag. Så jag gick hem och bytte kläder och sen stack jag till Karkki och drack te och kollade MTV (vi gjorde inte så mycke men de är roligare än att sitta hemma) :D Sen stack jag till dansen, roligt som alltid :D Sen kommer jag hem käkar och sen dampar över att killar inte fattar nånting! AH!! Men för att avsluta det här inlägget på allra bästa sätt: nästa helg, alltså vecka 8, 21-22/2 så ska jag uppträda med min dansgrupp i Skäris, nånstans i centrum. Så om ni har lust så kan ni komma och kolla :D Kommer va där typ hela dagarna men jag kommer skriva mer om det senare när jag vet mer ;) Nu ska jag va tjockis och äta semla (a) och sen titta tv bara :D Tack och hej! <3


IKEA är bäst.

Jaa idag blir det städning igen. Men det är så skönt när det blir så rent! Men nu ska jag fortsätta surfa runt lite tills pappa och Lea kommer ner och äter frukost :)
Vad ska ni göra idag? :)

Titta inte på melodifestivalen säger jag bara.

Jävla skittävling säger jag bara! Dåliga låtar, världens jobbigaste kärring som programledare och bara skit! KOLLA INTE!

Tänk alla gånger. (EMO!)



 
Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Sanning? Ohyes.

"Tyvärr beter sig tjejmagasinen alltför ofta som den allra sämsta sortens kompis. Den snygga, lyckade tjejen som alltid vet bäst. Hon som till en början erbjuder sig att ge dig en total makeover, som förklarar hur du ska göra för att få den läckra killen du trånat efter att bjuda ut dig - och hur du ska få honom att trivas under dejten. Så börjar pikarna komma. Ska du verkligen ha det där på dig? Du skulle kunna bli riktigt söt om du bara gjorde något åt de där ögonbrynen. Inte alls för att vara taskig, men det där är nog inte din färg. Åh, det är så gulligt att du ler så ofta trots att dina tänder är så sneda! Du borde verkligen skaffa bättre självförtroende, det finns inget osexigare än tjejer som inte älskar sig själva. Vilken tur att du har mig. Du vet att jag alltid finns här, va? Att jag hjälper dig? En riktig bästis. Någon som ser alla dina fel och talar om hur du kan fixa dem. Du undrar hur du någonsin klarade dig utan henne. Men det gör du. Och det finns riktiga vänner. Som tycker att du är fantastisk som du är, som utmanar dig och får dig att växa i stället för att bryta ner dig. Skillnaden mellan Cosmo och en riktigt värdelös polare är att en manipulativ kompis ofta är väldigt svår att bli av med när du slutligen fått nog. Hon suger sig fast, ringer, skäller ut dig, gråter. Eftersom hon behöver dig lika mycket som du behöver henne.

Jag vet precis hur det känns att umgås med sånna människor. Som tur är så lärde jag mig mycket av det. Nu är jag kompis med underbara människor som vill vara kompis med mig. Sånna äckliga falska människor finns det överallt, du har säkert själv varit med om något liknande. Ingen förtjänar att sånna människor klankar ner på en, eller snarare, sånna människor förtjänar inte att vara kompis med dig."

Nej det är inte jag som har skrivit, det är Alina men texten var så jävla klockren, speciellt nu, så jag va bara tvungen att låna den, tack så mycket :)

Som tur är har jag en vän som betyder mer än någon annan. Som är en vän på riktigt.
Karkki, jag älskar dig <3

Hjälp mig snälla älskling?

Jag är trött på att inte veta om jag ska bry mig eller inte.
Jag är trött på att känna att vad jag än gör så blir det fel.
Jag är trött på att vilja nåt men är för rädd för konsekvenserna.
Jag är trött på att inte veta vad konsekvenserna kommer bli.
Jag är trött på att först kallas underbar och sedan falsk.
Jag är trött på att alltid känna att nåt tynger mig.
Jag klarar inte mer.

Underbar dag igår.

Usch va sämst skolan är just nu! Det känns som att jag inte hinner göra nånting, och minst en gång per dag vill jag bara sjunka genom jorden och försvinna för alltid. Jag hatar det. Så jag blev extra glad när Karin släppte oss typ en halvtimme tidigare. Sen följde jag Karkki hem där vi pratade om allt möjligt och drack te (som vanligt) och käkade chokladbollssmet (a) TJOCKIS! Sen gick vi till mig och lämnade min väska och sen stack vi till Skäris och mötte Maloue och hennes kompis Elin :) Riktigt trevligt. Vi gick typ runt i Skäris och mobbade folk (a)  Men iaf, sen va dom tvungna att sticka så vi gick också, vi gick hem till mig och tog massa seexiga bilder ;) Ska ladda upp (de flesta) på bdb nästa helg ;) Karkki du är bäst, du får mig alltid att skratta <3<3

Idag blir det städning hela dan tror jag. Jag skulle gått över till Karkki sen men hon mår inte så bra så hon får krya på sig istället så hon blir frisk nångång! <3 Nu ska jag käka frukost med bror och sen blir det städning! Vi hörs! <3

Anneli död.

Asså shit jag är helt slut! Vaknade 5 i morse och trodde att jag hade försovit mig, sen kunde jag inte somna igen -,- Sen det första vi gjorde idag var nationella prov i svenska-uppsatsdelen. Det gick ganska bra. Jag blev klart först av alla typ, vet inte om det va bra men.. Sen på eftermiddan hade vi bild. Inte kul.. Sen samling och sen flum i skolan tills matten, bajstråkigt det också.. Och bajsont i huvudet har jag också :/ Aja idag ska jag försöka plugga lite spanska eftersom jag har läxa plus att jag ska redovisa nästa vecka. Aja nu ska jag typ bara kolla runt lite på nätet, vi hörs!

Citat: "Error på livet"

Åh de gick så jäkla bra igår! Jag älskar att dansa! Och jag älskar att känna att jag utvecklas och blir bättre! Och jag älskar att få beröm (a)

Iaf idag va de nationella prov i svenska-läsförståelse. Det gick väl ganska bra, jag behövde inte stressa eller så. Jag är ganska nöjd, liksom jag kunde inte gjort bättre. Sen om de räcker till ett mvg, tveksamt.. Men iaf, jag blev klar typ 5 min innan alla andra. Och då visste jag inte om jag skulle va glad och tycka att jag är smartare än alla andra, eller om jag är korkad och inte kan skriva lika mycket som andra.. Sen failade (omg jag brukar inte säga så!) jag stort på fejk-NP i engelska.. Jag kommer faan få IG på den där jävla ordkunskapen..  HELVETE! Och dagen blir jue bara sämre! Eller jaa okey jag hann jobba mycke SO på lästimmen, men sen.. Min jävla deo pajade i min väska! Så mina byxor (gråa) som jag skulle ha på idrotten hade doe-fläckar och hela min väska blev typ förstörd! Sen garvade typ alla åt mig på idrotten och de kändes jue inte bättre när du sa de till folk. De va bajstråkigt och sen köpte jag ny deo (ej flytande och ej i glasflaska!) och sen åkte jag hem och tvättade väska och när jag ändå höll på min palestinasjal också som verkligen behövdes tvättas :O Och sen ska jag hänga lite mer tvätt och plugga. Borde plugga engelska men jag orkar inte det idag, plus att jag måste ha lite papper och läsa innan, så de blir nog lite kurs :D Typ de enda som jag tycker är kul att plugga (a) bara för att de handlar om andra världskriget :D Så jävla intressant! Iaf nu måste jag börja plugga lite, see you sooon :D


Litet snabbt, och lite längre inlägg.

Dagen har väl varit okey. Va lite deppig sådär på morgonen men de gick över sne när jag kom till skolan. Det känns fett konstigt att skriva det här, men det va Louie som gjorde mig lite gladare(?!?!?!?!?!) men de va bara för att han har rosa hår xD Jobbade rätt bra heöa dan och hann med ganska mycke. De är så skönt när man vet att man faktiskt har gjort nåt!

Snart ska jag iväg på dansen :D Jag lovar det är typ veckans höjdpunkt! Åh jag blir så glad av det. Jag fyller på med positiv energi. Låter helt flum men det är sant. Hoppas att vi får göra nåt nytt också och att jag verkligen fixar koreografin nu! Den är jue svår (a)

Utåt visar jag inte mycket. Mest att jag redan vet hur det kommer sluta.
Men varje gång det verkligen händer så kan jag bara inte fatta att det är sant.
Jag blir så besviken och varje gång vill jag hoppa ut genom fönstret och försvinna.
För jag hade innerst inne hoppats på att det skulle vara annorlunda den här gången.
Men hjärtat går i bitar. Och varje gång saknas en bit. Snart har jag inget hjärta kvar..

Sa jue de.

Jag känner mig ganska förvirrad just nu. Karkki frågar ofta om det hänt nåt. Mitt svar varje gång blir jag vet inte.
Det är förvirrande. För jag vet inte om jag bara är nere eller om det verkligen hänt nåt..

I helgen har jag inte gjort speciellt mycke. Spelade bowling med familjen igår, jag vann såklart (a) Sen idag har jag bara suttit och fixat i itunes och kollar Ghost Whisperer. Har snart sett klart alla säsonger jag fick (a)

Jag har märkt att jag alltid skriver så korta inlägg. Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva. Det är som att tankarna och känslorna inte kan komma ut i form av ord. För tankar och känslor, de har jag faan inte brist på.

Jag vill också va snygg. Smal och snygg.
Och det gör ont att veta. Veta att jag kommer aldrig bli det.

RSS 2.0